*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mówię o zmuszaniu
tylko szczerej rozmowie, ale czuję, że ty też nie jesteś pewna czy chcesz żeby był. Macie do tego prawo, do wszystkich opcji
Dla mnie o było bardzo ważne i mąż o tym wiedział, bał się ale był, wiedziałam np, że gdyby cokolwiek lekarze robili nie tak po prostu im nawali, oni chyba też o tym wiedzieli
Teraz po moich różnych przejściach zdrowotnych, mąz już wprost mówi, że zmasakruje lekarza, który będzie robił coś nie tak i że będzie działał pod wpływem emocji i częściowej niepoczytalności i nikt go za to na twardo nie posadziach ci policjanci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:21
Gwiazdeczka27, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nie chciałabym mieć przy sobie kogoś, kto sam z siebie nie chce tam być
Hasła typu "Masz być, bo ja tak chcę", "możesz pocierpieć, bo ja i tak będę bardziej cierpiała" albo "skoro byłeś przy poczęciu, to powinieneś być przy porodzie" kłócą się z moim pojęciem miłości
No cóż, mój mężczyzna musi sam zadecydować. W sumie dobrze że bez względu na to, która opcja zostanie wybrana, to nie będę czuć się poszkodowana...
Aguś uroczy kącikWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:35
Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny myslalyscie o pobraniu komorek macierzystych z krwi pepowinej i mrozeniu? Koszt to 420 rocznie.
Więcej inf www.progenis.pl
Wogole się nad tym nie zastanawiałam, maz mnie zaskoczył pytaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:55
-
ania_29 wrote:isabelle u mnie zgłasza się na izbie przyjęć gdy już się przyjeżdża z bólami porodowymi
Jest też bezpłatny a kiedyś chyba coś się płaciło...
Dzięki! Muszę w końcu ogarnąć położną, bo mam tysiące pytań, a szkoła rodzenia mi odpadła z powodu leżenia. -
Ja zdecydowałam, że nie będę pobierała krwi pępowinowej.
Ag do kwoty o kt piszesz trzeba doliczyć jednorazowy koszt pobrania, kilka lat temu było 2 tys. Teraz nie wiem ile.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 19:05
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Chanela to puść mi na maila. Masz adres? Moze ci.liste wysyłałam dlatego pytam:)
To takie trochę science fiction na obecna chwile. Nir wiadomo jak to się rozwinie, czy za parę lat nie będzie w standardzie no i jak to wygląda na świecie. Muszę poczytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 19:57