X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Blador- luzik, mamy paczkomat Inpost pod domem:)

pępuszek lekko wystaje lub jest na równo, linia dosc jasna.
    i pomyslec ze kiedys uwazalam te wystające pępki za obrzydliwe... a teraz tylko czekam az wyskoczy całkowicie:)

ja karuzeli nie kupuje, w koncu ktos kupi jakis prezent chyba:P
    Ija nie kupuje krzeselka d karmienia... niech ktos przyniesie hehehehe :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też się zastanawiam co ktoś kupi w prezencie,np. na chrzciny:) chciałabym zrobić tydzien/dwa po Wielkanocy,jakoś w połowie kwietnia.
    ale jest też takie powiedzenie: Umiesz liczyc? licz na siebie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:10

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ona jest na pilota? Bo chcę kupić taką, żeby co chwila jej ręcznie nie nakręcać. Poszukam na allegro.

Ja już ciuszków nie kupuje, mam ich chyba za dużo... Mąż kiedy wylądowałam w łóżku nakupował też sporo, ja zanim zaczęłam leżeć też wpadłam w wir zakupów...na całe szczęście. Teraz zostały tylko pieluchy, kocyki, wanienka i kosmetyki.... I dla mnie rzeczy

A majtki muszą być te specjalne? Nie można mieć zwykłych? Coś słyszałam o jakiś siateczkowych....
    Po co mi jakieś siatwczkowe, wole swoje majtochy jak coś to wyrzuce...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:12

mhsvp07w3ex0n696.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:

pępuszek lekko wystaje lub jest na równo, linia dosc jasna.
    i pomyslec ze kiedys uwazalam te wystające pępki za obrzydliwe... a teraz tylko czekam az wyskoczy całkowicie:)

ja karuzeli nie kupuje, w koncu ktos kupi jakis prezent chyba:P

Karuzelka w naszym przypadku to ma być prezent od mojego brata, a od chrzestnego Filipa, więc wolę wybrać którą chcę, a on zakupi, sam z resztą to zaproponował ;)

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• MartaKD Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuję maty do zabawy, krzesełka też nie.no trudno jak ktoś nie kupi,to kupię sama.akurat przez pierwszy czas dziecko nie potrzebuje nic więcej oprócz cyca i miejsca do spania.

Ag..., isabelle lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    A ona jest na pilota? Bo chcę kupić taką, żeby co chwila jej ręcznie nie nakręcać. Poszukam na allegro.

Ja już ciuszków nie kupuje, mam ich chyba za dużo... Mąż kiedy wylądowałam w łóżku nakupował też sporo, ja zanim zaczęłam leżeć też wpadłam w wir zakupów...na całe szczęście. Teraz zostały tylko pieluchy, kocyki, wanienka i kosmetyki.... I dla mnie rzeczy

A majtki muszą być te specjalne? Nie można mieć zwykłych? Coś słyszałam o jakiś siateczkowych....

tak, na pilota i taki fajny ma projektor.
    ja mam majciory jakies takie duze i siateczkowe- nie wiem z czym sie to je, moj mąż wie:P haha, w tym temacie wie wiecej ode mnie.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:

ja kupiłam siateczkowe, jednorazowe,pełno tego na allegro.szkoda zwykłych majtek na po porodzie,będa do wyrzucenia pewnie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:

w takim razie możesz zamawiać :)

na szkole rodzenia laska z grupy ubrała taką dziwną bluzkę jak są te fartuchy z rysunkiem seksbomby i tak bardzo wystawał jej pępek w miejscu rysunku pępka na tej bluzce, normalnie bluzka z efektem 3D

a ja chyba dzisiaj odpuszczę sobie szkołę rodzenia, bo ma być spotkanie z babką od krwi pępowinowej, a my na 99% nie pobieramy, a Wy myślałyście już nad tym?

relgh3718o9n8rtv.png
  • Chanela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:16

jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • jonka91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko pilot jest i znalazłam za 139 zł :)
    http://allegro.pl/fisher-price-c0108-karuzela-z-misiami-projektor-i4721531620.html

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• blador Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka w piątek dostaję wypłatę i kupuję, dzięki za link :)

relgh3718o9n8rtv.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Wiki, a ty nie miałaś czasem dzisiaj odpoczywać? ;)
    No właśnie miałam, bo nie poszłam do pracy. Moje plecy nie pozwalają mi się odwracac i kucac ale obiad dla dziecka musiałam zrobic, więc w między czasie i to zrobiłam. Już wczoraj nie miałam obiadu w domu (ja zjadłam w pracy) a moje dziecko dostało jajecznice na obiad. Upss...

Dzisiaj zrobiłam schabowy + buraczki i zupę grochową.

renia83 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:20

Silatan lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to po cichu liczylam ze kuzynka mi pozyczy tą karuzele- ale niestety juz ją komus sprezentowala:/

co do wielkosci cyca a karmienia- moja mama prawie wogole nie ma piersi ( serio miseczka A to przy jej piersiach giganty) a karmila i mnie i siostre bez problemu.

Silatan, zielarka lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak słyszałam, że wielkość piersi nie ma znaczenia, mam nadzieję jednak, że te moje gigaty na coś się przydadzą i odwdzięczą się mlekiem za ten ból kręgosłupa, który powodują

powiem Wam, że ja na takie drogie prezenty nie liczę, bo u nas dają ubranka, pampersy itp., a moi rodzice i teściowa dają kasę żebyśmy sami kupili co nam się podoba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:27

Silatan lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figa z makiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:34

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    też tak słyszałam, że wielkość piersi nie ma znaczenia, mam nadzieję jednak, że te moje gigaty na coś się przydadzą i odwdzięczą się mlekiem za ten ból kręgosłupa, który powodują
    Plecy tsk bola od piersi ??? Siary ani wycekow nie mam. Cs czuhe ze pokarmu nie bedzie

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no przed ciążą były już 75E a teraz to nawet nie wiem jaką literę alfabetu mam :) czasami jak się garbię to bolą, na SR mówili, że siara może być, ale nie musi, poza tym jeszcze mamy trochę czasu

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    no przed ciążą były już 75E a teraz to nawet nie wiem jaką literę alfabetu mam :) czasami jak się garbię to bolą, na SR mówili, że siara może być, ale nie musi, poza tym jeszcze mamy trochę czasu
    W poradach na belly juz od 2 tyg moge miec wycieki. Nie mam nic...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Gwiazdeczko pilot jest i znalazłam za 139 zł :)
    http://allegro.pl/fisher-price-c0108-karuzela-z-misiami-projektor-i4721531620.html
    Kupiłam tę karuzelę prawie 10 lat temu mojej siostrzenicy. Wtedy ok. 200zł kosztowała :D Melodie są miłe, misie cudne, ale: karuzela jest dość ciężka, jej mocowanie nie każde łóżeczko dobrze złapie i któregoś dnia przechyliła się na niunię...

Ja mam prostą karuzelę z misiami, spadkową :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:36

201501145565.png
‹‹ 1065 1066 1067 1068 1069 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ