*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Blador- luzik, mamy paczkomat Inpost pod domem:)
pępuszek lekko wystaje lub jest na równo, linia dosc jasna.
i pomyslec ze kiedys uwazalam te wystające pępki za obrzydliwe... a teraz tylko czekam az wyskoczy całkowicie:)
ja karuzeli nie kupuje, w koncu ktos kupi jakis prezent chyba:P -
też się zastanawiam co ktoś kupi w prezencie,np. na chrzciny:) chciałabym zrobić tydzien/dwa po Wielkanocy,jakoś w połowie kwietnia.
ale jest też takie powiedzenie: Umiesz liczyc? licz na siebie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:10
-
A ona jest na pilota? Bo chcę kupić taką, żeby co chwila jej ręcznie nie nakręcać. Poszukam na allegro.
Ja już ciuszków nie kupuje, mam ich chyba za dużo... Mąż kiedy wylądowałam w łóżku nakupował też sporo, ja zanim zaczęłam leżeć też wpadłam w wir zakupów...na całe szczęście. Teraz zostały tylko pieluchy, kocyki, wanienka i kosmetyki.... I dla mnie rzeczy
A majtki muszą być te specjalne? Nie można mieć zwykłych? Coś słyszałam o jakiś siateczkowych....
Po co mi jakieś siatwczkowe, wole swoje majtochy jak coś to wyrzuce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:12
-
pępuszek lekko wystaje lub jest na równo, linia dosc jasna.
i pomyslec ze kiedys uwazalam te wystające pępki za obrzydliwe... a teraz tylko czekam az wyskoczy całkowicie:)
ja karuzeli nie kupuje, w koncu ktos kupi jakis prezent chyba:P
Karuzelka w naszym przypadku to ma być prezent od mojego brata, a od chrzestnego Filipa, więc wolę wybrać którą chcę, a on zakupi, sam z resztą to zaproponował -
Gwiazdeczka27 wrote:A ona jest na pilota? Bo chcę kupić taką, żeby co chwila jej ręcznie nie nakręcać. Poszukam na allegro.
Ja już ciuszków nie kupuje, mam ich chyba za dużo... Mąż kiedy wylądowałam w łóżku nakupował też sporo, ja zanim zaczęłam leżeć też wpadłam w wir zakupów...na całe szczęście. Teraz zostały tylko pieluchy, kocyki, wanienka i kosmetyki.... I dla mnie rzeczy
A majtki muszą być te specjalne? Nie można mieć zwykłych? Coś słyszałam o jakiś siateczkowych....
tak, na pilota i taki fajny ma projektor.
ja mam majciory jakies takie duze i siateczkowe- nie wiem z czym sie to je, moj mąż wie:P haha, w tym temacie wie wiecej ode mnie. -
Gwiazdeczka27 wrote:A ona jest na pilota? Bo chcę kupić taką, żeby co chwila jej ręcznie nie nakręcać. Poszukam na allegro.
A majtki muszą być te specjalne? Nie można mieć zwykłych? Coś słyszałam o jakiś siateczkowych.... -
w takim razie możesz zamawiać
na szkole rodzenia laska z grupy ubrała taką dziwną bluzkę jak są te fartuchy z rysunkiem seksbomby i tak bardzo wystawał jej pępek w miejscu rysunku pępka na tej bluzce, normalnie bluzka z efektem 3D
a ja chyba dzisiaj odpuszczę sobie szkołę rodzenia, bo ma być spotkanie z babką od krwi pępowinowej, a my na 99% nie pobieramy, a Wy myślałyście już nad tym?
-
isabelle wrote:Wiki, a ty nie miałaś czasem dzisiaj odpoczywać?
Dzisiaj zrobiłam schabowy + buraczki i zupę grochową.renia83 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Ja to po cichu liczylam ze kuzynka mi pozyczy tą karuzele- ale niestety juz ją komus sprezentowala:/
co do wielkosci cyca a karmienia- moja mama prawie wogole nie ma piersi ( serio miseczka A to przy jej piersiach giganty) a karmila i mnie i siostre bez problemu.Silatan, zielarka lubią tę wiadomość
-
też tak słyszałam, że wielkość piersi nie ma znaczenia, mam nadzieję jednak, że te moje gigaty na coś się przydadzą i odwdzięczą się mlekiem za ten ból kręgosłupa, który powodują
powiem Wam, że ja na takie drogie prezenty nie liczę, bo u nas dają ubranka, pampersy itp., a moi rodzice i teściowa dają kasę żebyśmy sami kupili co nam się podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:27
Silatan lubi tę wiadomość
-
blador wrote:też tak słyszałam, że wielkość piersi nie ma znaczenia, mam nadzieję jednak, że te moje gigaty na coś się przydadzą i odwdzięczą się mlekiem za ten ból kręgosłupa, który powodują
-
blador wrote:no przed ciążą były już 75E a teraz to nawet nie wiem jaką literę alfabetu mam
czasami jak się garbię to bolą, na SR mówili, że siara może być, ale nie musi, poza tym jeszcze mamy trochę czasu
-
jonka91 wrote:Gwiazdeczko pilot jest i znalazłam za 139 zł
http://allegro.pl/fisher-price-c0108-karuzela-z-misiami-projektor-i4721531620.htmlMelodie są miłe, misie cudne, ale: karuzela jest dość ciężka, jej mocowanie nie każde łóżeczko dobrze złapie i któregoś dnia przechyliła się na niunię...
Ja mam prostą karuzelę z misiami, spadkowąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:36