*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Gosiaczek ja mmialam kiedys laserowo pachy robione ( bylam krolikiem dosw w zaprzyjaznionym salonie) nie placilam wiec nic a szukali kogos nieopalonego we wrzesniu, hehe a ze bylam cale lato w norwegii to sie nadalam idealnie.
otoz dupa a nie efekt. nic to nie dalo. jakbym miala za to zaplacic to bym sie załamała. -
Ja mam laserowo zrobione wszystko kilka lat temu i dla mnie luksus. Pachy nawet jednym włoskiem nie odrosły po 3 latach. Łydki tez. Tylko przy kolanach kilka włosów. Bikini troche. No i bikini miałam głębokie. To trochę odrosło ale nie ma porównania z tym co bulo kiedys. Może 1/10 odrosła i jest dużo łagodniejszy odrost.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Wracając do tematu karuzeli nad łóżeczko, mnie w ogóle nie jarają te plastikowe i grające zabawki, przeczesałam całe allegro i nie znalazłam ani jednej karuzeli, która w moim odczuciu byłaby po prostu ładna. Melodyjki w zabawkach zawsze mnie mocno drażniły, wolę chyba włączyć córce muzykę z płyty, z resztą tatuś będzie jej grał na gitarze
Nie wiem, czy oglądacie "Prawo Agaty", główna bohaterka w którymś z pierwszych odcinków najnowszego sezonu kupiła PRZECUDOWNĄ karuzelę jak dowiedziała się, że jest w ciąży. Przegrzebałam internet i znalazłam! Planuję podsunąć jakiejś cioci albo wujkowi, bo sama raczej nie będę kupować zabawek. Zobaczcie, jakie cudo!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d20a1f9bbe2.jpglwuska55592, nix lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:A to nie trzeba chodzić kilka razy? , im ciemniejszy włos tym więcej tych sesji jest. Bo po jednorazowej depilacji wypada tylko kilka procent włosów.
a ja nie mowie ze raz bylam:) 4 albo 5. Ale to bylo pare lat temu, moze technika poszla do przodu, albo cos zle robili... no u mnie nie podziałało a włosy mam jasniutkie.
tak bardzo ze na nogach na dobrą sprawe nie musiałabym sie wogole golicWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 15:35
-
śliczna ta karuzela, taka delikatna,
ciekawe czy jest taka tylko np. czarno biała bo po urodzeniu malec nie rozróżnia jeszcze kolorów – widzi jedynie kontrastowe zestawienia bieli i czerni;) zaraz przejże tą stronkęGwiazdeczka27, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam, ale przeżyłam dramat! Pod domem auto mi nie chciało zapalić! Chwyciło za 3 razem... pojechałam pierwsze na zakupy, wsiadam do auta by w razie czego być przed czasem u mojej ginki i Bzzzz Bzzz Bzzz odpalił za 4 razem!
Kuźwa auto 4 letnie! Niemiecka jakość-SRAKOŚĆ.
U ginki wjechałam sobie do niej pod dom, zamiast na parking i zostawiłam na włączonym silniku żeby nie padł do reszty.
No więc:
Mama waży 61,4kg
Mała waży 1230g +/-185g
No i raczyła mi powiedzieć że to dziewczynka na 100% haha
Później wrzucę cudeńka jakie wyhaczyłam!)
isabelle, Gwiazdeczka27, Ag..., ania_29, Chanela, Malenq, lwuska55592, Wiki81, Silatan, rastafanka, jonka91, szpilka, Paula44, Agus89, zielarka, Cookie, MartaKD, nix lubią tę wiadomość
-
lwuska55592 wrote:śliczna ta karuzela, taka delikatna,
ciekawe czy jest taka tylko np. czarno biała bo po urodzeniu malec nie rozróżnia jeszcze kolorów – widzi jedynie kontrastowe zestawienia bieli i czerni;) zaraz przejże tą stronkę
Żółty jest podobno pierwszym po bieli i czerni kolorem, który dostrzegają maluszki, więc może nie warto szukać czarno-białej
Goosiaczek2 wrote:isabell a ile takie cudo kosztuje?
Znalazłam tę karuzelę w jednym sklepie internetowym póki co, koszt 105 zł, ale nie mają na stanie, tylko na zamówienie http://www.dadum.pl/ptaki-mobile-karuzela-djeco-dd04370.html, więc nie jakoś bardzo drogo w porównaniu do tych plastikowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 16:07
lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:a ja nie mowie ze raz bylam:) 4 albo 5. Ale to bylo pare lat temu, moze technika poszla do przodu, albo cos zle robili... no u mnie nie podziałało a włosy mam jasniutkie.
tak bardzo ze na nogach na dobrą sprawe nie musiałabym sie wogole golicAg... lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyŁo Boze...ale dziś szalejecie.
W skrócie
Żółty kolor wokół pępka mam
Linie mam- idzie już ponad pępek
Nie potrafię się już tam ogolic, wale na oślep
Mam krwawienia z nosa, wypieki i bardzo delikatne dziąsła
Dokupiłam 15 pieluch
Dzis przyszedł misiowy kombinezon z Babyluno
Moje rajty i getry z pasem ciążowym
Ciepła czapeczka dla Szymusia
Umywalka do łazienki
W naszej karuzeli jest pilot. 4 melodie. Odgłosy natury super. Takie spokojne. Fajne w niej to, że jak znudzi się malemu obserwacja liści i zwierząt to ją się odkręca i zostaje pozytywka z lampka nocna. Daliśmy 199 zl.
Kupuje podgrzewacz
A teraz idę jeść! Cycki z kury, ziemniaki i buraczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 16:32
Ag..., renia83, jonka91, Agus89, Kawa, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Paula44 wrote:Ło Boze...ale dziś szalejecie.
W skrócie
Żółty kolor wokół pępka mam
Linie mam- idzie już ponad pępek
Nie potrafię się już tam ogolic, wale na oślep
Mam krwawienia z nosa, wypieki i bardzo delikatne dziąsła
Dokupiłam 15 pieluch
Dzis przyszedł misiowy kombinezon z Babyluno
Moje rajty i getry z pasem ciążowym
Ciepła czapeczka dla Szymusia
Umywalka do łazienki
W naszej karuzeli jest pilot. 4 melodie. Odgłosy natury super. Takie spokojne. Fajne w niej to, że jak znudzi się malemu obserwacja liści i zwierząt to ją się odkręca i zostaje pozytywka z lampka nocna. Daliśmy 199 zl.
Kupuje podgrzewacz
A teraz idę jeść! Cycki z kury, ziemniaki i buraczki.