*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:W poradach na belly juz od 2 tyg moge miec wycieki. Nie mam nic...
To tylko porady na belly...
Siara tak jak koleżanka dobrze mówi nie musi pojawić się przed porodem...
Spokojnie....
Ag. Ja sterylizatora kupować nie będe ale podgrzewacz tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:40
Anutka lubi tę wiadomość
-
Wielkie piersi= wielki problem i niestety ból jest, mi się udało zażegnać ten problem ale One nadal rosną więc to pewnie kwestia czasu.
Ja tez nie kupuje żadnej maty ani tym bardziej krzesełka nie widzę takiej potrzeby. Jeżeli coś dostane to fajnie a jak nie no to wiadomo życie;) Siarę miałam zauważyłam po plamkach na bieliźnie ale chyba nie dużo tego było.
Sterylizatora raczej nie planuje ale podgrzewacz jest ponoć bardzo przydatny, ale pewnie da się bez niego obejść, więc jeszcze nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:40
-
Ja miałam takie cos fajnego niedrogiego do mikrofali zamiast sterylizatora , dobre to było;) zawsze mozna dokupić potem :)ogoliła sie ale pozacinalam jak cholera !!! Glinką jak spojrzy miedzy nogi zemdleje " Piła 3 " sie umywa :d
MartaKD, Agus89, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Dziewczyny a macie zolte pepki ?? I skore wokol jakby siniak ?
Anutka, ja mam od kilku dni coś takiego. Obserwuję, bo podejrzewam, że to może jakieś wczesne stadium rozstępu/ów? Linea negra też nie mam, ale ja blada blondynka jestem.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:W poradach na belly juz od 2 tyg moge miec wycieki. Nie mam nic...
Ja miałam spory wyciek, ale jednego dnia i po nocy miałam jeszcze mokrą koszulkę. Teraz jedynie po kąpieli i wytarciu się ręcznikiem czasem jakaś kropelka się pojawi. -
Chanela wrote:Zrobiłam kurs po salonach meblowych bo chcę kupić szafę przesuwną. Kurczę żeby na kilka desek czekać 4-6 tygodni? Tym bardziej że nie można samemu zaprojektować co tam chcemy mieć w środku... ale się wkurzyłam. Znalazłam taką fajną idę się pytać a babka mówi że za 5 tygodni mi mogą ściągnąć. Jedyny ratunek w bodziu, a że chcemy jak najszybciej się przeprowadzić to już nie będę narzekać na fronty, chociaż nie podobają mi się.
Chanela, nie rób tego! Będziesz potem z nienawiścią przez wiele lat patrzeć na coś, co od początku nie spełniało twoich oczekiwań, a jak wiadomo - potem trudno zmobilizować się do zmiany i trudno przekonać męża "bo przecież dopiero co kupowaliśmy, a już ci się nie podoba". Skoro nie możecie na szybko znaleźć odpowiedniej szafy (np. w Ikea), ja zrobiłabym na własną rękę jej wnętrze i kupiła zwykłą grubą zasłonkę. Prędzej czy później trafisz na takie fronty, jakie najbardziej Ci pasują i będziesz zadowolona
-
hej kurcze ale pędzicie masakra. Ja wczoraj miałam wizytę wszystko ok mała waży 1200g po lekarzu na uczelnię pojechałam przyjechałam i byłam padnięta wykąpałam się i poszłam spać
Jeśli chodzi o golenie to ja na czuja lecę i powiem wam że nawet mi to idzieale żałuje ze tak długo zwlekałam z depilacją laserowa przed ciążą miałabym spokój ale obiecałam sobie że po ciąży jak dojdę do siebie to z owej skorzystam.
jonka91, lwuska55592, Agus89, Paula44, szpilka, Cookie lubią tę wiadomość
-
Gosiaczek ja mmialam kiedys laserowo pachy robione ( bylam krolikiem dosw w zaprzyjaznionym salonie) nie placilam wiec nic a szukali kogos nieopalonego we wrzesniu, hehe a ze bylam cale lato w norwegii to sie nadalam idealnie.
otoz dupa a nie efekt. nic to nie dalo. jakbym miala za to zaplacic to bym sie załamała.