X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupowała ktoraś podgrzewacz do butelek i sterylizator??

Anutka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    W poradach na belly juz od 2 tyg moge miec wycieki. Nie mam nic...

To tylko porady na belly...
    Siara tak jak koleżanka dobrze mówi nie musi pojawić się przed porodem...
    Spokojnie.... :-)

Ag. Ja sterylizatora kupować nie będe ale podgrzewacz tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:40

Anutka lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkie piersi= wielki problem i niestety ból jest, mi się udało zażegnać ten problem ale One nadal rosną więc to pewnie kwestia czasu.
    Ja tez nie kupuje żadnej maty ani tym bardziej krzesełka nie widzę takiej potrzeby. Jeżeli coś dostane to fajnie a jak nie no to wiadomo życie;) Siarę miałam zauważyłam po plamkach na bieliźnie ale chyba nie dużo tego było.
    Sterylizatora raczej nie planuje ale podgrzewacz jest ponoć bardzo przydatny, ale pewnie da się bez niego obejść, więc jeszcze nie wiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:40

ex2bo7ess0m327wq.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łał pierwszy raz poczułam jak Jasiek ma czkwawkę ale ekstra !

Paula44 lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    kupowała ktoraś podgrzewacz do butelek i sterylizator??
    Ja mam w spadku :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam siare w szpitalu, ciekawe jaki wpływ mialy na jej produkcje skurcze, ale lało mi sie z cyców, teraz nie mam nic.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podgrzewacz mam spadkowy, kupiony 7 lat temu Philipsa (Avent) działa, więc nie kupuję :) a sterylizatora nie kupuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:42

Ag... lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Ag... Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze ze mowisz Jonka, bo wlasnie chce avent kupic. Skoro 7 lat działa to znaczy ze chyba dobry:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie nie kupuję ani sterylizatora, ani pogrzewacza, jak okażą się potrzebne to wtedy kupię, tak samo jak monitor oddechu- jeśli będę panikować i cały czas sprawdzać czy Antek oddycha to kupię bardzo szybko :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Używany był jakieś 3 lata, a resztę stał w szafce, ostatnio testowałam i wszystko grało :)

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Tymi Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam takie cos fajnego niedrogiego do mikrofali zamiast sterylizatora , dobre to było;) zawsze mozna dokupić potem :)ogoliła sie ale pozacinalam jak cholera !!! Glinką jak spojrzy miedzy nogi zemdleje " Piła 3 " sie umywa :d

MartaKD, Agus89, Paula44 lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Dziewczyny a macie zolte pepki ?? I skore wokol jakby siniak ?

Anutka, ja mam od kilku dni coś takiego. Obserwuję, bo podejrzewam, że to może jakieś wczesne stadium rozstępu/ów? Linea negra też nie mam, ale ja blada blondynka jestem.

Anutka lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi hahaha, uwazaj z tą maszynką.
    no wlasnie o sterylizator mikrofalowy mi chodzi- z aventu są po 50zł, bynajmniej miejsca na blacie nie zajmuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 14:53

Tymi lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    W poradach na belly juz od 2 tyg moge miec wycieki. Nie mam nic...

Ja miałam spory wyciek, ale jednego dnia i po nocy miałam jeszcze mokrą koszulkę. Teraz jedynie po kąpieli i wytarciu się ręcznikiem czasem jakaś kropelka się pojawi.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag No wlasnie o to mi chodziło ;) a maszynki zawsze używam męskiej stad sie zawsze poharatam ale nie Lubie damskich bo jakies tepe sa i zawsze ze 3 musze zużyć a tak 1 i spokój ;)

lwuska55592, Ag... lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Zrobiłam kurs po salonach meblowych bo chcę kupić szafę przesuwną. Kurczę żeby na kilka desek czekać 4-6 tygodni? Tym bardziej że nie można samemu zaprojektować co tam chcemy mieć w środku... ale się wkurzyłam. Znalazłam taką fajną idę się pytać a babka mówi że za 5 tygodni mi mogą ściągnąć. Jedyny ratunek w bodziu, a że chcemy jak najszybciej się przeprowadzić to już nie będę narzekać na fronty, chociaż nie podobają mi się.

Chanela, nie rób tego! Będziesz potem z nienawiścią przez wiele lat patrzeć na coś, co od początku nie spełniało twoich oczekiwań, a jak wiadomo - potem trudno zmobilizować się do zmiany i trudno przekonać męża "bo przecież dopiero co kupowaliśmy, a już ci się nie podoba". Skoro nie możecie na szybko znaleźć odpowiedniej szafy (np. w Ikea), ja zrobiłabym na własną rękę jej wnętrze i kupiła zwykłą grubą zasłonkę. Prędzej czy później trafisz na takie fronty, jakie najbardziej Ci pasują i będziesz zadowolona ;)

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio też się poharatałam i ta panika skąd ta krew... :/ już mi się nie chce na samo pomyślenie, bo przecież od ostatniego razu brzuszek urósł, a w czwartek wizyta u gina :) kurcze teraz to depilacja nie dla męża tylko gina :)

relgh3718o9n8rtv.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kurcze ale pędzicie masakra. Ja wczoraj miałam wizytę wszystko ok mała waży 1200g po lekarzu na uczelnię pojechałam przyjechałam i byłam padnięta wykąpałam się i poszłam spać :)
    Jeśli chodzi o golenie to ja na czuja lecę i powiem wam że nawet mi to idzie :) ale żałuje ze tak długo zwlekałam z depilacją laserowa przed ciążą miałabym spokój ale obiecałam sobie że po ciąży jak dojdę do siebie to z owej skorzystam.

jonka91, lwuska55592, Agus89, Paula44, szpilka, Cookie lubią tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Ag No wlasnie o to mi chodziło ;) a maszynki zawsze używam męskiej stad sie zawsze poharatam ale nie Lubie damskich bo jakies tepe sa i zawsze ze 3 musze zużyć a tak 1 i spokój ;)

Tymi tez mam męskie- nie lubie damskich:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek ja mmialam kiedys laserowo pachy robione ( bylam krolikiem dosw w zaprzyjaznionym salonie) nie placilam wiec nic a szukali kogos nieopalonego we wrzesniu, hehe a ze bylam cale lato w norwegii to sie nadalam idealnie.
    otoz dupa a nie efekt. nic to nie dalo. jakbym miala za to zaplacic to bym sie załamała.

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 1066 1067 1068 1069 1070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ