*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Polałam sie w gacie:D szpitalny humor
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/069fa5a4ac70.jpg
tymi proszę bardzo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 18:06
jonka91, Gwiazdeczka27, Agus89, MartaKD, MonikaDM, Ewelina88, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Melula no bo taka prawda. Jesli np marzyliscie oboje o retro a dostaliscie taki to mozna sie wahac, a jesli chcialas s podobnym stylu to moze warto skorzystac.
kase przeznaczyc na cos innego ( na fotelik z atestem albo cokolwiek na pozniej)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 18:03
-
Tymi wrote:Gabrysia dzięki
)) a w sprawach seksu mam zamiar dosiąść męża w grudniu :dddd
I będę brać gorące kąpiele i wogole sobie pouzywam życia będąc w bezpiecznych juz tygodniach :d
Poszalejemy w święta i w sylwestra
Silatan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy z mężem nie ograniczamy się bardzo, bo i zaleceń takich nie ma, ale powiem wam szczerze, że nie mam takiej ochoty jak w 1 trym. To znaczy najdzie mnie od czasu do czasu, ale w pierwszym okresie, to miałam wrażenie, że o niczym innym nie myślę.
Mam nadzieję, że po rozwiązaniu mi minie. Mąż mówi, że bliżej terminu to sobie bez strachu poużywamy, nawet położne ze SR namawiały uczestników do aktywności w tym względzie.
A kapiele zawsze brałam dosyć ciepłe i nawet nie wiedziałam Tymi, że nie wskazane. Kurczę. Rzeczywiście po ciepłej (mocno ciepłej) kąpieli pobolewał mnie brzuch, ale nie zastanawiałam się nad tym. Dobrze wiedzieć. A wózek trochę podobny do mojego i też bardzo w moim typie.
Gabrysia dobrze wiedzieć że w kwestii szczepień jesteś obeznana w temacie. Nie zdziw się, jak do ciebie napiszę wiadomość w tej sprawie z prośbą o radę.
Tymi lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:No to mnie teraz "zabiłyście". Poczekam na małża, ciekawe co powie na niego, ale znając go, to będzie gadał, że jak dają za darmo to można wziąć...
Zawsze może powiedzieć, że zaoszczędziliście właśnie 3600 zł, bo tyle kosztuje nowyAg... lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:Mel mi osobiście się podoba ten wózek, jest bardzo zgrabny w porównaniu z moim Tako czy Camarelo, jeśli masz go w tej kolorystyce co wkleiłaś to wygląda rewelacyjnie
ale każdemu się podoba coś innego, gdybym dostała taki wózek to dokupiłabym do niego akcesoria i zostawiła dla dzidzi. Ale jeśli by mi nie przypadł do gustu kupiłabym inny
Przyglądam mu się, rozbieram na części pierwsze - mega lekki. Ma zdejmowane elementy: budkę, okrycie gondoli, nawet "wyściełanko" z polaru i pokrowiec na materacyk - są na zamek. Można zdjąć i umyć, wyprać. Tylko ten koszyk taki maleńki. Poszukam na allegro akcesoriów, zobaczę jak się kalkuluje. Nie powiem, jest inny.
Ciekawe, bo zamówiłam "swój" wózek, ale sprzedawca nie odezwał się od tego czasu, a miał dać znać czy jest wybrany kolor i gdzie wpłacić zaliczkę. I teraz mam dylemat!Kawa lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:Ciekawe, bo zamówiłam "swój" wózek, ale sprzedawca nie odezwał się od tego czasu, a miał dać znać czy jest wybrany kolor i gdzie wpłacić zaliczkę. I teraz mam dylemat!
A jaki wózek chciałaś kupić? Można zawsze ten sprzedać, ale chyba koleżanka mogłaby się obrazićAg... lubi tę wiadomość
-
Melula mi sie ten wozek bardzo podoba, ale wiadomo, o gustach sie nie dyskutuje. Ale widze ze nie tylko mnie tutaj przypadl do gustu. Ja bym sie bardzo ucieszyla jakby mi ktos taki chcial sprezentowac i bralabym, nawet bez akcesoriow.
Jest tyle wydatkow porodowo-wyprawkowych ze jak tylko mozna to warto sobie oszczedzic zakupow. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMel ja mam w kolorze jeans, zresztą lubię takie granatowo-białe klimaty
fotelik np Maxi cosi city to koszt ok 380zł +adaptery ok 90zł
chyba że chcesz zwykłe nosidełko/fotelik to ok 120zł
plus folia przeciwdeszczowa- kilka zł więcej nie trzeba