*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja się dziś wyjątkowo wyspałam.
Na śniadanie zrobiłam racuchy z jabłkami.
Teraz siedzę i się obżeram.
Później lecę do fryzjer a wieczorem jedziemy na urodziny szwagierki.
Monika śliczny brzuszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:54
Chanela, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
Mój mąż ma poczucie humoru... wybieramy się w poniedziałek do Fashion house bo ma być do -90 przeceny na ubrania itp. Mówię że trzeba mu kupić nowe buty na zimę i jakieś swetry albo bluzy, na co on do mnie:
-i Tobie spodnie.
-mi? a na co przecież mam już 2x ciążowe, starczy mi.-mówię
-no ale żebyś już miała jak urodzisz.
-Coo??? O_oPaula44, Agus89, MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula44 wrote:Szymuś cos leniwy. Nie wiem, czemu mniej i delikatnej się rusza. Martwię się, bo ten okres to niby największa aktywność malucha. Jak to u Was?
U nas tez tak jest, tym bardziej gdy dzień pochmurny, wtedy aktywność małej przez cały dzień ogranicza się do paru przeciągnięć co jakiś czas.
W ogóle to widzę duża różnice między pierwszą a druga córką w brzuchu, to już teraz zupełnie inne osoby, inne zachowanie...Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i nie pospie- inwazja kurierów.
wy mi dziewczyny nie mowcie o przenoszeniu ciąży bo ja juz mam fizycznie i psychicznie serdecznie dosc tego " cudownego" stanu. Jeszcze chwile dam rade ale jak juz chyba przekrocze date " ciaza donoszona" to jade do szpitala z prosbą o wyłowienie malucha z brzucha:)
wlasnie szukam jakiegos masazysty/ fizjoterapeuty bo wszystko mnie boli. mam problem zeby dojsc do lazienki:/
glowa jakos lepiej ale zrobie co mam zrobic na kompie i wyłączzam drania.
Kawa- musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo ludzi jest zawsze mnostwo a i obnizki wcale nie takie jak mowia w radio. Nie wiem czy juz bylas w FH ale ja mam bliziutko i jak jest te cudowne -90% to stoje zawsze w gigantycznych korkach.
moze Kawa u mnie:)? zapraszam:) mieszkam 10 min od FH.
ja jutro nie jade nigdzie, ale dzis bez charakteryzacji moge straszyc w hallowen ( mimo ze nie moge isc nawet postraszyc:(
jedyny plusik na dzis to pani od zamowionej poscieli uszyla mi do kompletu organizer cudowny:) bo jak sie okazalo szyje posciele sama;)
aaa i dziewczyny ktore mają poofi- jak juz mowilam kiedys to firma kolezanki mojej bardzo dobrej kumpeli. Wczoraj z nia rozmawiala i okazalo sie ze laska sama wszytko stworzyla, od projektow, poszukiwania materialow do ogarnięcia krawcowych ktore to szyja. A na zdjęciach jest jej synek:)
Wspieramy polski biznes:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 10:32
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Paula ja mam od wczoraj to samo jakos tak delikatnie raz na jakis czas, jak na lewym boku sie poloze to mnie palnie bo chyba ja prayciskam
Teraz juz brzuch mi tak nie rosnie wiec moze zaczyna brakowac miejsca, ale troszke sie wystraszylam, dzieki Wam wiem ze i tak bywa.
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgg już byłam w FH nie raz. Właśnie na ich stronie nic nie pisze o promocjach, a jakiś czas temu widziałam reklamę na mailu, w radiu nic nie słyszałam.. Dziwne wydało mi się to że ta wyprzedaż jest w poniedziałek i można powiedzieć że jedziemy w ciemno
Kochana z chęcią bym wpadła na kawę ale będę z mężem, mam nadzieję że teściowa się nie dosiądzie z nami.. Zaproponuję spotkanie brzuchatek po narodzinach jak już będzie cieplej, żebyśmy się gdzieś spotkały
p.s trzeba zapoznać nasze dzieci z przyszłymi mężami, żonami haha)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 10:42
Ag..., Paula44, agnesik, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Jak któraś z Was nadal szuka polecam http://www.bonprix.pl/style/krotki-plaszcz-pikowany-ciazowy-167627993/?catalogueNumber=957708&type=image&category=779&return=ref. Kupiłam , ciepła , mozna nosić w ciazy i po , niestety zamówiłam 3 nr za duża , wiec moja rada taka ze trzeba zamówić faktyczny rozmiar jaki sie ma bo ona ma od samego dołu aż prawie pod pachy wszyste zamki które jak sie rozepnie dają dodatkowe z 30 cm na rosnący brzuch, tak mu sue wspomniało tania nie jest ale fajne to ze mozna ja nosić w ciazy i po ciazy
-
I ja się witam
pobudka o 6 zrobiłam kanapki lubemu i później mały nie dał mi zasnąć, wcześniej był aktywny tylko wieczorem, czasami rano, teraz i w dzień go czuje ale muszę odpowiednio się ,,ułożyć,, każde dziecko jest inne,
Antoś powoli daje mi popalić i szczerze mówiąc chciałabym już chyba mieć 9 mc.. -
Selene wrote:Dziewczyny, czy wy kupujecie mleko modyfikowane tak na wszelki wypadek?
Zastanawiam się, bo ostatnio moja koleżanka w środku nocy spanikowała, że dziecko nie chce jeść i biedny tatuś o 3 w nocy latał po aptekach żeby mleko kupić. Później udało się jej się opanować kryzys i karmi naturalnie, ale ta sytuacja spowodowała, że zastanawiam się czy tak na wszelki wypadek nie kupić jednej puszki? -
nick nieaktualny