X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blador chcialam zacytowac

najwazniejsze, ze lekarz nie bagatelizuje, bedzie dobrze i dociagniecie do bezpiecznego terminu, kazdy dzien teraz to juz blizej niz dalej

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:23

Agus89, Kawa, jonka91, szpilka, MartaKD, Paula44, rastafanka, Tymi, Anutka, lwuska55592, Chanela, Cookie, bluegirl89, agnesik, nix, Malenq, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dziś wyjątkowo wyspałam.
    Na śniadanie zrobiłam racuchy z jabłkami. :D
    Teraz siedzę i się obżeram. :D
    Później lecę do fryzjer a wieczorem jedziemy na urodziny szwagierki. :)

Monika śliczny brzuszek. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:54

Chanela, MonikaDM lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:30

Paula44 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)

Mój mąż ma poczucie humoru... wybieramy się w poniedziałek do Fashion house bo ma być do -90 przeceny na ubrania itp. Mówię że trzeba mu kupić nowe buty na zimę i jakieś swetry albo bluzy, na co on do mnie:
    -i Tobie spodnie.
    -mi? a na co przecież mam już 2x ciążowe, starczy mi.-mówię
    -no ale żebyś już miała jak urodzisz.
    -Coo??? O_o

Paula44, Agus89, MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia piękny brzuszek :*

MonikaDM lubi tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Szymuś cos leniwy. Nie wiem, czemu mniej i delikatnej się rusza. Martwię się, bo ten okres to niby największa aktywność malucha. Jak to u Was?

U nas tez tak jest, tym bardziej gdy dzień pochmurny, wtedy aktywność małej przez cały dzień ogranicza się do paru przeciągnięć co jakiś czas.
    W ogóle to widzę duża różnice między pierwszą a druga córką w brzuchu, to już teraz zupełnie inne osoby, inne zachowanie...

FITop1.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś rano była mgła,teraz wszystko opada,miałam mokre okular jak wróciłam z poczty i mała też się w taką pogode mniej rusza,już zauwazyłam któryś raz.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.

• szpilka Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula moj ostatnio jak u nas bylo brzydko tez mniej sie ruszal i raczej delikatnie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie pospie- inwazja kurierów.

wy mi dziewczyny nie mowcie o przenoszeniu ciąży bo ja juz mam fizycznie i psychicznie serdecznie dosc tego " cudownego" stanu. Jeszcze chwile dam rade ale jak juz chyba przekrocze date " ciaza donoszona" to jade do szpitala z prosbą o wyłowienie malucha z brzucha:)
    wlasnie szukam jakiegos masazysty/ fizjoterapeuty bo wszystko mnie boli. mam problem zeby dojsc do lazienki:/
    glowa jakos lepiej ale zrobie co mam zrobic na kompie i wyłączzam drania.

Kawa- musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo ludzi jest zawsze mnostwo a i obnizki wcale nie takie jak mowia w radio. Nie wiem czy juz bylas w FH ale ja mam bliziutko i jak jest te cudowne -90% to stoje zawsze w gigantycznych korkach.
    moze Kawa u mnie:)? zapraszam:) mieszkam 10 min od FH.

ja jutro nie jade nigdzie, ale dzis bez charakteryzacji moge straszyc w hallowen ( mimo ze nie moge isc nawet postraszyc:(

jedyny plusik na dzis to pani od zamowionej poscieli uszyla mi do kompletu organizer cudowny:) bo jak sie okazalo szyje posciele sama;)

aaa i dziewczyny ktore mają poofi- jak juz mowilam kiedys to firma kolezanki mojej bardzo dobrej kumpeli. Wczoraj z nia rozmawiala i okazalo sie ze laska sama wszytko stworzyla, od projektow, poszukiwania materialow do ogarnięcia krawcowych ktore to szyja. A na zdjęciach jest jej synek:)
    Wspieramy polski biznes:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 10:32

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja mam od wczoraj to samo jakos tak delikatnie raz na jakis czas, jak na lewym boku sie poloze to mnie palnie bo chyba ja prayciskam :-) Teraz juz brzuch mi tak nie rosnie wiec moze zaczyna brakowac miejsca, ale troszke sie wystraszylam, dzieki Wam wiem ze i tak bywa.

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agg już byłam w FH nie raz. Właśnie na ich stronie nic nie pisze o promocjach, a jakiś czas temu widziałam reklamę na mailu, w radiu nic nie słyszałam.. Dziwne wydało mi się to że ta wyprzedaż jest w poniedziałek i można powiedzieć że jedziemy w ciemno :)

Kochana z chęcią bym wpadła na kawę ale będę z mężem, mam nadzieję że teściowa się nie dosiądzie z nami.. Zaproponuję spotkanie brzuchatek po narodzinach jak już będzie cieplej, żebyśmy się gdzieś spotkały :)

p.s trzeba zapoznać nasze dzieci z przyszłymi mężami, żonami haha :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 10:42

Ag..., Paula44, agnesik, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• Tymi Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak któraś z Was nadal szuka polecam http://www.bonprix.pl/style/krotki-plaszcz-pikowany-ciazowy-167627993/?catalogueNumber=957708&type=image&category=779&return=ref. Kupiłam , ciepła , mozna nosić w ciazy i po , niestety zamówiłam 3 nr za duża , wiec moja rada taka ze trzeba zamówić faktyczny rozmiar jaki sie ma bo ona ma od samego dołu aż prawie pod pachy wszyste zamki które jak sie rozepnie dają dodatkowe z 30 cm na rosnący brzuch, tak mu sue wspomniało tania nie jest ale fajne to ze mozna ja nosić w ciazy i po ciazy ;)

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:30

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam ;-) pobudka o 6 zrobiłam kanapki lubemu i później mały nie dał mi zasnąć, wcześniej był aktywny tylko wieczorem, czasami rano, teraz i w dzień go czuje ale muszę odpowiednio się ,,ułożyć,, każde dziecko jest inne,
    Antoś powoli daje mi popalić i szczerze mówiąc chciałabym już chyba mieć 9 mc..

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:18

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Dziewczyny, czy wy kupujecie mleko modyfikowane tak na wszelki wypadek?

Zastanawiam się, bo ostatnio moja koleżanka w środku nocy spanikowała, że dziecko nie chce jeść i biedny tatuś o 3 w nocy latał po aptekach żeby mleko kupić. Później udało się jej się opanować kryzys i karmi naturalnie, ale ta sytuacja spowodowała, że zastanawiam się czy tak na wszelki wypadek nie kupić jednej puszki?
    Ja mam mala puszke nan na piczatek :-) :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi ile czekałaś na przesyłkę?? bo ostatnio zamawiałam i na stronie nadal pisze że paczka jest kompletowana..

• Chanela Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:18

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
‹‹ 1101 1102 1103 1104 1105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ