*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, tak się zastanawiam, które z Was jeszcze pracują? Ja jeszcze jestem w pracy, ale chyba od 12.11 już idę na L4, bo tak straaaasznie mnie codziennie plecy bolą od siedzenia przy biurku 8 godz...
Anutka lubi tę wiadomość
-
Chanela ja wybredna jestem uwierz wiec za ta cenę jest na prawdę fajna , bardzo ciepła przede wszystkim i dobrze wyglada ja mam165 cm wzrostu jest mi przed kolana , szczerze polecam bo w sieci jest dużo ale 400 i gore nie dam za kurtkę teraz . Kawa kupiona była w ndz we wtorek przyjęto do realizacji a w pt doszła , teraz pewnie maja kocioł
tez czekam na swój mniejszy rozmiar , trzeba zamówić ten jaki sie obecnie ma i nic nie zawyżać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 11:13
Chanela, Kawa lubią tę wiadomość
-
Kochane, ja jestem w szpitalu,a dokladniej przewieziono mnie w nocy do Gdanska na Kliniczną. Odeszly mi wody, wszystkie, a malenka wazy jedynie 1200 g. Beda mnie podtrzymywac, zeby podrosla,.ale niewykluczone tez, ze moge urodzic niedlugo. Tzymajcie za nas kciuki, bardzo tego potrzebujemy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Isabelle matko jedyna jestem w szoku! Jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży, mamy krążek obydwie identyczna sytuacja...
Będzie dobrze, teraz dziecko w odpowiednim szpitalu ma praktycznie 100% szans i nawet jest ogromna szansa,że będzie zupełnie zdrowe.
Teraz każdy dzień się liczy. Bedzie dobrze!
Wczoraj oglądałam jak kobieta urodziła w 30 tygodniu i już takie duże dzieci są, a mały ma się świetnie.
Jak nie chcesz to nie odpowiadaj ale tak zapytam,czy zsunął ci się krążek? Miałaś bóle? Czy to tak nagle?
Mocno bardzo mocno trzymam kciuki św Dominik nad wami czuwa! -
Ag... wrote:będą ci dolewać wód?? w rudzie jednej dziewczynie tak robili.
nie wiem. poki co uslyszalam,.ze z małą wszystko ok i ona bedzie wody sobie produkpwac. niestety sporo z nich bedzie uciekac. Mimo, ze jest bezwodzie to ze mnie nadal cieknie. -
A na wizycie palpacyjnie cię badał czy przez usg.
Kochanie trzymajcie się, będą robić wszysko aby jak najdłużej córeczka twoja w brzuchu siedziała. Każdy dzień jest na wagę złota, dobrze że nie ma akcji porodowej. Tych wód jeszcze troche masz, więc jest duża nadzieja że opanują sytuacje
Na pewno będzie dobrze, już nie jest tak niebezpiecznie jak np. W 26 tygodniu
Trzymaj się, nogi zaciskaj ,bardzo mocno trzymam kciuki, styczniówki są z wami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 11:50
-
Isabelle nogi do gory tylko Twoj spokoj moze Was tylko uratowac. Jak tylko mozesz piszmco u Ciebie i Malenstwa.
Ja dzisiaj bylam u rodzinnej opisalam jej sytiacje 3 ciaz jednego porodu w 23 i trudnej obecnej ciazy, ze mala nisko,i potrzebuje pomocy pielegniarki srodowisk. By pobierala mi krew a ktos z rodziny bedzie wozil do laborat. Do szpitala. Dostalam skierow. Na srodowiskowa a na koncu lekarka mi powiedziala: kurcze, ale Pani ma nisko,ten brzuch, sluchajcie mnie to powiedziala co codziennie ogladam sie od lipca czy brzuch mi nie opadl, pocieszycielka jedna