*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Isabelle moge sobie wyobrazic przez co przechodzisz, bo mimo ze z innych powodow bylam w podobnej sytuacji, tyle ze moj maly mial 700g wtedy i mowili mi byle do 28tc byle do kilograma.
na suwaczku masz juz sporo, dziecie powyzej kilograma i naprawde zrobia wszystko zebys przetrzymała dzieciątko jak najdluzej bo kazdy dzien sie liczy, ono ma juz bardzo duze szanse na bycie calkowicie zdrowym w razie porodu.
a ty musisz wierzyc ze to sie uda, nie masz innej opcji.
Chcesz to płacz bo ja tez beczałam, ale staraj sie duzo odpoczywac i spac. to uspokaja i pomaga wam obojgu.
trzymam za was bardzo mocno kciuki!
a ty maluchu siedz tam w brzuchu i nie wybieraj sie nigdzie- zimno na dworze!!
-
Dziewczyny sytuacja isabelle uswiadomila mi ze trzeba kupic w aptece pewne rzeczy juz i dzieki za polecenie gemini bo np. Wkladki lakt. Avent wieloraz. 6 szt. W ziko kosztuja 32,5 zl a w gem. 25 zl,
-
Chanela rozmiar 42 , Kawa maz płacił karta
Isabelle mam Tymka z 28 tygodnia ważył zaledwie kg !!! Dzis to wspaniały duży facet !!! Ty juz blisko 29 i zobaczysz ze Cie przetrzymają tylko mocno w to wierz !!!! Bedzie dobrze jesteś pod stała opieka
to najważniejsze !!!! Trzymam kciuki !!!!!
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje wam i jak tylko maz przywiezie tablet to obiecuje czesto i bezblednie pisac
Gwiazdeczko, szyjke mialam badana na wyzcie tylko recznie, w szpitalu i recznie i usg. Jest w lepszym stanie chyba niz w chwili zakladania pessara, na ile oczywiscie sama jestem w stanie to porownac.
ja mialam intuicje, wszystkie srodki higieniczne mialam w domu, a pdklady bela mama uratowaly mnie przed przywitaniem sanitariuszy z karetki z golym tylkiem (zanim dojechalismy i tak uz bylam cala mokra). wyprawka daje poczucie bezpieczenstwa, ale rodzina na pewno stanie na wyokosci zadania jesli - odpukac - trzeba bedzie. Oby nie bylo trzeba.. -
nick nieaktualnyTymi w takim razie podejrzewam że paczki płatne przy odbiorze wysyłają jako drugie w kolejności, bo nie są jeszcze zapłacone..
Robię listę rzeczy z apteki dla mnie... możecie mi podesłać swoje listy? nie chciałabym czegoś zapomnieć a z moim ciążowym odmóżdżeniem bywa różnie..Gwiazdeczka27, Tymi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Isabelle a powiedzieli Tobie dlaczego mogły odejść te wody ??? Dziwne ani rozwarcia ani nic a jakaś infekcja moze ??? Miałas robione badania ? To sa dla mnie czasem niezrozumiałe kurna rzeczy , szyjka piszesz ze była ok a tu masz Ci babo placek sobie pękł pęcherz najważniejsze ze malutka sobie radzi
-
Kawa wrote:Tymi w takim razie podejrzewam że paczki płatne przy odbiorze wysyłają jako drugie w kolejności, bo nie są jeszcze zapłacone..
Robię listę rzeczy z apteki dla mnie... możecie mi podesłać swoje listy? nie chciałabym czegoś zapomnieć a z moim ciążowym odmóżdżeniem bywa różnie..
I ja też poprosze ładnie -
[email protected] dzięki
Któraś z Was kobietki wstawiła zdjęcie z kosmetykami babydream z rossmana
Pytanko: co dokładnie kupiła, i ile za wszystko zapłaciła? -
Szwagierka do mnie dzwoniła, że w Auchan są Pampersy Premium Care (białe 2-5 kg) 78 szt za niecałe 50 zł, już nie pamiętam, czy 46, czy 49 zł, a zielone chyba za 38 zł/80 szt (rozm MIni 3-6 kg). Może którejś przyda się info..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 13:00
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 wrote:[email protected] dzięki
Któraś z Was kobietki wstawiła zdjęcie z kosmetykami babydream z rossmana
Pytanko: co dokładnie kupiła, i ile za wszystko zapłaciła?
Ja wstawiałam foto
-Babydream, szampon do włosów, dla dzieci, 250 ml 4,99 zł
-Babydream, żel do kąpieli, dla dzieci, 500 ml 9,99 zł
-Babydream, mleczko do ciała, dla dzieci, 250 ml 7,99 zł
-Babydream, Extrasensitive, krem pielęgnacyjny, dla dzieci, 100 ml 5,99 zł
-Babydream, krem ochronny, przed wiatrem i zimnem 75 ml 4,99 zł
-Babydream, puder dla dzieci, 100 g 3,99 zł
Razem 37,94zł -3% z kartą Rossnę
Zdjęcie kosmetyków jest u mnie w Pamiętniku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 13:04
Gwiazdeczka27, Ewelina88 lubią tę wiadomość