*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:Szwagierka do mnie dzwoniła, że w Auchan są Pampersy Premium Care (białe 2-5 kg) 78 szt za niecałe 50 zł, już nie pamiętam, czy 46, czy 49 zł, a zielone chyba za 38 zł/80 szt (rozm MIni 3-6 kg). Może którejś przyda się info..
To żadna promocjaw rossie były za
ampers Premium Care rozm.1- 72szt, 36,36zł /paka
-Pampers Zielone rozm.2 – 92szt, 39,90zł
-
Powiem Wam, że te kosmetyki z Rosmana są ekstra, testowałam już na własnej skórze balsam (mam strasznie wysuszone dłonie przez częste mycie rąk i zawsze zaczerwienione), posmarowałam łapki dosłownie dwa wieczory z rzędu i zaczerwienie zeszło.. Raz też posmarowałam japkę kremem na zimno i też jest bardzo dobry, moim zdaniem lepiej się sprawdził niż kremy, które do tej pory stosowałam zimową porą, jedyne co troszkę bardziej twarz się świeciła..
-
Kawa wrote:To żadna promocja
w rossie były za
ampers Premium Care rozm.1- 72szt, 36,36zł /paka
-Pampers Zielone rozm.2 – 92szt, 39,90zł
O to widzisz, tak bardzo tego nie śledziłamszwagierka była strasznie rozemocjonowana, więc chyba mi się to udzieliło. W takim razie będę czatowała na promocje w rossie.
-
nick nieaktualny
-
Ag, to jak juz wszystkim wysylasz to ja tez prosze
[email protected]
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:O to widzisz, tak bardzo tego nie śledziłam
szwagierka była strasznie rozemocjonowana, więc chyba mi się to udzieliło. W takim razie będę czatowała na promocje w rossie.
Śledź promocje nie w gazetkach, tylko bezpośerdnio w tej ich internetowej drogeri gdzie tak jakby stoisz przed półką, to co jest w promocji jest cena na czerwono.
w gazetkach często nie piszą o wszystkich promocjach, a na półce są zmienione-tak było w przypadku tej promocjijonka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDostałam listę ze szpitala:
Co zabrać do szpitala na poród
Oto lista rzeczy, które pacjentka, przyjmowana na oddział powinna zabrać ze sobą:
Dokumenty:
• karta ciąży,
• dowód osobisty,
• karta ubezpieczenia zdrowotnego,
• wynik laboratoryjny grupy krwi!
• wynik wymazu z pochwy w kierunku paciorkowca
• aktualny wynik ukladu krzepnięcia i morfologii,
• karta konsultacji anestezjologicznej, jeśli planuje znieczulenie zewnątrzoponowe,
• adres poradni dziecięcej, do której zgłoszone zostanie dziecko,
imię i nazwisko oraz telefon kontaktowy położnej środowiskowej celem umówienia wizyty patronażowej po porodzie.
Rzeczy osobiste:
• podkłady jednorazowe Semi 5 szt,
• szlafrok,
• koszula 2 sztuki rozpinane (do porodu 1 bawełniana, krótsza),
• pantofle lub klapki,
• przybory toaletowe,
• ręczniki, majtki siatkowe jednorazowe,
• pieluchy bella.
Rzeczy potrzebne dla dziecka:
• chusteczki nawilżone,
• pampersy 3-6 kg,
• śpiochy, koszulki, kaftaniki lub body (po 3 szt. z każdego rodxaju),
• rożek dla noworodka.
Karta ubezpieczenia to ta chipowa? czy to inny dokument?
W czym w końcu prałyście ciuszki? Bo Mama obiecała mi pomoc - wypranie i wyprasowanie i nie wiem, co w końcu kupić. -
Paula44 wrote:W czym w końcu prałyście ciuszki? Bo Mama obiecała mi pomoc - wypranie i wyprasowanie i nie wiem, co w końcu kupić.
Ja prałam w Loveli, część rzeczy w płynie, a część w proszku.
Edit.. Proszek do prania Lovela, a płyn do prania Dzidziuś, ale lepsza LovelaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 13:38
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Selene czy ja też mogę prosić? tylko czy wygodniej Ci na e-mail [email protected] czy tutaj (ale to chyba muszę Cię zaprosić tak?)
Izabelka trzymamy kciuki :* -
blador wrote:Selene czy ja też mogę prosić? tylko czy wygodniej Ci na e-mail [email protected] czy tutaj (ale to chyba muszę Cię zaprosić tak?)
Przesłałam na maila