*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:ja chce mieć ze 2 sztuki
Z długim starczy 7 sztuk?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:Dzięki:)
Z długim starczy 7 sztuk?
To zależy, jakie zestawy szykujesz. Jesli kupujesz śpiochy lub polspiochy to maluszka w body na krótki rękaw nie ubierzesz. Ale jesli stawiasz na pajace - mogą sie przydać.
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
jonka91 wrote:no dobra to ja już nie narzekam!
jak się dziś czujesz Isabell?
Dziękuję, dobrze, staram sie nie szukać w internecie żadnych informacji, żeby nie płakać i sie nie denerwować. Nasz stan jest bez zmian, maleńka sie bardzo rusza - oby tak dalej. Lekarze każą czekać.nix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja do szpitala chcę ubrać dziecko body z krótkim plus pajac plus skarpetki i czapeczka. Z krótkim mam tyle samo co z długim. W szpitalu jest znacznie cieplej niż będzie u nas w domu. Babeczka w szpitalu powiedziała, że mają koło 26 stopni, ja zamierzam chować w 18/19 więc nie chcę sobie malucha przegrzać.
U mnie to chyba będzie zimny chów.
-
Posortuje co mam i przelicze, a ktoś z doświadczenia mi powie co dokupić, ok?
) jeśli to oczywiście nie problem... Wiem, ze sie o wszystko pytam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:41
Becia81, MonikaDM lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Renia prasowanie rządzi
Selene medela elektryczna jest bardzo dobra, dwukrotnie używała go moja ciotka, przy nawałach gigantach, i mówiła mi że tylko ten laktator dawał radę.
Nie ma co się brzydzić, wszystko się wygotowuje i jest czyste.
A będziecie się brzydzić lakatorów szpitalnych gdyby trzeba było je używać?
Troszkę mnie dziwi takie podejście...toż to nie akcesoria erotyczne tylko obsługa noworodka. Kobiety oddają swoje mleko do banków mleka i mlekiem obcych kobiet karmi się wcześniaki. Tego też należy się brzydzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:56
renia83, blador, Agus89, ania_29 lubią tę wiadomość
-
Banki mleka to super sprawa jak dla mnie. Byłam zaskoczona tym w rudzie w szpitalu, nie wiedziałamze cos takiego jest, ale wiadomo ze tu chodzi o ratowanie życia wcześniakom a nie względu estetyczne.
Tu nie chodzi o brzydzenie, poprostu dlamnie to rzecz osobista taka jak depilator czy szczoteczka do zebow, w końcu przykładam to do piersi. Uzywana mogę kupic kurtkę, to co jest przy ciele, bodziaki czy bielizna jakoś wole nowe i nieużywane.
Takie podejście, cóż poradzę, kazdy ma inne.
Kolejny temat po cc, kp i pasach... Rzeczy nowe vs. UżywaneWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 17:11
-
zielarka wrote:Coraz bardziej czuję, że tu nie pasuję...
Dlaczego? Odmienność zdań uczy szacunku, to ogromna wartość dodana tego forum. Tak myśle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 17:12
Ag..., jonka91, Kawa lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Pewnie, jednak źle się czuję jak odstaję w większości przypadków, poglądów. Mam zupełnie inny styl życia niż większość z Was.
Ja bardzo lubię czytać o tym, ze ty Zielarko, czy ktokolwiek inny ma inne podejście do pewnych kwestii. Wiele tematów mnie ciekawi i być moze pod wpływem twoich doświadczeń cos wdroże rownież u siebie, czy chociaż wyprobuje. Przypuszczam, ze to moze działać w obie strony. To wydaje mi sie prawidłowe, przynajmniej do czasu,gdy zaczynamy sie oceniać, ze czyjeś podejście jest lepsze lub gorsze...szpilka lubi tę wiadomość
-
Gdyby kazda myślała tak samo i robiła to samo to forum nie miałoby sensu. W końcu to platforma wymiany doświadczeń czy poglądów na wszelakie tematy. Po co miałabym czytać ze 40 innych dziewczyn powiela to co myślę i robię. Jedna się uczy od drugiej, Nie ma dwóch takich samych dziewczyn.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 17:25
-
Zielarko Ty juz jestes Mama niektore z nas przesadzaja i tyle.
My jak kupilismy mopsa to jadal najlepsze kaski z zoologicznego koszt jego posilkow byl rowny naszym kosztom, kupowane miala wszystko i to najlepszej jakosci, szelki do tej pory kupuje na zamowieniepoprostu sfisiowałam na jej punkcie, to samo bedzie z dzieckiem choc widze, ze zaczynam uczyc sie bo dziecko nie musi miec wszystkiego naj......czasami potrzebny jest kompromis.
Mnie juz mecza to ciagke sprawdzanie opinii, rankingow itp. Poprostu idzie zeswirowac. Nasze Matki szly do sklepu i cieszyly sie jak cokolwiek kupily byly zdrowsze o jakies kilka godzin dziennie ktore poswiecamy na zastanawianie sie i czytanie. Nie mozna byc ekspertem we wszystkim a tu by trzeba bylo byc, bo wozek wozkowi nie rowny pielucha pieluszce laktator laktatorowi.......
-
Mam dziś jakiegoś dołka egzystencjalnego, stąd pewnie te smuty
Może gdybym się za przeproszeniem wypróżniła, jak Bóg przykazał, to zrobiłoby mi się lepiej
Też bardzo Was szanujętu raczej chodzi o moje poczucie przystawania do społeczeństwa
renia83, MonikaDM, Martaaa, Ewelina88 lubią tę wiadomość