*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za odpowiedź, to taka moja ciążowa ciekawość
Ale jak tak porównam wyniki krwi z 8tc a teraz to widać znaczną różnicę..
Hb było 13,2 jest 11,7
Ht było 38,2 jest 34,4..
No nic trzeba zmienić troszkę dietę, brać żelazo i mieć nadzieję, że b ędzie lepiej -
Jonka- gdzie tam 8tc:)
ja tez widzialam tendencje spadkową w swoich wynikach- ale dopiero wlasciwie dzieki twojemu pytaniu zerknelam na wypis z rudy zeby sprawdzic jaka ta moja anemia byla- mowili ze lekka i dali tardyferon:) takze zelazo w szpitalu i dieta pomogla.
Nie dziwie sie ze mialam bo tydzien jechalam na takich kroplowach ze nic nie jadlam prawie wiec moglo mi spaść- a teraz dietka, warzywka i wrocilo do normy:)
aaa dostalam wlasnie zamowienie z Zary- ale boje sie rozpakowac bo mąż mnie ochrzani bo pudlo ciezkie:/
zamowilam kilka swetrow, sukienki i plaszcz- cos wybiore reszte oddam. Nie moge isc do sklepu- sklep przyszedl do mnie:D jezuu ostatni raz bylam w sklepie pod koniec sierpnia:/ dla kobiety to masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 15:35
Paula44 lubi tę wiadomość
-
jonka91 wrote:Ja wiem, że z 8 tygodniem to mogę sobie porównywać..
to tak jak z wielkością brzucha..
Ja to juz nie pamietam, jak to jest miec 8 tygodniowy brzuszekwtedy doszukiwalam sie krągłości, kazalam mężowi macac, bo cos juz widać
Ag..., jonka91, Agus89, Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag.. Ja mam z mężem zawsze ekspresowe zakupy.. nie zdążę się przyjrzeć jednej rzeczy a on już jak kat nad głową, że wychodzimy.. Aleee sterroryzowałam go trochę i w sobotę będę miała 2 godziny dla siebie!!
On pójdzie ze swoją chrześnicą do kina, a ja pohasam po sklepach
A właśnie w Multikinie przez długi weekend są bilety na filmy dla dzieci po 13 zł niezależnie czy dla dziecka, czy dla rodzica, tak mi się przypomniało.
Haha mężu będzie skazany na Barbie i tajemnicze drzwiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 15:44
-
nick nieaktualny
-
Ja zadychy dostaje jak ide do WC, ale to od tego cholernego leżenia...jak mus to mus
Po porodzie będę latała pewnie jak bym z buszu została wypuszczona, teraz się czuje jak jaskiniowiec nogi zarośnięte, włosy rozczochrane tak więc po porodzie będę latała po kosmetyczkach, fryzjerach, z wózkiem gdzie tylko się da i to w PODSKOKACHWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 15:44
Ag..., renia83, zielarka lubią tę wiadomość
-
w 8tc nieziemsko zazdroscilam dziewczynom co na suwaczkach mialy 18tc, te z 3 na początku to juz wogole- ze one zaraz rodzą ze juz tak fajnie:)
a teraz sama mam 31+5 i pewnie te z lipcowek patrzą na nas tak samo:)Agus89, jonka91, Gwiazdeczka27, Kawa, Paula44, zielarka lubią tę wiadomość
-
jonka nic dziwnego że wartości spadają. Dzieci coraz większe i sobie z nas wysysają. Mimo wszystko chyba mamy dobre wyniki
Za tydzień o tej porze będę oglądać swoją dzidzię :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 15:44
Ag..., jonka91, Gwiazdeczka27, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Jonka blagam Cie- 2h w galerii dla mnie to byloby zabojstwo. Ja z 3 pietra nie umie zejsc i wejsc na gore. Mam jak Gwiazdeczka- dresy, wlosy myje co 3 dzien, nogi gole okazyjnie:) moja skora nie pamieta co to make-up.
Dzis podczas wspinaczki marudzilam pod nosem- 28lat, ku*wa a czuje sie jak 80, juz wiem jak to jest:/ Kochanie budujemy dom:P
ja juz wiem ze po porodzie fryzjer i kosmetyczka obowiazkowo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 15:46
Gwiazdeczka27, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczko kokos bo bardziej twardy tak mniej więcej do 6-9 miesięcy.
2 godz w galerii? Podziwiam!! Ja czasem mam zadyszke jak z boku na bok się przekrece .isabelle, Gwiazdeczka27, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Nie powiem zadyszka mnie łapie jak wchodzę po schodach na 1 piętro.. aleee zakupy to co innego
w tedy z kobiety wychodzi demon i ma siłę na wszystko! Wiadomo, że nie będę biegała między wieszakami.. Mam zamiar wejść do 4-5 sklepów i porozglądać się za prezentami dla rodzinki na święta.. Wolę robić zakupy wcześniej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 15:52
-
Dziewczyny przyszla mi masc purlean na brodawki ona jest z tluszczu owczego
tlusta cholera,ledwo ja z tubki wyciskam posmarowalam cyce ale w moim przypadku to raczej odpada przed porodem moze przed sama cesarka?
Kupilam tez termometr microlife nc150 zmierzone mam wszystko nawet leczomops jedynie uciekal jak,strzelalam jej swiatelkiem chcac zmierzyc tempke, wedlug mnie fajny.
Kupilam tez za 16 zl,wkl. Wieloraz. Uzytku wydaja sie byc chlonne ale,to juz powiem wam w styczniu dopiero
Co do tesciowych to tez mam uprzedzenia, narazie nie dostala mala nic ale napewno cos kupia a najlepiej jakby dali kaske.
Dzis zrobione porownanie pampersow
pieluchy tesco new born 0,62 zł
pieluchy pampers 0,56
pamp. premiumcare 0,64 -
jonka91 wrote:Nie powiem zadyszka mnie łapie jak wchodzę po schodach na 1 piętro.. aleee zakupy to co innego
w tedy z kobiety wychodzi demon i ma siłę na wszystko! Wiadomo, że nie będę biegała między wieszakami.. Mam zamiar wejść do 4-5 sklepów i porozglądać się za prezentami dla rodzinki na święta.. Wolę robić zakupy wcześniej, niż w Wigilię..
Uwielbiam kupowac prezenty swiateczne- skarpety pizamy szaliki:) a w tym roku chyba du*a z Last Christmas w galerii. wszystko kupie online przy dzwiękach rmf święta:)Paula44, polaola lubią tę wiadomość