*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Ania dzis wiązalam pana brokuła ( http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30195746/ ) w rozek i otulacz- wyprubuje na nim ten sposob- juz mam zapisany
Takie wiązanie jest dobre po kąpieli. Maluch nie wyleci, ma ciasno, więc tak jak miał w brzuszku, ciepło... a taki kocyk się przyda na lato do przykrycia. Coś u mnie w szmateksie otulaczki się nie pojawiają, więc przymierzam się do takiego kocyka. Tylko nie zapytałam się o rozmiarDość duży był, tyle wiem... I elastyczny...
Selene a nie boli Ciebie pupa? Ja tak miałam 2 razy... Trzeba dzień przesiedzieć, ból mija a sprawność wraca -
ania_29 wrote:Hahaha
Takie wiązanie jest dobre po kąpieli. Maluch nie wyleci, ma ciasno, więc tak jak miał w brzuszku, ciepło... a taki kocyk się przyda na lato do przykrycia. Coś u mnie w szmateksie otulaczki się nie pojawiają, więc przymierzam się do takiego kocyka. Tylko nie zapytałam się o rozmiarDość duży był, tyle wiem... I elastyczny...
Selene a nie boli Ciebie pupa? Ja tak miałam 2 razy... Trzeba dzień przesiedzieć, ból mija a sprawność wraca
ja mam taki cienki 120x120. wydaje sie ze bylby dobry do takiego wiazania. Zobacze jak mama odda z prania:) a jak sie dowiesz jaki o daj znac.
tak naprawde to otulacz ma rzep i taka kieszonke na nogi- i tym sie rozni. Kocyk zwiazesz tak samo i ma duzo wiecej zastosowan- i na dłuzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:29
-
ania_29 wrote:Ok, nie moja półka cenowa, ale dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:46
-
nick nieaktualnyPolaola Kochana rozbawiłaś mnie z tym leczem
na dodatek wyobraziłam sobie jak gonisz mopsa z termometrem a on ucieka
haha
Ania super te owijanie, już sobie je zapisałam w folderze CiążaW textil market widziałam kocyki za ok 14-20zł takie co by się nadawały do takiego owijania, były z polaru i mikrofibry, wzory z disneya i też takie stonowane (tak na moje oko)
Ag..., polaola lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa też dla Małej nic nie kupiła, bo jej zdaniem, przed urodzeniem się dziecka nie powinno się kupować. Poza tym znam jej gust i wolę, żeby tego nie robiła. Natomiast moja mama kupuje to, co mi się podoba i tylko, jak jej powiem, że mi czegoś brakuje. Poza tym moi rodzice właśnie mieli sponsorować wózek, ale skoro dostałam to tą kasę przeznaczają na pozostałą wyprawkę. Mam zrobić listę i jak przyjadą na weekend to pojedziemy na zakupy i już.
Jeśli chodzi o kołderki, kocyki, otulacze, rożki. Mam dwa cienkie kocyki (chcę kupić jeden w stylu Minky), jeden otulacz i chcę zakupić rożek. Poza tym mam dwa duże koce, jeden nieużywany, więc się przyda dla Małej.
Dziś mam lenia, ale muszę się ogarnąć, bo tydzień nic nie robiłam w domu, prócz obiadu.
Jeśli chodzi o ZUS - nadal czekam na decyzję. Przedłużyli mi termin do 24.11, więc kasy też nie mam. U nas standard nie jest super, ale nie narzekam. Wiadomo, są wydatki, jak miałam swoją wypłatę to było lżej, a teraz to starcza akurat. Dajemy radę, to najważniejsze - wiem, że ludzie mają gorzej. -
Ania dzieki za instrukcje wiazania sama ja sobie zapisalam
wlasnie niedawno ogladalam jak babka kapie malca na you tube, bo wiecie moj maz oglada na yt jak samochod naprawic a ja jak kapac malca, ale do rzeczy i widzialam jak wazne dla dzieciaczka by czul sie otulony jak zaczynal plakac po wyjeciu z wody to z rak zrobila kokon wokol niego i reczniczka, odrazu dziecku przechodzilo.
Kawa teraz obczajam textilWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 17:34
Kawa lubi tę wiadomość