X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie łapie zadyszka podczas dziwnych sytuacji. Ot tak, z niczego... Za to chodzić, po płaskim terenie, mogę dość sporo :) Dzisiaj złaziłam pół miasta... Galerii nie znoszę, więc dla mnie karą byłyby 2 godziny tam spędzone :D

201501145565.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam czekoladki merci i zagryzłam kiełbasą żywiecką z indyka. Jezu.

Ag..., Ewelina88, jonka91, ania_29, szpilka, Agus89, olka25, nix, renia83, zielarka lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Was kupowała cienki, bawełniany kocyk? Wczoraj babeczka pokazywała nam wiązanie noworodka w kokonik. Fajne zawiniątko.. :)
    otulanie-_wpwhrre.jpg

Kawa, jonka91, Paula44, polaola, isabelle, Wiki81, rastafanka lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dzis wiązalam pana brokuła ( http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30195746/ ) w rozek i otulacz- wyprubuje na nim ten sposob- juz mam zapisany

Paula44 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:35

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene- ale kości się wlasnie rozchodzą :) miękną zebys miala łatwiej w godzinie W:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Ania dzis wiązalam pana brokuła ( http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30195746/ ) w rozek i otulacz- wyprubuje na nim ten sposob- juz mam zapisany
    Hahaha :D

Takie wiązanie jest dobre po kąpieli. Maluch nie wyleci, ma ciasno, więc tak jak miał w brzuszku, ciepło... a taki kocyk się przyda na lato do przykrycia. Coś u mnie w szmateksie otulaczki się nie pojawiają, więc przymierzam się do takiego kocyka. Tylko nie zapytałam się o rozmiar :/ Dość duży był, tyle wiem... I elastyczny... :)

Selene a nie boli Ciebie pupa? Ja tak miałam 2 razy... Trzeba dzień przesiedzieć, ból mija a sprawność wraca ;)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Hahaha :D

Takie wiązanie jest dobre po kąpieli. Maluch nie wyleci, ma ciasno, więc tak jak miał w brzuszku, ciepło... a taki kocyk się przyda na lato do przykrycia. Coś u mnie w szmateksie otulaczki się nie pojawiają, więc przymierzam się do takiego kocyka. Tylko nie zapytałam się o rozmiar :/ Dość duży był, tyle wiem... I elastyczny... :)

Selene a nie boli Ciebie pupa? Ja tak miałam 2 razy... Trzeba dzień przesiedzieć, ból mija a sprawność wraca ;)

ja mam taki cienki 120x120. wydaje sie ze bylby dobry do takiego wiazania. Zobacze jak mama odda z prania:) a jak sie dowiesz jaki o daj znac.
    tak naprawde to otulacz ma rzep i taka kieszonke na nogi- i tym sie rozni. Kocyk zwiazesz tak samo i ma duzo wiecej zastosowan- i na dłuzej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:29

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że macie rację i szybko wróci mi forma :) to nie jest przyjemne uczucie bo bolą mnie wszystkie kości od pasa w dół, wyciągam moją piłkę gimnastyczną i spróbuję trochę pokręcić biodrami :)

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.. a gdzie kupowałaś?
    Kupiłabym taki
    http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-100-koc-cienki-135x100-supelek-i4744247819.html
    ale nie ma grubszych kocyków w swojej ofercie a wolałabym jedno, większe zamówienie zrobić :)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://poofi.pl/shop/mgielka-bambusowa-poofi-120x120-cm-outlet/

taki mam.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    http://poofi.pl/shop/mgielka-bambusowa-poofi-120x120-cm-outlet/

taki mam.
    Ok, nie moja półka cenowa, ale dzięki :D

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ok, nie moja półka cenowa, ale dzięki :D
    ja go mialam taniej troche:P ale tak sie zastanawiam wogole czy taki bawelniany kocyk to nie wystarczy kupic materialu kawalek, lamowki i obszyc ( jak kto lubi bo cenowo pewnie wyjdzie podobnie- zalezy jaka bawelna). Mama pewnie i zrobi na lato takie mgielki. ten co wyslalas bardzo ladny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:46

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się pochwalę wczorajszą zdobyczą za całe 7 zł :D
    33atksi.jpg
    16jomyh.jpg

ania_29, Kawa, Ag..., jonka91, Wiki81, zielarka, Silatan, kasiakra lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus śliczny ten ochraniacz:)

Agus89 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola Kochana rozbawiłaś mnie z tym leczem :D na dodatek wyobraziłam sobie jak gonisz mopsa z termometrem a on ucieka :D haha

Ania super te owijanie, już sobie je zapisałam w folderze Ciąża :) W textil market widziałam kocyki za ok 14-20zł takie co by się nadawały do takiego owijania, były z polaru i mikrofibry, wzory z disneya i też takie stonowane (tak na moje oko) :)

Ag..., polaola lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa też ją wizualizowalam i tego biednego psiaka:D

Kawa, polaola lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa też dla Małej nic nie kupiła, bo jej zdaniem, przed urodzeniem się dziecka nie powinno się kupować. Poza tym znam jej gust i wolę, żeby tego nie robiła. Natomiast moja mama kupuje to, co mi się podoba i tylko, jak jej powiem, że mi czegoś brakuje. Poza tym moi rodzice właśnie mieli sponsorować wózek, ale skoro dostałam to tą kasę przeznaczają na pozostałą wyprawkę. Mam zrobić listę i jak przyjadą na weekend to pojedziemy na zakupy i już.
    Jeśli chodzi o kołderki, kocyki, otulacze, rożki. Mam dwa cienkie kocyki (chcę kupić jeden w stylu Minky), jeden otulacz i chcę zakupić rożek. Poza tym mam dwa duże koce, jeden nieużywany, więc się przyda dla Małej.
    Dziś mam lenia, ale muszę się ogarnąć, bo tydzień nic nie robiłam w domu, prócz obiadu.
    Jeśli chodzi o ZUS - nadal czekam na decyzję. Przedłużyli mi termin do 24.11, więc kasy też nie mam. U nas standard nie jest super, ale nie narzekam. Wiadomo, są wydatki, jak miałam swoją wypłatę to było lżej, a teraz to starcza akurat. Dajemy radę, to najważniejsze - wiem, że ludzie mają gorzej.

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dzieki za instrukcje wiazania sama ja sobie zapisalam :-) wlasnie niedawno ogladalam jak babka kapie malca na you tube, bo wiecie moj maz oglada na yt jak samochod naprawic a ja jak kapac malca, ale do rzeczy i widzialam jak wazne dla dzieciaczka by czul sie otulony jak zaczynal plakac po wyjeciu z wody to z rak zrobila kokon wokol niego i reczniczka, odrazu dziecku przechodzilo.

Kawa teraz obczajam textil :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 17:34

Kawa lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cienki bawełniany kocyk firmy womar, niedrogi był na allegro, a jest niezwykle miły w dotyku.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
‹‹ 1147 1148 1149 1150 1151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ