X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie łapie zadyszka podczas dziwnych sytuacji. Ot tak, z niczego... Za to chodzić, po płaskim terenie, mogę dość sporo :) Dzisiaj złaziłam pół miasta... Galerii nie znoszę, więc dla mnie karą byłyby 2 godziny tam spędzone :D

201501145565.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam czekoladki merci i zagryzłam kiełbasą żywiecką z indyka. Jezu.

Ag..., Ewelina88, jonka91, ania_29, szpilka, Agus89, olka25, nix, renia83, zielarka lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Was kupowała cienki, bawełniany kocyk? Wczoraj babeczka pokazywała nam wiązanie noworodka w kokonik. Fajne zawiniątko.. :)
    otulanie-_wpwhrre.jpg

Kawa, jonka91, Paula44, polaola, isabelle, Wiki81, rastafanka lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dzis wiązalam pana brokuła ( http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30195746/ ) w rozek i otulacz- wyprubuje na nim ten sposob- juz mam zapisany

Paula44 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:35

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene- ale kości się wlasnie rozchodzą :) miękną zebys miala łatwiej w godzinie W:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Ania dzis wiązalam pana brokuła ( http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30195746/ ) w rozek i otulacz- wyprubuje na nim ten sposob- juz mam zapisany
    Hahaha :D

Takie wiązanie jest dobre po kąpieli. Maluch nie wyleci, ma ciasno, więc tak jak miał w brzuszku, ciepło... a taki kocyk się przyda na lato do przykrycia. Coś u mnie w szmateksie otulaczki się nie pojawiają, więc przymierzam się do takiego kocyka. Tylko nie zapytałam się o rozmiar :/ Dość duży był, tyle wiem... I elastyczny... :)

Selene a nie boli Ciebie pupa? Ja tak miałam 2 razy... Trzeba dzień przesiedzieć, ból mija a sprawność wraca ;)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Hahaha :D

Takie wiązanie jest dobre po kąpieli. Maluch nie wyleci, ma ciasno, więc tak jak miał w brzuszku, ciepło... a taki kocyk się przyda na lato do przykrycia. Coś u mnie w szmateksie otulaczki się nie pojawiają, więc przymierzam się do takiego kocyka. Tylko nie zapytałam się o rozmiar :/ Dość duży był, tyle wiem... I elastyczny... :)

Selene a nie boli Ciebie pupa? Ja tak miałam 2 razy... Trzeba dzień przesiedzieć, ból mija a sprawność wraca ;)

ja mam taki cienki 120x120. wydaje sie ze bylby dobry do takiego wiazania. Zobacze jak mama odda z prania:) a jak sie dowiesz jaki o daj znac.
    tak naprawde to otulacz ma rzep i taka kieszonke na nogi- i tym sie rozni. Kocyk zwiazesz tak samo i ma duzo wiecej zastosowan- i na dłuzej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:29

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że macie rację i szybko wróci mi forma :) to nie jest przyjemne uczucie bo bolą mnie wszystkie kości od pasa w dół, wyciągam moją piłkę gimnastyczną i spróbuję trochę pokręcić biodrami :)

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.. a gdzie kupowałaś?
    Kupiłabym taki
    http://allegro.pl/kocyk-bawelniany-100-koc-cienki-135x100-supelek-i4744247819.html
    ale nie ma grubszych kocyków w swojej ofercie a wolałabym jedno, większe zamówienie zrobić :)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://poofi.pl/shop/mgielka-bambusowa-poofi-120x120-cm-outlet/

taki mam.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    http://poofi.pl/shop/mgielka-bambusowa-poofi-120x120-cm-outlet/

taki mam.
    Ok, nie moja półka cenowa, ale dzięki :D

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ok, nie moja półka cenowa, ale dzięki :D
    ja go mialam taniej troche:P ale tak sie zastanawiam wogole czy taki bawelniany kocyk to nie wystarczy kupic materialu kawalek, lamowki i obszyc ( jak kto lubi bo cenowo pewnie wyjdzie podobnie- zalezy jaka bawelna). Mama pewnie i zrobi na lato takie mgielki. ten co wyslalas bardzo ladny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 16:46

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się pochwalę wczorajszą zdobyczą za całe 7 zł :D
    33atksi.jpg
    16jomyh.jpg

ania_29, Kawa, Ag..., jonka91, Wiki81, zielarka, Silatan, kasiakra lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus śliczny ten ochraniacz:)

Agus89 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola Kochana rozbawiłaś mnie z tym leczem :D na dodatek wyobraziłam sobie jak gonisz mopsa z termometrem a on ucieka :D haha

Ania super te owijanie, już sobie je zapisałam w folderze Ciąża :) W textil market widziałam kocyki za ok 14-20zł takie co by się nadawały do takiego owijania, były z polaru i mikrofibry, wzory z disneya i też takie stonowane (tak na moje oko) :)

Ag..., polaola lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa też ją wizualizowalam i tego biednego psiaka:D

Kawa, polaola lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa też dla Małej nic nie kupiła, bo jej zdaniem, przed urodzeniem się dziecka nie powinno się kupować. Poza tym znam jej gust i wolę, żeby tego nie robiła. Natomiast moja mama kupuje to, co mi się podoba i tylko, jak jej powiem, że mi czegoś brakuje. Poza tym moi rodzice właśnie mieli sponsorować wózek, ale skoro dostałam to tą kasę przeznaczają na pozostałą wyprawkę. Mam zrobić listę i jak przyjadą na weekend to pojedziemy na zakupy i już.
    Jeśli chodzi o kołderki, kocyki, otulacze, rożki. Mam dwa cienkie kocyki (chcę kupić jeden w stylu Minky), jeden otulacz i chcę zakupić rożek. Poza tym mam dwa duże koce, jeden nieużywany, więc się przyda dla Małej.
    Dziś mam lenia, ale muszę się ogarnąć, bo tydzień nic nie robiłam w domu, prócz obiadu.
    Jeśli chodzi o ZUS - nadal czekam na decyzję. Przedłużyli mi termin do 24.11, więc kasy też nie mam. U nas standard nie jest super, ale nie narzekam. Wiadomo, są wydatki, jak miałam swoją wypłatę to było lżej, a teraz to starcza akurat. Dajemy radę, to najważniejsze - wiem, że ludzie mają gorzej.

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dzieki za instrukcje wiazania sama ja sobie zapisalam :-) wlasnie niedawno ogladalam jak babka kapie malca na you tube, bo wiecie moj maz oglada na yt jak samochod naprawic a ja jak kapac malca, ale do rzeczy i widzialam jak wazne dla dzieciaczka by czul sie otulony jak zaczynal plakac po wyjeciu z wody to z rak zrobila kokon wokol niego i reczniczka, odrazu dziecku przechodzilo.

Kawa teraz obczajam textil :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 17:34

Kawa lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cienki bawełniany kocyk firmy womar, niedrogi był na allegro, a jest niezwykle miły w dotyku.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
‹‹ 1147 1148 1149 1150 1151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ