*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie w sh kupiłam otulacz za 2 zł. Niby dla chłopca niebieski w gwiazdy ale ciepły polarowy to wzięłam. Drugi był w auta to tak średnio. W piątek jest dostawa i wszystko po 5 zł i jak będzie jakiś fajny to jak którąś chce mogę wziąć. Jak się nie spodoba to zawsze ktoś inny się znajdzie. U mnie zawsze tego pełno.
-
Hehe udało mi się Was doczytać. Chodzę do pracy znowu od początku tygodnia jak po powrocie się ogarnę i z dzieckiem lekcje odrobię, kolację zjemy to siadałam do belly przed snem i zanim doczytałam to zasnęłam. I tak kilka dni po kolei. Dopiero dzisiaj doczytałam do końca, bo wcześniej zaczęłam.
Co do teściowych to niestety Was rozumiem. Miałam różne sytuacje z teściową bo mieszkałam z nią 7 lat po urodzeniu pierwszego dziecka. Wydaje mi sie jednak że należy mieć trochę wyrozumiałości jeśli o nie chodzi, bo one też chcą mieć udział w tym wszystkim. Uwierzcie, że nie raz będziecie miały okazję się przekonać że są niezbędne. A co do ciuszków to mają inny gust niż my. W takim wieku ich nie zmienicie, albo akceptujecie, albo się denerwujecie. A po co tracić nerwy? Lepiej olać.Ag..., Malenq, Becia81, zielarka lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Becia81 wrote:Wiki81 podziwiam, że pracujesz......
Jutro rano idę na szybkie USG, moja baby jest 2 razy owinięta pępowiną i lekarz chce zobaczyć czy z nią ok. Jak jej przepływy.
Anutka, super. Na ostatnim USG waga była już 1700 ciekawe ile jutro? Ja dużo przytyłam, czy to ma znaczenie odn wagi dziecka? W pierwszej ciąży przytyłam 20 kg a synek ważył 3100Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:38
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki moze się jeszcze odwinac? Czy tak juz jej do porodu zostanie?
Napewno wszystko ok z przepływami - też cię skanują nieźle na każdym badaniu.
A waga wiesz ze +- 10% może być. Zależy od pomiaru, sprzętu i lekarza, ale dobrze, niech rośnie dziewucha duza i zdrowa:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 18:34
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Wiki moze się jeszcze odwinac? Czy tak juz jej do porodu zostanie?
Napewno wszystko ok z przepływami - też cię skanują nieźle na każdym badaniu.
A waga wiesz ze +- 10% może być. Zależy od pomiaru, sprzętu i lekarza, ale dobrze, niech rośnie dziewucha duza i zdrowa:Dwww.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
ania_29 wrote:I tego się już nie zmienia
Termin wg USG, nie ostatniego USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:01