X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola- glowa do góry:) teraz juz blizej niz dalej no i bezpieczniej przede wszystkim:)

Tak jak mowi Kawa- Kostek chcial wyleźć we wrzesniu, ciotki styczniówki go ustawily i siedzi dalej w brzuchu potulnie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:47

polaola, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuję. Fajnie ze jestescie glowa do gory i nie myslimy o zlych rzeczach.

Kawa, szpilka, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaa poproś męża o słoik nutelli i nie żałuj sobie! :*

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielle wrote:
    Wow, niezly mialas poczatek ciazy, po takich przezyciach to Ci juz porod nie straszny :) Dobrze ze takie nerwy nie wplynely na Twoja ciaze i ze dzidzius sie dobrze rozwija, moze po czyms takim bedzie jakims hardcorowcem :)

No miałam przejścia, potem remont, który niestety jeszcze trwa, ale tak naprawdę cieszę się, że nas wtedy nie było w domu, a moglibyśmy np. spać, bo pożar zaczął się od zostawionej w kontakcie ładowarki do telefonu obok łóżka... Tak naprawdę szkoda mi było wszystkiego, bo byliśmy rok po remoncie, wszystko mieliśmy nowe, ale to tak naprawdę tylko pieniądze, teraz mamy na szczęście coś tzn kogoś NAJCENNIEJSZEGO.
    Obecnie dzidziuś dobrze się rozwija, choć na początku były pewne podejrzenia, ale wszystko się już ustabilizowało :)

relgtgf6uee8xud8.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Polaa poproś męża o słoik nutelli i nie żałuj sobie! :*

Popieram, ja mam słoik nutelli w szpitalnej szafce, tak w razie większego kryzysu sięgnę dużą łyżką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:56

polaola, Kawa, Becia81 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa cukier po sniadaniu 138 norma 120 a ja tylko cielece paroweczki jadlam :-)
    Pojem slodkiego za kilka miesiecy jak mala zalapie czekolade w mleku i ja zaakceptuje. :-)
    Tylko wiecie co cos w tej nutelli jest kupowalam ja jak bylam dzieckiem i jak jechalosmy w maju do polanczyka z mezem to po kilkunastu latach kupilam sloik :-) bo w sklepie mi sie zachcialo :-)
    Nutella oznaka ciazy?

relgtv734oc66rli.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiakrs juz nigdy nie zostawie ladowarki w kontakcie. Oniecuje.

relgtv734oc66rli.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola ja pol ciazy jadlam na sniadanie nutelke;) teraz po odwyku slodyczowym srednio mi smakuje ( skosztowalam ostatnio ciutke).

Zapodaj sobie budyn bez cukru, kostke czekolady gorzkiej albo 3 herbatniki petit:) Ale ALBO, nie wszystko na raz:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:59

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaa kochana zapomniałam że masz problem z cukrem.. Hm to może kalafior opiekany w bułce? mm aż mi ślinka pociekła.. o ile możesz? ale nie znam się na diecie Słodkich Mam więc nie będę nic doradzać. Chciałam tylko poprawić Ci humor :)

u mnie jak wcześniej słodycze mogły by nie istnieć tak teraz nie mogę bez nich żyć :)

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mąż nawet dostał za to nawet mandat, za zostawienie ładowarki bez podpiętego telefonu w kontakcie... tj. za stworzenie zagrożenia pożarowego.
    Podobno w każdej instrukcji obsługi pisze: nie zostawiać ładowarki w kontakcie obojętnie jakiej od telefonu, laptopa, tableta, baterii itp. ale cóż, mądry polak po szkodzie

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag to może nie chodzi o to że przestała smakować a o sumienie, że podświadomie podpowiada "nie wolno Ci" My z mężem przed ciążą w weekend, serwowaliśmy sobie zazwyczaj po drinku z whisky z colą- po prostu uwielbiamy ten rodzaj trunku. A jak ostatnio pił to wsadziłam mu do szklaneczki tylko jęzor, przypomnieć sobie smak i jakoś mi nie podszedł.. :)

polaola, lwuska55592 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Polaa kochana zapomniałam że masz problem z cukrem.. Hm to może kalafior opiekany w bułce? mm aż mi ślinka pociekła.. o ile możesz? ale nie znam się na diecie Słodkich Mam więc nie będę nic doradzać. Chciałam tylko poprawić Ci humor :)

u mnie jak wcześniej słodycze mogły by nie istnieć tak teraz nie mogę bez nich żyć :)

w bulce pszennej nie:) wogole bulki odpadają bo to rozne mieszanki mąk i nie wiadomo czego. Chlebek, najlepiej DietIG bez zadnych substancji slodzących i bez maki pszennej:)

Kawa jakas taka slodka byla, nie wiem:) a whisky z colą-nie rob smaka! jak czytalam ostatnio w logo art o metaxie to niemal czulam jej smak:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:08

Kawa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag. Tydzien nie jem slodyczy i nawet grejfrut i cytryna z woda sa slodkie :-) wzielam jedno winogrono i myslalam ze padne ze slodkosci w buzi.
    Nie mowie ze wogole nie jem ugryze raz namjakis czas princeske od meza ale to tylko gryz a nie jak do tej pory na raz 3 sztuki i pol czekolady. musialo sie ro tak skonczyc.

Sluchajcie a moze odwyk slodyczowy powoduje spadek humoru?
    Odwyk od sklepow od czerwca :-) odwyk od seksu od czerwca, od polowy wrzesnia odwyk od spacerow...:-)
    Dobrze ze ten internet jest zaraz robie zamowienia nastepne znowu bedzie fajnie :-)
    Jak ja lubie wydawac kasiorke :-)

relgtv734oc66rli.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szkole rodzenia położna mówiła przedwczoraj o słodkich mamach i tym czego im nie wolno, czyli:
    NO mąka
    NO cukier
    No sól
    machała przy tym groźnie palcem, zabawne, a pouczające.

relgtgf6uee8xud8.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa z ta whisky mi poprawilas humor, moj maz w sobote nalal sobie troszke zurawinowki, i przyznam sie umoczylam palucha i do buzi :-) a trunki z rumem i whisky kofffffam.

Kawa lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola- wczoraj dostalam zamowienie ze sklepu- polowe zwroce bo nie pasuje ale sam fakt ze kupilam cos dla siebie i przymierzylam to az mi lepiej bylo:) maz sie smial ze terapia idealna:)
    odwyk d spacerow jest chyba najgorszy, no nie mowiac o tym od seksu:D
    ale polecam- kup sobie cos kompletnie niezwiązanego z ciążą:) w koncu kobieta jestes ciagle:)
    zmeczona jestem tą ciążą i ciaglym lezeniem a mężowi dalam nakaz wyjscia w weekend na basen, na saune, na piwo -obojetnie zeby sie odstresował bo widze ze jest wykonczony:/

polaola lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag widzisz? Dobrze że dopisałam "nie znam się, nie będę doradzać" :)

Kuźwaa bezzębny pies od dziadka pogryzł listonoszkę :/ Idę w piżamie ratować sytuacje bo sie wadzą ;/

Ag..., polaola, renia83, Silatan lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakra wrote:
    Na szkole rodzenia położna mówiła przedwczoraj o słodkich mamach i tym czego im nie wolno, czyli:
    NO mąka
    NO cukier
    No sól
    machała przy tym groźnie palcem, zabawne, a pouczające.

hmmm bardzo ogólnie, to troche bardziej skomplikowane i rozbudowane. O soli nic mi nie wiadomo a wiem juz o diecei cukrzycowej bardzo duzo:)

pewnie nie chciala sie rozdrabniac bo ogarnac tą diete to kilka dni zajmuje a slodkich mam malo:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:16

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ag widzisz? Dobrze że dopisałam "nie znam się, nie będę doradzać" :)

Kuźwaa bezzębny pies od dziadka pogryzł listonoszkę :/ Idę w piżamie ratować sytuacje bo sie wadzą ;/

moze go dziąsełka swędzą:P sorki wyobrazilam sobie sytuacje;)

Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa szkoda psa :-) zapytaj czy listonoszka szczepiona :-) a moze cos skrobnela z emerytury dziadka i pies walczy o Pana kase :-)

Ag..., Paula44 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
‹‹ 1154 1155 1156 1157 1158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ