*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Polaola- glowa do góry:) teraz juz blizej niz dalej no i bezpieczniej przede wszystkim:)
Tak jak mowi Kawa- Kostek chcial wyleźć we wrzesniu, ciotki styczniówki go ustawily i siedzi dalej w brzuchu potulnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:47
polaola, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anielle wrote:Wow, niezly mialas poczatek ciazy, po takich przezyciach to Ci juz porod nie straszny
Dobrze ze takie nerwy nie wplynely na Twoja ciaze i ze dzidzius sie dobrze rozwija, moze po czyms takim bedzie jakims hardcorowcem
No miałam przejścia, potem remont, który niestety jeszcze trwa, ale tak naprawdę cieszę się, że nas wtedy nie było w domu, a moglibyśmy np. spać, bo pożar zaczął się od zostawionej w kontakcie ładowarki do telefonu obok łóżka... Tak naprawdę szkoda mi było wszystkiego, bo byliśmy rok po remoncie, wszystko mieliśmy nowe, ale to tak naprawdę tylko pieniądze, teraz mamy na szczęście coś tzn kogoś NAJCENNIEJSZEGO.
Obecnie dzidziuś dobrze się rozwija, choć na początku były pewne podejrzenia, ale wszystko się już ustabilizowało -
Kawa wrote:Polaa poproś męża o słoik nutelli i nie żałuj sobie! :*
Popieram, ja mam słoik nutelli w szpitalnej szafce, tak w razie większego kryzysu sięgnę dużą łyżką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:56
polaola, Kawa, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Kawa cukier po sniadaniu 138 norma 120 a ja tylko cielece paroweczki jadlam
Pojem slodkiego za kilka miesiecy jak mala zalapie czekolade w mleku i ja zaakceptuje.
Tylko wiecie co cos w tej nutelli jest kupowalam ja jak bylam dzieckiem i jak jechalosmy w maju do polanczyka z mezem to po kilkunastu latach kupilam sloikbo w sklepie mi sie zachcialo
Nutella oznaka ciazy?
-
Polaola ja pol ciazy jadlam na sniadanie nutelke;) teraz po odwyku slodyczowym srednio mi smakuje ( skosztowalam ostatnio ciutke).
Zapodaj sobie budyn bez cukru, kostke czekolady gorzkiej albo 3 herbatniki petit:) Ale ALBO, nie wszystko na raz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:59
-
nick nieaktualnyPolaa kochana zapomniałam że masz problem z cukrem.. Hm to może kalafior opiekany w bułce? mm aż mi ślinka pociekła.. o ile możesz? ale nie znam się na diecie Słodkich Mam więc nie będę nic doradzać. Chciałam tylko poprawić Ci humor
u mnie jak wcześniej słodycze mogły by nie istnieć tak teraz nie mogę bez nich żyć -
Dziewczyny mąż nawet dostał za to nawet mandat, za zostawienie ładowarki bez podpiętego telefonu w kontakcie... tj. za stworzenie zagrożenia pożarowego.
Podobno w każdej instrukcji obsługi pisze: nie zostawiać ładowarki w kontakcie obojętnie jakiej od telefonu, laptopa, tableta, baterii itp. ale cóż, mądry polak po szkodzie -
nick nieaktualnyAg to może nie chodzi o to że przestała smakować a o sumienie, że podświadomie podpowiada "nie wolno Ci" My z mężem przed ciążą w weekend, serwowaliśmy sobie zazwyczaj po drinku z whisky z colą- po prostu uwielbiamy ten rodzaj trunku. A jak ostatnio pił to wsadziłam mu do szklaneczki tylko jęzor, przypomnieć sobie smak i jakoś mi nie podszedł..
polaola, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Polaa kochana zapomniałam że masz problem z cukrem.. Hm to może kalafior opiekany w bułce? mm aż mi ślinka pociekła.. o ile możesz? ale nie znam się na diecie Słodkich Mam więc nie będę nic doradzać. Chciałam tylko poprawić Ci humor
u mnie jak wcześniej słodycze mogły by nie istnieć tak teraz nie mogę bez nich żyć
w bulce pszennej nie:) wogole bulki odpadają bo to rozne mieszanki mąk i nie wiadomo czego. Chlebek, najlepiej DietIG bez zadnych substancji slodzących i bez maki pszennej:)
Kawa jakas taka slodka byla, nie wiem:) a whisky z colą-nie rob smaka! jak czytalam ostatnio w logo art o metaxie to niemal czulam jej smak:DWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:08
Kawa lubi tę wiadomość
-
Ag. Tydzien nie jem slodyczy i nawet grejfrut i cytryna z woda sa slodkie
wzielam jedno winogrono i myslalam ze padne ze slodkosci w buzi.
Nie mowie ze wogole nie jem ugryze raz namjakis czas princeske od meza ale to tylko gryz a nie jak do tej pory na raz 3 sztuki i pol czekolady. musialo sie ro tak skonczyc.
Sluchajcie a moze odwyk slodyczowy powoduje spadek humoru?
Odwyk od sklepow od czerwcaodwyk od seksu od czerwca, od polowy wrzesnia odwyk od spacerow...
Dobrze ze ten internet jest zaraz robie zamowienia nastepne znowu bedzie fajnie
Jak ja lubie wydawac kasiorke -
Polaola- wczoraj dostalam zamowienie ze sklepu- polowe zwroce bo nie pasuje ale sam fakt ze kupilam cos dla siebie i przymierzylam to az mi lepiej bylo:) maz sie smial ze terapia idealna:)
odwyk d spacerow jest chyba najgorszy, no nie mowiac o tym od seksu:D
ale polecam- kup sobie cos kompletnie niezwiązanego z ciążąw koncu kobieta jestes ciagle:)
zmeczona jestem tą ciążą i ciaglym lezeniem a mężowi dalam nakaz wyjscia w weekend na basen, na saune, na piwo -obojetnie zeby sie odstresował bo widze ze jest wykonczony:/polaola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasiakra wrote:Na szkole rodzenia położna mówiła przedwczoraj o słodkich mamach i tym czego im nie wolno, czyli:
NO mąka
NO cukier
No sól
machała przy tym groźnie palcem, zabawne, a pouczające.
hmmm bardzo ogólnie, to troche bardziej skomplikowane i rozbudowane. O soli nic mi nie wiadomo a wiem juz o diecei cukrzycowej bardzo duzo:)
pewnie nie chciala sie rozdrabniac bo ogarnac tą diete to kilka dni zajmuje a slodkich mam malo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:16
-
Kawa wrote:Ag widzisz? Dobrze że dopisałam "nie znam się, nie będę doradzać"
Kuźwaa bezzębny pies od dziadka pogryzł listonoszkęIdę w piżamie ratować sytuacje bo sie wadzą ;/
moze go dziąsełka swędząsorki wyobrazilam sobie sytuacje;)
Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość