*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:no i pamietaj ze plus minus 10% zawsze jest.
Isabelle oni ją zostawią ile sie bedzie dalo w brzuchu. Kilogram przekroczyla wiec jest dobrze. Teraz ciągnij do 1,5kg- to kolejna bezpieczniejsza granica.
A znajomi nasi maja blizniaczki 1400 i 1500 sie urodzily i zdrowe dziewuchy. Da radę, zobaczysz:) -
nick nieaktualnyMalenq wrote:hej wiem, że to już było: ale może któraś z Was ma nawilżacz powietrza już??? jaki polecacie???
ja zastanawiam się nad:
http://www.sencor.pl/nawilzacz-powietrza/shf-1010
od momentu uruchomienia centralnego mam strasznie suche powietrze w domku, nawilżacze na grzejnikach nie pomagają, budzę się z rana z "zaschniętym nosem".......
jest cichutki, czasem sobie pluska jak w źródełku woda, ale to chyba zależy od tego ile ma wody, bo jak jest pełny to nie słychać goWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:01
Anutka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Obawiam sie ze to bedzie żenada jednak jak widzialam urywki:/ ale w sumie takie są ostatnio rozmowy w toku wlasnie. dno totalne.
jezu ja wiem ze moze to co powiem jest niesprawiedliwe ale ja nie znoszę chrapiących ludzi. Dla mnie to najwieksi egoisci- oni sobie zasną spokojnie i mają w dupie tych co przez nich nie mogą spac i piłują całą noc:/
juz po przygodach szpitalnch mam zawsze zatyczki ze sobą. wiem ze to nie ich wina, ze nie maja na to wpływu ale dla mnie to jest okropne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:02
Anutka, Malenq, Gwiazdeczka27, Kawa, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Isabelle
100 lat a co najważniejsze to jak najdłuższego bycia w dwupaku, zdrowej i ślicznej córeczki, spełnienia i dużo miłości.
Pij dużo wody, to bardzo ważne aby wód było więcej i aby substancje odżywcze lepiej docierały do dziecka, staraj się leżeć na lewym boku. Ja jak patrze czasami na kalendaze na belly to dzieci maja niektóre też podobnie jak twoja córcia z wagą dopiero np. Od 33 już jakoś więcej mają. Będzie dobrze nie martw sieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:02
isabelle, Paula44, anadyjka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Wzięłam kilka dni temu z OBI Sabico Rubber 149zł, i już się nie budzę z "suchymi kozami"
jest cichutki, czasem sobie pluska jak w źródełku woda, ale to chyba zależy od tego ile ma wody, bo jak jest pełny to nie słychać go
dzięki....zazdroszczę pobudki.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Ja jestem zadowolona, nie warczy, regulacja intensywnosci parcy, nie jest duza, do pokoju dziecka bralismy
i ladnie wyglada, jak zabawka
Anutka uważaj tylko na tą żabkę przy dziecku, moja bratowa ją również miała, po ok 2 latach pojemnik się rozszczelnił i doszło do zwarcia, bo woda przedostała się do kabli. Też brała ją z allegro. To tylko moja mała rada -
Isabelle juz to pisalam ale powtorze wysokobiałkowa dieta- indyki, kurczaki generalnie drób, jajka ryby, twarog serek wiejski, orzechy, pestki dyni, migdaly.
zreszta pewnie sama wiesz juz gdzie tego najwiecej.
a wode pij bo odwodnienie powoduje skurcze- a to ci teraz najmniej potrzebne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:07
Gwiazdeczka27, isabelle lubią tę wiadomość