X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela piekny doktorek podobno nie robi problemu

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabawne to, jedne kombinują by mieć cc inne jej nie chcą :P :D

MonikaDM lubi tę wiadomość

• Chanela Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:21

lwuska55592 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela o to to to.......ja już czuję, że głowa zaczyna "ćmić" i wiem, że do wieczora ból się rozkręci.......zwalam to na zmianę pogody......:-/

kawa a ja sama nie wiem, dla mnie i taki poród i taki jest przerażający :-/

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki. A ja się chwale, że mąż zrobił mi niespodziewajke i zamówił wózek, może być juro a jak nie to dostawa będzie do 2 tygodni. Mimo, że wózek odbierzemy i będzie u nas stał to facet gwarancje przybije dopiero 30 grudnia...jak miło :-)
    Wybrany model się nie zmienił Jedo Fyn Memo :-)

Chanela, Malenq, bluegirl89, rastafanka, jonka91, Agus89, MonikaDM lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Marta zazdroszczę, też chcę załatwić cc i też chciałam na wzrok, koleżanka mnie wyprowadziła w błędu, powiedziała że iluś lekarzy zaliczyła i każdy jej powiedział że ma nie naciągać bo nikt nie da. Ja postaram się po 30 tc coś jednak ugrać.
    Ja w sumie wcale nie liczyłam na okulistę,poszłam ,bo poszłam.no i wyszło szydło z worka.Gdyby mi okulista i mój ginekolog powiedzieli,że rodzimy naturalnie,to bym rodziła naturalnie.
    Ale mogą być też inne wskazania do cc.,np. aspekty psychologiczne.Ja chodziłam na terapię,więc jak coś też moznaby od psychologa takie zaswiadczenie.Również wcześniejsze niepowodzenia związane z ciązą mogą być wskazaniem

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Kurcze, ze względu na znacznie gorsze widzenie powinnam iśc do okulisty ale boję sie, że walnie mi właśnie to, że nie mogę rodzić sn :/
    Ech...złe wiadomości dziś dostałam od mojej przyjaciółki...bardzo mi smutno... :(
    Zielarko,a miałaś kiedyś badanie siatkówki?bo mi właśnie siatkówkę badał.Ja nigdy tego nie miałam szczerze powiem.Mam dokładnie napisane tak:"zmiany zwyrodnieniowe, oko lewe,oko prawe, zagrożenie odwarstwienia się siatkówki przy porodzie naturalnym."

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:22

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buu ... boli mnie zab. Ósemka na gorze.

A ta na dole zrobiła się czarna z boku. Nie było tego miesiąc temu. Boje się.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idz do dentysty, ja wczoraj też byłam z konieczności.
    Nie wolno dopuszczać do stanów zapalnych w jamie ustnej, bo to grozi m.in przedwczesnym porodem.

Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula Biedactwo.

Ja też mam okulistę 25 listopada i właśnie się boję żeby wskazań do cc nie napisał. Ja chcę naturalnie...

relgh371rphwpz6l.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde tez musze chyba ogarnąć okuliste:( ale nie ma jak...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:34

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula do dentysty........ja byłam we wtorek, i moja 8mka górna i jej wyrwanie zostało przełożone na po porodzie, bo okazało się, że musi to zrobić chirurg.......stanu zapalnego brak..ale rozchwianie nastąpiło....też w 1,5miesiąca się wszystko rozegrało.........więc nie zwlekaj.......

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde. Oszaleje. Myślałam, że wytrwam do porodu. Ale wole iść teraz zanim zacznie boleć na maxa

• polaola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarko przykro mi z powodu zlych wiadomosci :-) tez nie lubie jak innym zle sie dzieje

Ja troszke lepszy humor mam przyszly te obrazki na plotnie i sa poprostu sliczne bardzo rozswietla nam pokoj bo na bialym tle sa i tskie kolorowe zamowilam sowe wrobla i kotka :-)dziekuje za polecenie sklepu.

Nie mam problemu z oczami wiec sie nie wypowiadam, choc pracuje z osobami niewidomymi wrecz.
    Dla tych ktorzy maja resztki wzroku u mnie w pracy to najwazniejsze co maja to ich cala niezaleznosc.

Kawa kolezanka pojechala na zwiady do Myslowic do sklepu txm24 :-)

Mam dylemat jakie pieluchy smyk czy naszsmyk, ale chyba w naszym smyku kupie.
    Dentysta hm......moj wyglada jak Hoffman :-) i co widze go w tv to sie boje o swoje plomby.

M-c temu wyplulam prawie cala dwojke nie bylo i do smiechu wcale jak tu sie ruszyc do dentysty, ale biedak lekarz opanowal sytuacje i mam nowa dwojke :-) jak tak dalej pojdzie to za kilka lat chyba szczeka mnie czeka. Za duzo cukierkow czekolad od dziecka. Mam przyjaciolke ktora jest z 50 letnim hindusem ma jednego zeba zaleczonego nie mowi o brakach bo ich nie ma poprostu, kosc biala jak snieg, ale jak go czestowalam cukierami, gumami, zelkami to zawsze mowil ze dziekuje bo dba o zeby.

Ag. Dawaj zdjecia poscieli Szymusia, bom :-) ciekawa :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:50

Malenq, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nix Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zaraz wychodzę na usg 3 trym., boję się jak nie wiem, mam nadzieję, że nic nam już lekarz nie znajdzie…
    Trzymajcie kciuki mocno, bardzo ładnie proszę!!!! :)

zielarka, Becia81, Kawa, Malenq, polaola, jonka91, Ag..., szpilka, bluegirl89, rastafanka, Gwiazdeczka27, magdalenka, Martaaa, Ewelina88 lubią tę wiadomość

nix
    rfxgvfxmuhtvflrq.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola proszę bardzoe- posciel Kostusia:) Szymka to Paula wrzuci najwyzej:)
    http://allegro.pl/3-el-posciel-120x90-mis-misio-pysio-bez-biala-i4696749266.html

do tego pani zrobiła mi taki organizer zrobił http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f015da192a3a.jpg

ale juz nie dostalam zabaweczki:)
    fajne, szyte w Krosnie przez babke co ma sklep. bardzo jestem zadowolona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:01

Gwiazdeczka27, isabelle lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nix nie boj sie o Malenka Ona jest supermenka :-)

Wiecie co ktoras jak zwykle nie pamieta ktora z Was polecila sklep naszsmyk i znalazlam tam pieluchy tetrowe za 3,89 kieczmerskich http://www.naszsmyk.pl/pl/p/Kolorowe-pieluchy-tetrowe-fajne-wzory-kolory-ATEST/2979
    ktore dla porownania sa w smyku w promocji po 5 zl
    http://www.smyk.com/pielucha-tetrowa-we-wzory-5-szt,p1050323057,swiat-niemowlaka-p

nix lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szukałam grubszych tetrowych i znalazłam 140g/m2, chyba jedne z grubszych za 2,69zł na all : allegro.pl/pieluchy-70x80-podwojnie-tkane-tetrowe-pieluszki-i4742568742.html

Jak oglądałam w sklepie dziecięcym to miała takie cieńsze a w tej samej cenie:/

Nie wiem czy to jest aż taka różnica?

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puala ja jak byłam u denstysty w 24 tc to nie było już nic więcej do robienia, a teraz widze że dzirki sie powiekszyły właśnie w ósemkach, one są wyjątkowo słabiutkie, ja mam 3 i niedługo pewnie wszytskie 3 będą do wyrwania.
    Ten bół przy pępku jest okropny, wystarczy że lekko dotke i piecze i szczypie, ale tak w środku nie skóra. Najgorsze że jak dotknę i zabiorę palec to boli jeszcze kilka sekund nie wiem co to.

‹‹ 1157 1158 1159 1160 1161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ