*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki. A ja się chwale, że mąż zrobił mi niespodziewajke i zamówił wózek, może być juro a jak nie to dostawa będzie do 2 tygodni. Mimo, że wózek odbierzemy i będzie u nas stał to facet gwarancje przybije dopiero 30 grudnia...jak miło
Wybrany model się nie zmienił Jedo Fyn MemoChanela, Malenq, bluegirl89, rastafanka, jonka91, Agus89, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Chanela wrote:Marta zazdroszczę, też chcę załatwić cc i też chciałam na wzrok, koleżanka mnie wyprowadziła w błędu, powiedziała że iluś lekarzy zaliczyła i każdy jej powiedział że ma nie naciągać bo nikt nie da. Ja postaram się po 30 tc coś jednak ugrać.
Ale mogą być też inne wskazania do cc.,np. aspekty psychologiczne.Ja chodziłam na terapię,więc jak coś też moznaby od psychologa takie zaswiadczenie.Również wcześniejsze niepowodzenia związane z ciązą mogą być wskazaniem -
zielarka wrote:Kurcze, ze względu na znacznie gorsze widzenie powinnam iśc do okulisty ale boję sie, że walnie mi właśnie to, że nie mogę rodzić sn
Ech...złe wiadomości dziś dostałam od mojej przyjaciółki...bardzo mi smutno... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula do dentysty........ja byłam we wtorek, i moja 8mka górna i jej wyrwanie zostało przełożone na po porodzie, bo okazało się, że musi to zrobić chirurg.......stanu zapalnego brak..ale rozchwianie nastąpiło....też w 1,5miesiąca się wszystko rozegrało.........więc nie zwlekaj.......
-
nick nieaktualny
-
Zielarko przykro mi z powodu zlych wiadomosci
tez nie lubie jak innym zle sie dzieje
Ja troszke lepszy humor mam przyszly te obrazki na plotnie i sa poprostu sliczne bardzo rozswietla nam pokoj bo na bialym tle sa i tskie kolorowe zamowilam sowe wrobla i kotka :-)dziekuje za polecenie sklepu.
Nie mam problemu z oczami wiec sie nie wypowiadam, choc pracuje z osobami niewidomymi wrecz.
Dla tych ktorzy maja resztki wzroku u mnie w pracy to najwazniejsze co maja to ich cala niezaleznosc.
Kawa kolezanka pojechala na zwiady do Myslowic do sklepu txm24
Mam dylemat jakie pieluchy smyk czy naszsmyk, ale chyba w naszym smyku kupie.
Dentysta hm......moj wyglada jak Hoffmani co widze go w tv to sie boje o swoje plomby.
M-c temu wyplulam prawie cala dwojke nie bylo i do smiechu wcale jak tu sie ruszyc do dentysty, ale biedak lekarz opanowal sytuacje i mam nowa dwojkejak tak dalej pojdzie to za kilka lat chyba szczeka mnie czeka. Za duzo cukierkow czekolad od dziecka. Mam przyjaciolke ktora jest z 50 letnim hindusem ma jednego zeba zaleczonego nie mowi o brakach bo ich nie ma poprostu, kosc biala jak snieg, ale jak go czestowalam cukierami, gumami, zelkami to zawsze mowil ze dziekuje bo dba o zeby.
Ag. Dawaj zdjecia poscieli Szymusia, bomciekawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:50
Malenq, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zaraz wychodzę na usg 3 trym., boję się jak nie wiem, mam nadzieję, że nic nam już lekarz nie znajdzie…
Trzymajcie kciuki mocno, bardzo ładnie proszę!!!!zielarka, Becia81, Kawa, Malenq, polaola, jonka91, Ag..., szpilka, bluegirl89, rastafanka, Gwiazdeczka27, magdalenka, Martaaa, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Polaola proszę bardzoe- posciel Kostusia:) Szymka to Paula wrzuci najwyzej:)
http://allegro.pl/3-el-posciel-120x90-mis-misio-pysio-bez-biala-i4696749266.html
do tego pani zrobiła mi taki organizer zrobił http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f015da192a3a.jpg
ale juz nie dostalam zabaweczki:)
fajne, szyte w Krosnie przez babke co ma sklep. bardzo jestem zadowolonaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:01
Gwiazdeczka27, isabelle lubią tę wiadomość
-
Nix nie boj sie o Malenka Ona jest supermenka
Wiecie co ktoras jak zwykle nie pamieta ktora z Was polecila sklep naszsmyk i znalazlam tam pieluchy tetrowe za 3,89 kieczmerskich http://www.naszsmyk.pl/pl/p/Kolorowe-pieluchy-tetrowe-fajne-wzory-kolory-ATEST/2979
ktore dla porownania sa w smyku w promocji po 5 zl
http://www.smyk.com/pielucha-tetrowa-we-wzory-5-szt,p1050323057,swiat-niemowlaka-p
nix lubi tę wiadomość
-
Ja szukałam grubszych tetrowych i znalazłam 140g/m2, chyba jedne z grubszych za 2,69zł na all : allegro.pl/pieluchy-70x80-podwojnie-tkane-tetrowe-pieluszki-i4742568742.html
Jak oglądałam w sklepie dziecięcym to miała takie cieńsze a w tej samej cenie:/
Nie wiem czy to jest aż taka różnica?
-
Puala ja jak byłam u denstysty w 24 tc to nie było już nic więcej do robienia, a teraz widze że dzirki sie powiekszyły właśnie w ósemkach, one są wyjątkowo słabiutkie, ja mam 3 i niedługo pewnie wszytskie 3 będą do wyrwania.
Ten bół przy pępku jest okropny, wystarczy że lekko dotke i piecze i szczypie, ale tak w środku nie skóra. Najgorsze że jak dotknę i zabiorę palec to boli jeszcze kilka sekund nie wiem co to.