*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzpilka - daj znać. Ja też miałam ospe, jak byłam w 4 miesiącu, to moja chrzesnica złapała. ... i izolacja na całego. Fakt, najbardziej zaraza sie zanim sa pęcherze. Uważaj na Siebie.
Kurde. Ostatnia prosta a ciągle coś.
Polaola - spokojnie. Popychamy razem te kartki w kalendarzu. Dawaj potem foty ubranek!
Za chwilę przyjadą Rodzice. Mi się chce spać jak cholera. ...polaola lubi tę wiadomość
-
marttka nie wiem czy są dwa rodzaje bo ja leżąca, nie mam jak popatrzeć w sklepach na półkach ale w necie nie widziałam innego od tego co mam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/94e315622464.jpg
mama kupiła też płyn do płukania BAMBI podobno ma praktycznie te same składniki jak Lovela natomiast jest tańszy, i przyznam, że pierwsze pranie wyszło super, jest mięciutkie i bardzo ładnie pachnie, tak delikatnie nie za ostro.. od razu zapach kojarzy mi się z niemowlaczkiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdd91fba6bb8.jpg
jak na takie pierwsze pranie to z mężem jesteśmy zadowoleni. a jak to się sprawdzi w życiu codziennym, gdzie ubranka będą zabrudzone, i czy te środki dopierają takie plamy to się okażeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 15:10
marrtka, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Ale tu dziś pusto, tak jak i u mnie w domku, zostałam sama i zalegam na kanapie pod kocykiem i oglądam mojego ukochanego Sienkiewicza na tv puls2
Szpileczka trzymam kciuki żebyś nie chwyciła świństwamiałam ospę i półpaśca też
cholendarnie bolało a były tylko 3 krostki pod piersią
-
Ja też się zabieram wkrótce za pranie, mama mówi,że już mogłabym kupić coś do prania:) na allegro za 50zł z wysylka kupiłam 3kg proszek Dzidziuś, płyn do prania 1,5L Dzidziuś i plyn do płukania 750ml też Dzidziuś.A później będziemy prały w takich proszkach jak my uzywamy,bo bym zbankrutowała na płyny i proszki dziecięce:) no chyba,że będzie straszną alegriczka,ale nie sadze:)
Becia81 lubi tę wiadomość
-
Wiki, chyba tak
Czasem wydaje mi się, że ciąża to jakiś mało fizjologiczny stan. Zdecydowanie natura mogła przemyśleć swoje plany i sprawić na przykład, żebym w ciąży nie czuła się jak wielki żuk wywrócony na plecy, gdy próbuję się podnieść
Szpilka, życzę zdrowia i niech ospa omija Cię z daleka!ania_29, zielarka, szpilka, Wiki81, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Dziewczyny słabo mi, jestem śpiąca, źle mi siedzieć, leżeć... wszystko mi źle. To dalej objawy ciąży?
Mam to samo. dorzuciłabym jeszcze ochotę na słodkieee http://emoticoner.com/files/emoticons/cute_rabbit/cute-rabbit-emoticon-02.gif
ale też nie wiem co dokładnie mi się chce
Dziewczyny, macie kaftaniki/koszulki zapinane z przodu czy kopertowe? to ma jakieś znaczenie? dokupię chyba jeszcze body rozpinane kopertowe, bo mam przez głowę, ale jak tak myślę, to cholera boję się niemowlakowi to zakładać..Wiki81 lubi tę wiadomość
-
No, to ja mam już praktycznie wszystko.
Tylko wkładki laktacyjne musze dokupić, wielkie poporodowe podpaski, podgrzewacz do butelek i monitor oddechu i wsio... Mam z głowy, mogę odetchnąć.
Zastanawiam się jeszcze nad termoforkiem małym na brzuszek.. Wy kupujecie?
Marrtka, jak masz pajace to śpiochy nie są w sumie potrzebne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 17:04
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania_29 wrote:A Jelp jest dużo droższy? Mam chyba 3 saszetki i myślałam że w nim wypiorę ubranka, ale nie chcę za chwilę wprowadzać innego proszku...
z tego co ogladałam, to jelp ok. 40zł, a Lovella jakieś 20-25zł za taką samą ilość proszku.
Ale faktycznie warto rozejrzeć się za tańszymi odpowiednikami.
Gwiazdeczka a ten Bambi to w jakims konkretnym sklepie można kupic?
Moja sąsiadka mówi, że jej dzidzia wcale nie chce być w pajacach, ja też mam kilka, ale śpiochy też mam i koszulki kopertowe i takie zapinane z przodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 17:07
-
to się dopina na pieluszkę i lekko dotyka brzuszka. Działa jak akcelerometr wiec jest bezpieczne:) pozatym to prawie nic nie wazy.w sumie lepszy niż te płytki wg mnie bo działa wszędzie ale jak masz możliwość dostać to pewnie.
Zjadłam budyń- dobrze mi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 17:21
Malenq, Becia81, Chanela, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Ag a ten budyń to jakiś specjalny? gdzie można kupić?
Ja Ci polecam te krążki oblane czekoladą, dużo błonnika mają w sobie..
ja jem często na podwieczorek :
pół pokrojonej w kostkę pomarańczy,
pokrojone kiwi,
pół pokrojonej gruszki
trochę jabłka
łyżka serka homogenizowanego waniliowego lub jakiś jogurt 0% cukru np. truskawkowy ( taki na bazie fruktozy) ale tak malutko i kruszę na kawałki te krążki
reasumując: SŁODKIE, ZDROWE A JAKIE SMAAACZNE
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78b5ebd12188.jpg
cukier po 1h u mnie to 108Ag... lubi tę wiadomość