*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA w ogóle to mój brzuch w 31+6
Pochwalę się bo nigdy wcześniej nie pokazywałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 17:21
Gwiazdeczka27, Kawa, rastafanka, Chanela, szpilka, Paula44, Fedra, zielarka, jonka91, bluegirl89, lwuska55592, Agus89, Marta159753 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie pamiętam która? chyba Maud wrzuciła te szare wózki. Ten w 2 kolorystyce-połączenie tych szarości jest świetny!
Ag Chciałam kupić "Pan Pierdziołka spadł ze stołka" czy jakoś takchciałam wziąc 3 z tej seri, miały być te książeczki po 8,99 ale już zwiedziłam dwie biedronki i nie mają ich wcale
To są książeczki dla dzieci z rymowankami i wierszykami. Tylko tak jak Polaola pisała niektóre są wstydliwe
coś na styl Wielka księga siusiaków
tłumaczenie dziecku w sposób żartobliwy "wstydliwych" części ciała i takie tam:)
Maud11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoczekajcie chwilę. Zrobiłam jeszcze inne zdjęcie. Do drugiego bardziej spuściłam spodnie
Już się nie wydaje taki mały, o:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 17:21
Kawa, magdalenka, Chanela, Paula44, szpilka, Fedra, jonka91, bluegirl89, Agus89, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maud i tak mały masz brzuszek, u mnie 99 cm na wyskości pepka. Ja mam dzisiaj jeden z tych dni kiedy totalnie nic nie robię. Chyba że przejdę się później z małżem do galerii bo coś mówi o bluzie a może przy okazji znajdę jakaś czapke i rękawiczki dla siebie.
W ogóle znalazłam kurtkę w którą się mieszczę, ale wstyd w niej chodzić bo w ogóle miałam ją wywalić już jak kupiłam nową, jest sprana i ma dobre 4 lata. Mam jednak nadzieję, że dotrwam w niej do porodu.Becia81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też mam 95 cm na wysokości pępka.
Ale dziewczyny dieta cukrzycowa naprawdę robi swoje, a przyjemna nie jest.
Wcześniej codziennie jadłam np. lody z McDonalda. Już mówiłam mężowi że jak urodzę ma mi do szpitala przynajmniej Krushersa z KFC przemycić.Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolaola - czwartek, czwarteczek, czwartunio!
"Niemowlaki nie mają szyi" Hahaha leje!
Połączenie kolorystyczne dwóch szarości - boskie bier go!
Ag - puknij się!
Ja mam 110..... hmmm. ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:02
-
Chanela wrote:mi mierzyli w szpitalu, miałam 106 cm - masakra!
W ogóle leżymy sobie na sali, wchodzi ordynator i się wita: "cześć grubasy"
dobrze że niektórzy lekarze chociaż są sympatyczni bo pielęgniarki to jakaś porażka, ja nie wiem jak to będzie przy porodzie - zatłukę je jak mi się coś nie spodoba.
jeszcze 10 dni i będę mieć kuchnię w domu, już nie mogę się doczekać, teraz czuję się jakbym na jakiś wakacjach była i miała warunki poloweale i tak jest fajnie
Chanela lubi tę wiadomość
-
blador wrote:ja w sobotę kupiłam ten proszek 1,8 kg bez promocji w Auchan za 14,99
a jelp 4 kg był chyba za 42 zł myślałam, że to normalne ceny
Maud brzusio piękne, takie zgrabne
w Auchanie kiedyś była taka promocja 4 kg Jelpa za 69,99 a drugie 4 kg za symboliczny 1 grosz czyli za paczke wychodziło 35 zł
oczywiście mówie o Jelpie 2w1...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi