*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Walenie ! Zielarka zaloz obcisla bluzke i juz walenia nie zobaczysz a super mamuske, tyle walczymy o nasze dzieci STOP na temat wagi. Kuzynka urodzila w czerwcu, przytyla 30 kg. wczoraj rozmawialam z nia i zostalo jej 3kg na plusie, wiec puknijmy sie w glowe i cieszmy sie.
Ja oczywiscie znowu mam dylemat czy mala nie malo aktywna nie czuje jej jakos b. mocno w dzien, ale daje dzis jej taka dawke wody ze rolka papieru juz mi sie konczy a zalozona byla nowa rano
Przyszly do mnie znowu fajne rzeczy flanelka z ceratka do przewijania i frotka z cerata na ramie fajnie wycieta, ciekawe czy to sie przyda.
Zielarka zazdroszcze Ci tej kawiarni ja jak ten cep od czerwca w domu, ale i tak sie ciesze bo moge kolo siebie zrobic i polazic po mieszkanku do wrzesnia nawet wychodzilam trzy razy pz pieskiem na krotkie spacerki.
Jak ja dam sobie rade z ta moja Lotka na spacerze jak gamon nie lubi chodzicchyba miejsce pod wozkiem bedzie jej
-
Drogie cukrzycówki- jakby wam wpadl do glowy pomysl na risotto to wybijam z głowy!!!
Po godzinie mialam 156! az zmierzylam jeszcze raz z niedowierzania, wyszlo 138 wiec i tak za duzo. Takie przysmaki odstawiamy na później!Gwiazdeczka27, polaola, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Magdalenka
jest mi mega smutno, bo już nie wiem co robić, nie chce mi się w ogóle jeść i zgaga okropnie męczy przez parę godzin. Dziś na usg prawie zemdlałam-jeszcze nigdy tak mnie nie bolało przy badaniu. Oblały mnie poty i gdyby lekarz nie zauważył w porę i kazał mi się przekręcić na lewy bok. Całe śniadanie podeszło mi do gardła i ciemno przed oczami
"Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka" -
P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 22:47
Agus89, anadyjka, Selene, Gwiazdeczka27, Becia81, lwuska55592, bluegirl89, jonka91, szpilka, rastafanka, Maud11, nix, MonikaDM, Cookie, renia83, Fedra, MartaKD, Anutka, agnesik, magdalenka lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Agus89 - to bardzo malutko przybrałaś.
U mnie na wysokości pępka 90 cm,czyli przybyło mi jakieś 25 cm.
Waga 5/6 kg na plusie
https://www.maluchy.pl/ci-69369.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 15:47
"Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka" -
nick nieaktualny
-
anadyjka wrote:Agus89 - to bardzo malutko przybrałaś.
U mnie na wysokości pępka 90 cm,czyli przybyło mi jakieś 25 cm.
Waga 5/6 kg na plusie
https://www.maluchy.pl/ci-69369.png
Przybrałam tak mało ponieważ startowałam z wagą 75kg, potem schudłam do 69kg i teraz mam prawie 78 kg. -
No to i ja się pochwale. Waga startowa 54 przy 165cm wzrostu. Obecnie 67 kg więc 13kg na plusie. A brzuchol 108cm i go uwielbiam i cieszy mnie każdy cm tylko ciężko mi z łóżka się wstaje.
Co do pasów to jak byłam w szpitalu to pielęgniarki nie polecały tylko za cholere nie mogę sobie przypomnieć dlaczego. Coś o układ mięśni chodziło że są ułożone w druga stronę niż pas ściska ale nie mogę sobie przypomnieć.
A w ogóle wczoraj koleżanka powiedziala mi że mam tak sliczny brzuch że wygląda jak sztuczny. Lubie miłe komentarze i jestem wtedy taaaaaka dumna.anadyjka, bluegirl89, szpilka, rastafanka, Agus89, Malenq, Fedra lubią tę wiadomość
-
belldandy piękne zdjęcia!
widać że szczęśliwi rodzice!
Dziewczyny właśnie zdałam sobie sprawę że jogurt zamierzam jeść.. widelcem.. czy to już syndrom nieogarnięcia ciążowego, że zamiasrt łyżeczki przyszłam do salonu z widelcem?szpilka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Belldandy - śliczny brzusio - piękna sesja
- będziecie mieli cudną pamiątkę
Ewelina88 - hehe jesteśmy w tym samym nie mal przedziale, moja kruszynka o 1 dzień młodsza- fajnie, że akceptujesz siebie i ludziki Ci komplementy mówią. Mi z brzucholem jest źle choć dużo nie przybrałam, ale brzuchol wydaje mi się mega wielki-nigdy nie pozwalałam, aby moja waga przekraczała 51 kg - wiec ciąża jest dla mnie mega wyzwaniem....
Bellandy czy ty jesteś taka drobniutka i malutka czy twój mąż to koszykarz?
Selene spoko, jest z tobą wszystko ok... Oczywiście chodzi o ten syndrom odmóżdżenia ciążowego, ja już zaliczyłam chowanie bochenka chleba do lodówki, wieszania rękawic kuchennych na haczyk w łazience na ręczniki... Mogła bym tak wymieniać i wymieniać
Chyba większość z nas tak ma hehe
No
Dobra zbieram się do gina na kontrolę na fotelu ... Nie lubie tego oj nie lubie. Może ustali termin badania usg 3 trymestruWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 16:21
Fedra lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
belldandy piękna sesja
Pochwale się i ja moim brzusiem z dzisiaj 32+6 10 kg na plusie i 114 cm w obeodzie.
Nie potrafie obrócić zdjęcia, przepraszam. Jestem na telefonieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 16:31
anadyjka, jonka91, Agus89, Becia81, Maud11, MonikaDM, szpilka, Fedra lubią tę wiadomość