*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dawno już mnie tu nie było, ja mam 26 lat i jak byłam w 6t 4d pierwszy raz u gina to nie miałam założonej karty, mam kolejną wizytę 17 czerwca i czekamy na bijące serduszko i byc może wtedy ją założy
co do samopoczucia, w tym 7 tygodniu zaczęło się znowu odczuwalne rozciąganie macicy, co mogę porównac do lekkich bóli jak na miesiączkę, dalej bolą mnie piersi i sutki, choc już trochę mniej niż na początku, mdłości mam, ale wymioty też są nie uniknione, ale np staram się wolniej chodzic nie pobiegac na autobus, bo wtsedy czuje jak już mnie podbija eh... no i w domu dużo odpodczywam w miarę możliwości.
Ja dziewczyny jakoś dalej nie mogę uwierzyc, ze jestem w ciąży, to jest tak niesamowite, że nie do opisaniaDelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka:) ale u mnie brzydka pogoda:( Ale nic mi dziś nie zepsuje humoru bo już za 6 godzin idę na pierwszą wizytę Yupi!!! 3majcie kciuki,dam znac wieczorkiem co i jak :)miłego dzionka ( a latek mam 31 )
jonka91, kejti91, Malenq, Delia, Monifah, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
hej mi lekarz na NFZ dopiero teraz założył kartę ciąży jak byłam na 2 wizycie. A jak prywatnie byłam to na pierwszej wizycie. Mam 24 lata i chodzę do 2 lekarzy do jednego na NFZ i do drugiego prywatnie. Na NFZ chodzę ponieważ jak bym nie zdążyła zajechać do Poznania do mojej ginki a mam 100km to jak trafię do "mojego szpitala" to żeby mnie nie traktowali jak intruza bo strasznie nie lubią pacjentek które leczą się w innych miastach niż w tym w którym mieszkają.
kejti91 lubi tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj mam pierwsze USG, o 21 dopiero więc nie wiem jak wytrzymam jeszcze tyle godzin...ale mam nadzieję, że bicie malutkiego serduszka zrekompensuje mi cały czas stresu i zdenerwowania.
M4DZI4, jonka91, kejti91, Delia, Monifah lubią tę wiadomość
-
Hej!
Ja kartę ciąży miałam założoną na pierwszej wizycie 5+0,bez USG, bo u mnie w przychodni wykonuje się je u innego lekarza, w innym gabinecie. Na USG czekam do poniedziałku do 17 . Ciśnienie miałam zmierzone też na pierwszej wizycie, bez ważenia, bo ważę się regularnie w domu:)
Ja mam 23 lata:)
A i dziś Bąblowi zasmakował twarożek na słodko i do tego kakałko:)
Któraś pisała o obiedzie, u nas dziś zupka jarzynowa:) Oby i ona posmakowała mojemu wybrednemu DzieciątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 12:41
kejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny