*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
szpilka wrote:Hej Kochane ja mam 28 skończone w maju a dzis wizyta jak juz zresztą pisałam wg om jest to 6t5d, ale ovu później zagnieżdżenie ok 9-10 dpo więc nie wiem czy cos zobaczę i jeszcze idę do swojej poprzedniej ginki, bo mój na L4 i nie przyjmuje, miał jakąś operację biedaczysko, generalnie staram się tu na forum nie wylewać swoich strachów i frustracji, ale dziś niespokojna jestem trzymajcie kciuki, wizyta dopiero o 20
Ja byłam u ginka w 6t 4d, ale owulkę miałam późną i było widac zarodek 2 mm i pęcherzyk 1,2 cm, ale serduszka jeszcze nie, tak że będzie dobrze
-
Sis wrote:ja tak mam często z nospą że jak się zbliża godzina to zaczynam czuć brzuch ale nie zawsze. Magnez działa też dobrze na skurcze i bóle i mi zapisali w szpitalu właśnie i powiem Ci że od kiedy biorę to się dużo lepiej czuję.
I też leżę jak kłoda
A to łączę się z tobą w bólu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 23:05
-
mi zapisali maneB6 jak chcesz to sprawdź czy poczujesz się lepiej zwłaszcza że to grosze kosztuje. Ja leże już 3 tygodnie i moja psychika momentami wysiada ale dla dziecka zniosę wszystko. Czuję się okropnie jak patrze że mąż który pracuje, po powrocie do domu musi posprzątać, ugotować, uprasować..a ja leżę.. a on jeszcze musi mnie pocieszać kiedy mam gorsze dni i mu płaczę że ma ze mną siedem światów
isabelle lubi tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
Sis wrote:mi zapisali maneB6 jak chcesz to sprawdź czy poczujesz się lepiej zwłaszcza że to grosze kosztuje. Ja leże już 3 tygodnie i moja psychika momentami wysiada ale dla dziecka zniosę wszystko. Czuję się okropnie jak patrze że mąż który pracuje, po powrocie do domu musi posprzątać, ugotować, uprasować..a ja leżę.. a on jeszcze musi mnie pocieszać kiedy mam gorsze dni i mu płaczę że ma ze mną siedem światów
Nasi mężowie pójdą do nieba za to:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 23:06
Delia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabiKOR wrote:Agus wracając do twoich wyników Lekarz może zwrócić Ci uwagę na podwyższone TSH W ciąży nie powinno przekraczać 2,5 Ja ostatnio miałam 2,52 i lekarz kazał mi powtarzać Dziś własnie byłam w laboratorium i liczę na spadek TSH poniżej 2,5
Co do wieku ja mam skończone 30 (rocznikowo 31 )
Ja mam TSH 3,0coś i mi ginekolog dzisiaj powiedziała, że jeśli się nie ma problemów z tarczycą to wynik jak najbardziej jest ok bo w ciąży TSH jest więcej. Sama się zmartwiłam bo się naczytałam w necie różnych informacji i zgupiałam więc co lekarz to inna opiniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:45
-
isabelle wrote:Nasi mężowie pójdą do nieba za to:) A tak na serio, ostatnio mój mąż mnie bardzo wzrusza tym, jak bardzo zaangażowany jest w opiekę nade mną. Też sprząta, robi zakupy, pierze, zmywa, chociaż wcześniej robił to sporadycznie i prawie zawsze po tym, jak się wkurzałam, że tego nie robi. A teraz okazuje się, że miałam taki skarb w domu. Wczoraj popłakałam się po otwarciu lodówki, że kupił specjalnie dla mnie przecierane soki bez konserwantów i cukru. Niby taka drobnostka, a morze łez
No dobra, przyznaję się, że jestem teraz strasznie rozchwiana emocjonalnie i że to nie jest normalne, żeby płakać na widok dwóch butelek soku...
przynajmniej teraz wiemy że możemy na nich liczyć
też jestem rozchwiana i ciekawa jestem jak to dalej będzie
29+1, 44 cm, 1430 g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa 31 w grudniu.
Ag...ja bym się nie zastanawiała tylko do porodu wybrałabym Szwajcarię, słyszałam same rewelacyjne opinie,nawej mój M sie śmiał, ze my z DE mamy niedaleko do Szwajcari więc może się tam wybierzemy, ale opinie z DE też mi sie podobają Faktycznie do szpitala bierze się tylko jakieś ciuszki i kosmetyki dla siebie i ubranka dla maluszka do wyjścia i to tyle. Natomiast w niektórych szpitalach w PL moje koleżanki musiały mieć nawet swoje sztućce i talerze czy kubki, oczywiście nie wszędzie, zeby nie było...
Dziewczyny ze stycznia - bedziecie miały najpiękniejsze prezenty urodzinowe w przyszłym roku
A co do karty ciąży ja miałam założona na pierwszej wizycie, miałam mierzone ciśnienie i kontrolowaną wagę. Zabrali mi 3 fiolki krwi do badań i siuśki.
U mnie było dzis tak ładnie a teraz sie tak strasznie rozpadało, leje jak z cebra poprostu...mąz ma spotkaie w pracy i mnie czeka wyjście z piesem w taką pogodę, a on strasznie nie lubi jak mu kapie na grzbiecikBuziulka, olka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny