*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
M4DZI4 wrote:No i jestem po pierwszej wizycie :)Wszystko jest ok.Zarodek 8,1mm , widziałam serduszko pięknie bije :)Wiek ciąży dokładnie taki sam jak mam tu wyznaczone.Jedynie co to została się torbiel na prawym jajniku ale mam się tym nie martwic.Uciekam do łóżeczka bo zmęczona jestem po takich wrażeniach
PS.MonikaDM ja też kończę w grudniu 31 latM4DZI4 lubi tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
zielarka wrote:Matko, to wychodzi, że jestem majstarsza ze swoją 33 :p
to jestesmy w tym samym wieku Zielarko;) ja też 33 Pierwsze dziecko rodziłam mając 31;) wiec M4dzi4 i MonikaDM to świetny wiek;)
MonikaDM napisalabys mi w jakiej prywatnej klinice w Katowicach? mam znajomą ona jest z Katowic i szuka dobrego ginekologa i miejsca do porodu...bede wdzieczna za kontakty;)
Zielarka sushi nie wolno, zadnych nie gotowanych ryb czy mięsa!!
Olka25 ja tez powoli zmieniam "doły" na luzniejsze...brzuszek rosnie wiec po co go obciskac... -
nick nieaktualnyM4DZI4 wrote:No i jestem po pierwszej wizycie :)Wszystko jest ok.Zarodek 8,1mm , widziałam serduszko pięknie bije :)Wiek ciąży dokładnie taki sam jak mam tu wyznaczone.Jedynie co to została się torbiel na prawym jajniku ale mam się tym nie martwic.Uciekam do łóżeczka bo zmęczona jestem po takich wrażeniach
PS.MonikaDM ja też kończę w grudniu 31 lat
M4dzi4 super wieści
Hihi...też grudniowa dziewczyna - będziemy miały spóźniony prezent urodzinowy. Ja jestem z 14 grudnia (a miałam być z 27 lub 29 listopada, chyba mi dobrze było u mamy).
Zielarko - suschi nie wolno.
Delio, mogę: one rodziły w Katowicach na Łubinowej 3. Tylko tam jest tak, ze w razie dużych komploikacji przewożą do szpitala. Ale warunki i obsługa super. Swego czasu było nawet tak, ze mogło sie chodzić do swojego (tańszego) lekarza, a tam odbyć chyba 1 albo 2 wizyty i miało sie poród za darmo. Ale siostra i koleżanki całe ciąże tam prowadziły, bo stwierdziły ze chcą już znać lekarza i personel wcześniej. Moja siostra leżała tam w trakcie ciąży na sali 3 osobowej, z łazienką, a już po porodzie salka 2 osobowa też z własną łazienką, wszystko zadbane czyściutkie, jak w hotelu Ja byłam pod wrażeniem jak u niej byłamDelia lubi tę wiadomość
-
MonikaDM dzieki za namiary! sprawdzilam ich strone i oglaszaja sie, ze bezplatne porody w luksusie wszystko na NFZ...hm...serio?
Anutka szczerze mowiac to dziwne, że Was grupuja...od razu skojarzylaby mi sie grupa krwi jak napisalas...ale tak to zupelnie nie wiem...moze to chodzi o termin porodu?
-
hej!
O taką ciekawostkę znalazłam w opisie 9 tygodnia na parenting.pl
"Jedną z najczęściej występujących zmian w ciąży jest pojawienie się bardzo żywych snów. Kobiety w końcu pierwszego i na początku drugiego trymestru doświadczają bardzo żywych snów, tak realnych, że w momencie przebudzenia nie są pewne, czy był to sen, czy rzeczywiste zdarzenie. Sny te mają powtarzalne motywy, często o zabarwieniu erotycznym (współżycie z obcym mężczyzną, zdradzający partner) lub są to sny horrory, w których ktoś atakuje przyszłą matkę, a w szczególności jej brzuch."
którejś się przydarzyło?
idę na śniadanie i życzcie mi powodzenia, żebym coś zjadła -
nick nieaktualnybry bry....
mnie erotyczne tak, ale tylko z moim A. hehehe jeszcze takiego z obcym facetem nie miałam hahahaha...... ale serio sny są bardzo realne....
Ja już po śniadanku, jest coraz lepiej...chyba trochę mdłości i wymioty zmalały i mogę nawet pomyśleć o jedzeniu, bez krzywienia się hahahah....
Miłego dnia:)Delia lubi tę wiadomość
-
Też miewam sny erotyczne i też tylko z małżem, nie lubię ich, zawsze potem boli mnie brzuch, muszę brać no-spę.
Ale miewam też inne bardzo realistyczne sny, tak realne, że kolorowe i pachnące.
Szkoda z tym shushi...straszną mam ochotę, także na tatar mojego teścia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 08:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was
Ja tez juz po sniadanku
Jesli chodzi o sny to mnie sie dzis snilo ze bylam w szpitalu i zobaczylam moje zdjecie z usg na ktorym byly blizniaki
Ewelka powodzenia daj znac pozniej co i jak.
Delia widze ze jestesmy na tym samym etapie. Bylas juz u lekarza?
Powiedzcie mi od kilku dni co jakis czas tak jakby mnie cos klulo po prawej lub po lewej stronie, wydaje mi sie ze to jajniki. U Was tez tak jest? To normalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 09:20
-
Ja się obudziłam ostatnio w nocy i zaczelam krzyczec na męża kim jestes i co robisz u mnie w sypialni, bylam przerazona. troche mi zajelo zanim doszlam do siebie.
on sie zmartwil ze tydzien go ni bylo a ja juz nie wiem kto kolo mnie spi:)
co do wczoraj mowilam ze mnie mdlosci opuscily, oj wieczorem wrocily... dwukronie:/ -
Hej dziewczyny jestem po wizycie. Widziałam, widziałam pięknie bijące serduszko fasolek mierzy już 10,8 mm ciąża starsza o jeden dzień według USG, wczoraj było 7+1 tydz. Taka jestem spokojna teraz, choć będzie mi teraz ciężko dotrwać do kolejnej wizyty bo dopiero 7 lipca
Miłego i słonecznego dnia życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 09:27
kejti91, zielarka, jonka91, Arli, M4DZI4, Monifah, Delia, Maud11 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]