*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag nawet mi nie przypominaj...znowu co 27dni bole,podpaski...nieeeeeeeee chceeeee!!!
Kawa ten rumianek robilam przez kilka dni i nic,nic mi nie pomaga(( zreszta z tym brzuchem i uczuciem ze i tak ciezko nabrac powietrza to siedzenie na goraca para to nic przyjemnego...ale zeby cos pomagalo bo bym sie dalej meczyla nad rumiankiem...
Anutka to moja trzecia ciaza ale prawde mowiac nie pamietam czy tak mialam w dwoch poprzednich...ale pewnie tak... -
Kiedy byłam na IP lekarka powiedziała, że skurczy porodowych nie da się pomylić z żadnymi innymi, tak jak z wodami, jak zaczną się nawet sączyć też będzie wiadomo, że to wody a nie upławy.
Spokojnie
Najlepiej sie położyć wziać magnez, no speWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:09
-
WItamy się z rana
Jesteś w 32 tygodniu ciąży
(31 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
JUPI
Mi ciąża donoszona wypada w Nowy Rok więc też konkretna data
Kurcze chciałam Wam wrzucić dzisiejsze fotki, ale podczas remontu zapodziałam gdzieś kabelek z aparatu i lipa...jak tylko znajdę to się pochwalę
Miłego dnia
jonka91, Gwiazdeczka27, Kawa, zielarka, Ewelina88, Paula44, nix, szpilka, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gonek wrote:o to super Melula,przynajmniej wiesz na czym stoisz
Dziewczyny czy ktoras z Was miala w ciazy problemy z zatokami? kurcze mnie nigdy to nie lapalo,a teraz juz drugi tydzien sie mecze...bol po leewej stronie jest nie do zniesienia...niestety codziennie biore apap zeby przezyc,a jak juz dzis w nocy sie obudzilam z bolem to z rana maz pojechal w koncu po antybiotyk (przepisany przez lekarza rodzinnego) i mosialam wziasc...wstrzymywalam sie z tym antybiotykiem od poniedzialku ale widze,ze sie nie obejdzie...co z tego,ze go nie wezme jak w ciagu 10dni wzielam 14apapow...to chyba juz lepiej wziasc ten antybiotyk i moze w koncu przejdzie
Gonek antybiotyk to czesto mniejsze zlo, ja tez jak mialam brac to zwlekalam kilka dni, ale zadnej poprawy nie bylo to zaczelam brac. Lepiej sie wyleczyc antybiotykiem niz miec infekcje niezaleczona. Zreszta na zatoki to mocnych nie ma, domowymi sposobami tego nie wyleczysz, lepiej juz sie poddac kuracji tak jak lekarz zalecil. Napewno dobral taki antybiotyk zeby szkodliwy dla dziecka nie byl.
Kawa polubilam za tego konia, wyobrazilam sobie jak biedny stoi i czyta pismo i Cie przeprasza ze to jego wina bo sie nie ubezpieczyl. Wyobraznie mam bujna w tej ciazy
Kawa, renia83 lubią tę wiadomość
-
gonek wrote:o to super Melula,przynajmniej wiesz na czym stoisz
Dziewczyny czy ktoras z Was miala w ciazy problemy z zatokami? kurcze mnie nigdy to nie lapalo,a teraz juz drugi tydzien sie mecze...bol po leewej stronie jest nie do zniesienia...niestety codziennie biore apap zeby przezyc,a jak juz dzis w nocy sie obudzilam z bolem to z rana maz pojechal w koncu po antybiotyk (przepisany przez lekarza rodzinnego) i mosialam wziasc...wstrzymywalam sie z tym antybiotykiem od poniedzialku ale widze,ze sie nie obejdzie...co z tego,ze go nie wezme jak w ciagu 10dni wzielam 14apapow...to chyba juz lepiej wziasc ten antybiotyk i moze w koncu przejdzie
Spróbuj Sinupret, można w ciąży. -
Powiedzcie mi, czy to ja mam wadliwy "towar", czy mężczyźni tacy już po prostu są. Mówię mojemu, że noworodka babci nie zostawię na 12h a on nie rozumie w czym widzę problem. Przecież to jeden dzień a nie tydzień i można butelką nakarmić. Witki mi opadły..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak Gwiazdeczko boli porodowych nie da sie z niczym innym pomylic,jesli sie zaczna to bedziecie wiedzialy ze to to...
dzieki Anielle,masz racje,moze i lepszy ten antybiotyk niz faszerowanie sie codziennie apapem,ktory i tak nie usmierza mi calkowicie bolu...
marrtka ja juz biore dwa spraye do nosa i mukosolwan do inhalacji...no i teraz ten antybiotyk...mam nadzieje ze pomoze...a co to jest ten sinupret? -
ania_29 wrote:Powiedzcie mi, czy to ja mam wadliwy "towar", czy mężczyźni tacy już po prostu są. Mówię mojemu, że noworodka babci nie zostawię na 12h a on nie rozumie w czym widzę problem. Przecież to jeden dzień a nie tydzień i można butelką nakarmić. Witki mi opadły..
Hehe, mysle ze nie tylko Ty masz taki "wadliwy towar"I mysle ze to nei kwestia wadliwosci tylko braku wyobrazni, facet nie bardzo potrafi sobie wyobrazic jeszcze co to znaczy opieka nad noworodkiem, jak juz sie pojawi na swiecie to zmieni zdanie
-
Melula wrote:nasz fotelik
Jak chcecie to wkleję kilka fotek naszych zakupów wyprawkowych
Poka poka!fotelik bardzo fajny. wygląda bardzo solidnie. My zdecydowaliśmy się na cybex aton 2, ale tę działkę oddałam mężowi, nawet kolor wybiera on
Od dwóch dni szukam kocyka, zaraz mnie coś trafi! Też tak macie? chyba jestem nienormalna! nie potrafię się zdecydować.... wybrałam takie coś http://allegro.pl/ala-i-as-zimowy-kocyk-minky-75x100-kolderka-i4774082140.html i oczywiście mam problem z kolorem
http://emoticoner.com/files/emoticons/red-crab/thinking-red-crab-emoticon.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:34
-
Cześć dziewczyny.
Kolejny dzień tragiczny, ciągle chce mi się spać. A w nocy wstaję, idę do kuchni, jem mandarynki i siedzę tak z godz bo spać nie mogę. No zwariować można. Do tego moje dziecko ciągle ma czkawkę. Ciężka jest ta końcówka.
O wczoraj zaczęłam kompletowanie torby do szpitala. Wieczorem pojechałam z mężem na otwarcie nowego marketu chińskiego u mnie bo lubię czasem pochodzić po takich sklepach i się bardzo zdziwiłam bo były biustonosze do karmienia, takie fajne bawełniane, trochę jak sportowe, mega wygodne i dobrze leżące. Po rabacie wyszło mi za 1 tylko 7 zł. Założyłam dziś i super się w nim chodzi. Chyba sobie dokupię jeszcze. I nawet rajstopki taki maleńkie fajne były po 6 zł. Niby chiński market a rzeczy bardzo fajne.
A tak w ogóle czy któraś do prania i płukania używała rzeczy z firmy Dzidziuś? Bo akurat bardzo tanie są proszki i płynie u mnie w osiedlowym markecie. -
nick nieaktualny
-
Ewelina dzidzius to seria polleny u mnie w miescie produkowana.moja ciotka jest kierownikiem produkcji:)polecam sama mam wszystko z ich serii maja swietny krem na odparzenia i super płyn do kapieli dla dziecka polecam w ogóle wam produkty z białego jelenia,tanie a zajebiste i mało chemii