*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
gonek.. wrote:marrtka ja juz biore dwa spraye do nosa i mukosolwan do inhalacji...no i teraz ten antybiotyk...mam nadzieje ze pomoze...a co to jest ten sinupret?
Ja miałam kiedyś nawracające zapalenie zatok, nie mogłam wyleczyć, a lekarze dawali w kółko antybiotyk i spray do nosa ze sterydem. W końcu trafiłam do babeczki, która zaleciła mi kurację Sinupretem. Trwało to miesiąc, ale pomogło na długo i od tamtego czasu mam spokój (odpukać). Sinupret jest ziołowy i w ciąży można brać, mój gin pozwolił, gdyby coś mnie złapało w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:43
-
Anutka wrote:Na polsat cafe w porodach kobita urodzila corke silami natury 4440 kg i 60 cm
babka urodziła córcię a ja mówię: matko co za klocek! Niesamowite, że urodziła sn tak duże dziecko! Tyle, że nie była pierworódką, to tez pewnie ma znaczenie.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Ja po zabiegu. Poryczałam sie. Zabieg chyba ok. Wyniki może nawet jutro. Do 16 jestem pod ktg. Dostałam cos na uspokojenie i immoglobuline po zabiegu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:58
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patrycha wrote:Hej dziewczyny.
My zostajemy dalej w szpitalu, zaś magnez w kroplowce bo dostalam skurczy na plecy i brązowy śluz poleciał. Po badaniu okazało się ze szyjka miękka i skrócona..
ehh oby wytrzymać do 12.
Isabell gratuluję i życzę dużo zdrowia.
jesteście bardzo dzielni a Twój mąż jest cudownyoby każdy Pan się tak zachował na porodowce
Hej Patrycha, trzymaj się tam ciepło i w dwupaku!
Wiki, już po wszystkim! Wypoczywaj i myśl o Dzidzi! Sciski!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:18
-
Ewelina88 wrote:Wieczorem pojechałam z mężem na otwarcie nowego marketu chińskiego u mnie bo lubię czasem pochodzić po takich sklepach i się bardzo zdziwiłam bo były biustonosze do karmienia, takie fajne bawełniane, trochę jak sportowe, mega wygodne i dobrze leżące. Po rabacie wyszło mi za 1 tylko 7 zł. Założyłam dziś i super się w nim chodzi. Chyba sobie dokupię jeszcze. I nawet rajstopki taki maleńkie fajne były po 6 zł. Niby chiński market a rzeczy bardzo fajne.
O, to można w chińskim markecie takie cudo dostać? Kiedyś próbowałam dobrać sobie normalny biustonosz. Nie udało się. Obwody pod biustem różne, ale mam wrażenie że wszystkie miseczki w jednakowym rozmiarze. Cycki nijak nie chciały się upchnąć
-
Wiki dzielna jesteś!
Moja córcia ułożona jest jakby w poprzek, pupę i nogi na w mojej lewej pachwinie a główkę po prawej stronie pępka. Teraz nawala mi w lewe więzadła i bokrozpycha brzuch jak cięciwa
Wczesniej myslałam że ta gula koło pępka to pupkajak młoda sie wypychała to ja stukałam delikatnie, teraz wiedząc, ze to główka tylko głaszczę i czule mówię
mam nadzieję, że nie zrobiłam jej krzywdy tym stukaniem po głowie
Marta159753, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Wiki trzymam kciuki za Was!!! Będzie dobrze - jesteście pod fachową opieką!
Pozdrawiam wszystkie mamusie, te w szpitalach, te leżcie i te normalnie funkcjonujące
Ag... kiedyś na forum czytałam, że zamawiasz zakupy on-line i tak sobie pomyślałam... ciekawe czy u nas np. z tesco dowożą i co... dziś mam pełną lodówkę i wszystko co mi potrzebne na najbliższy tydzień, zakupy na wyjazd dla męża i to w 10 min, Pan wszystko wniósł do domu i jestem mega zadowolona, bo moje autko jest zepsute, mąż wraca późno z pracy, zmęczony i ciężko go zmobilizować do czegokolwiek. XXI wiek ułatwia życie. DZIĘKUJĘ :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:04
Ag..., Wiki81, Anutka, szpilka, Bounia lubią tę wiadomość
-
a odnośnie wózka bo widziałam że ostatnio pisałyście na ich temat
mogę polecić tani wózek polskiej firmy pewnie dla wielu z Was znany black&white-emjot
http://allegro.pl/blackwhite-emjot-7-gratisow-cieply-spiworek-i4785315224.html
Nastawiona byłam początkowo na bebetto luca , następnie na nowszy model bebetto holand ale dla świętego spokoju podjechalismy jeszcze na giełdę i tam zobaczyłam własnie ten wózek emjot. Facet powiedział, że oczywiście zależy od gustu ale polecałby z czystym sumieniem ten tańszy bo ma prostrzą konstrukcje niż te nowe modele i to jest podobna sprawa jak znowymi samochodami.. jak coś walnie to już lipa... a jak stary samochód się zepsuł to można było pogrzebać i jechać dalejPrzemyślałam to i faktycznie kupilismy wózek prawie 500 zł tańszy
zobaczymy jak się sprawdzi.
-
Kasiakra online to ja zawsze ale spozywke dopiero zamowilam we wtorek pierwszy raz- z dostawa na piatek bo co chwile mi sie cos przypomina ale tez wczesniej nie potrzebowalam:)
za duuuzo wiekszą ilosc w tesco zaplacilam tyle samo co w Almie wiec tez jestem zachwycona ze w koncu tesco dowozi pod moj adres.
Czesto rzeczy sie powtarzają, ktore trzeba kupic- listy mozna zapisywac i mysle ze to duze ulatwienie dla mnie i męża- i teraz i pozniej juz z dzidziolem:)kasiakra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny