*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Blador lekarz mowil ze na pewno przybedzie jej jeszcze conajmniej 1,5 kg. Zobaczymy ile bedzie miala w rzeczywistosci
Melula ja polecam z tej aukcji http://allegro.pl/pieluszki-tetrowe-lux-70x80cm-podwojnie-tkane-i4630255476.html
te podwojnie tkane sa rzeczywiscie o wiele lepsze niz te tansze pojedyncze, poza tym po praniu te tansze sa juz podobno nie do uzytku bo takie sito sie robi. -
Dzięki, tylko że mi brakuje tylko tych lepszych pieluszek tetrowych, więc zakup na allegro trochę mało opłacalny może być. Taniej mogę kupić w jakimś dobrym sklepie z takimi akcesoriami, a zapłacę podobnie co za te z przesyłką, tylko kwestia firmy.
oooo, te dwie co ja mam właśnie tak wyglądają - te lepsze i grubsze, ale nie wiem jakiej są firmy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 16:51
-
Martaaa wrote:Dopiero doczytałam i zapomniałam która z Was pytała o Szpital Bielański. )
dzięki wielkie, to byłam ja.
Dziewczyny, idąc za ciosem (Gwiazdeczka ...) też Wam zadam pytanie, tylko sie nie śmiejcie - czy Dziecku można zafundować niedotlenienie jeśli nosiło się przez jakiś czas za ciasny ...stanik? nawet nie czułam że coś z nim jest nie tak, myślałam że tak mi już cięzko "na duszy", a dzisiaj latam cały dzień bez, zrobiłam spacer po lesie, serie prostych ćwiczeń itp - i wszystko gra, ba, jest o niebo lepiej. no i tym sposobem mam następną wkrętkę ciążową.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 16:53
Martaaa lubi tę wiadomość
-
Viv
sorry
no nie mogę
fajnie, że stanik zdjęłaś, wygodniej?
Zazdroszczę, ja nie mogę, cyc mam takiego gabarytu, że...brak mi słów...muszę zmierzyć sie dziś bom ciekawa jaki rozmiar aktualnie noszę
Melula fajnie z ta opcja rudoscimoja córcia urodziła sie ruda, ale włoski zaczęły odrastać blond i teraz młoda ma pszeniczne warkocze do pasa
A nadzieję miałam wielką, mój tato miał wspaniale kasztanowe, kręcone włosy i ruda brodę i piegi, tak mu zawsze zazdrościłam, sama jestem blondi, marzyłam o rudym dziecku, może drugie spełni marzenia mamuśki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 17:15
Viv78, nix lubią tę wiadomość
-
Wstałam
sernik zjedzony
Ag nie no nie jem go codziennie ale fakt często
Viv może będziesz miała tak jak ja... Jak zadałam pytanie to jakoś chyba krew mi do mózgu wróciła i się ocknęłam, że to totalna głupota o czym myślałam.
Nie stanik na pewno nie mógł spowodować niedotlenienia dziecka, tak jak przyciasne majtki lub skarpetki
Niech już będzie styczeń, bo coś z nami się dziwnego dziejemoże to przesilenie ale zimowe? Albo mamy za mocno przykręcone kaloryfery? Haha
Mi się przypomniało słuchajcie jak byłam młodsza i kupowałam takie czasopismo jak "Bravo" chyba tak się nazywało... I tam był dział zadawania pytań i jedno zapamiętałam
"Czy zakonnice mają okres" no takie głupoty się czytało..
Mojej koleżanki brat ma rudego synka , z kręconymi włoskami i szmaragdowymi oczami, któregoś dnia zaczepił ich jakiś tam poszukiwacz talentów, czy ktoś tego pokroju i synek wylądował już na niejednej okładce z czasopismami o dzieciachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 17:29
zielarka, Viv78, Bounia lubią tę wiadomość
-
Zielarko a powiedz, jak to jest z tym zamrażaniem mleka? Już tu nie chodzi o jakieś tam kwestie nawet symbolicznego wypicia lampki wina ale np. rozumiem że przy nawale pokarmu tak się to robi? czy trzyma się w lodówce? Jaki czas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 17:39
-
Ale Wy jesteście... też mam chęć na winko- czerwone, różowe albo słodkie fioletowe Carlo Rossi... A teraz jak już zima nadciąga to na takie pyszne domowe grzane wino... mmm
Bravo to chyba każda z nas choć raz czytała, co?
Też bym chciała małą Rudzinkęmąż z resztą też
No i pochwalę się- mąż w końcu zabrał się za remont pokoju dla IgiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 18:10
renia83, Chanela lubią tę wiadomość
-
Mleko odciągnięte zostawione w pokoju dziecina może wypić do 12 godzin, schowane w lodówce do 48 godzin, a zamrożone zależnie od temperatury w zamrażalniku, może być przechowywane od 2 tygodni nawet do pół roku. Warto na każdym pojemniku z odciągniętym pokarmem zapisać datę ściągnięcia.
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Podzielę się
znalazłam na kompie zdjęcie, gdy karmiłam córcię mającą wtedy chyba 1,5 roku, na kanapie w Ikei :)Na ramieniu pomarańczowa chusta w której nosiłam młodą.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e642c1e8a147.jpgGwiazdeczka27, jonka91, Goosiaczek2, rastafanka, Chanela, Kawa, Bounia, Ag..., Becia81, Maud11, Fucina, polaola, nix, Agus89, Anutka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Jak dobrze jest mieć kochającą rodzinkę.. Teściowa z mężem właśnie wstawili mi do pokoju szafeczkę kuchenną, postawili na niej czajnik, szklanki, herbatę cukier, cytrynę, talerze, napoje.. Teściowa zapowiedziała, że będzie mi robiła śniadania.. No kurczę lepiej będę miała, jak na wakacjach!
Goosiaczek2, szpilka, Becia81, nix lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:jonka wgrałam zdjęcie przez tinypic i nie wiem gdzie go szukać...strona powróciła jakby do startowej i nie było żadnego linka do skopiowania...
To nie wiem co chodzi.. mi zawsze wychodzi z tą stronką.
Po wgraniu zdjęcia na stronę powinno Ci się wyświetlić to zdjęcie plus na dole różne kody do kopiowania.
Spróbuj jeszcze raz albo skorzystaj z innych stron typu fotosik, wrzucaj.net..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 18:38
-
Dziewczyny sorry,ze znowu powracam do tematu zusu,ale stresuja mnie na koniec jak diabli...pisalam niedawno,ze od lipca jestem na zwolnieniu,a jeszcze nic nie wyplacili...no wiec w piatek wreszcie doczekalam sie pieniedzy,ale za to dzis dostalam list ze wszczeli postepowanie...no masakra jakas,za miesiac rodze a oni chca mnie teraz ciagac w celu wyjasniania i udowadniania,ze nie zatrudnilam sie na okres ciazy!!! narazie mam wyslac to co chca,umowe,dowody,swiadkow itd a potem pewnie beda wzywac...ksiegowa juz wszystko szykuje i na szczescie nie musze sie tym zajmowac...
mam pytanko do dziewczyn,ktore tez przez to przechodza,jak dobrze pamietam chyba w tym temacie odpisywala mi Anutka i Melula...dziewczyny czy Was tez wzywali osobiscie do zusu czy tylko wystarczylo,ze wyslaliscie te wszystkie dokumenty i dowody itp... -
nick nieaktualnyChanela ja mam siniaka wokoło pępka, boli i swędzi, ja z nim walczę płatkiem kosmetycznym nasączonym olejem migdałowym 100%eko żeby nawilżyć skórę dookoła bo jest bardzo delikatna i żeby nie popękała, przyklejam go, zasłaniam kawałkiem streczu i nakładam na to pas z legginsów by się trzymało
może maluszek Ci coś kombinować w tym miejscu lub poprostu się skóra rozciągaChanela lubi tę wiadomość