*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej.

Ale dzisiaj pędzicie z tymi postami.
Właśnie wróciłam od endokrynologa. Wyniki w normie.
Do porodu mam brać euthyrox 100, a po porodzie tylko 25. 
W nagrodę za dobre wyniki poszłam do lumpka i kupiłam 3 sukienki dla Ali.
Akurat na lato będą jak znalazł. 

1 zł za sztukę.
Kurde, od wczoraj mam straszną zgagę.
Co polecacie na tę dolegliwość?
Piję mleko, ale ono już nie wystarcza.
Kawa, ania_29, Gwiazdeczka27, jonka91, Becia81, Ewelina88, zielarka, Nuskaw, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzerwa!

Mam poprasowane ubranka do szpitala, zamówienie z gemini uzupełniło apteczkę, wszystko mam. Mogę rodzić
Kurcze mam wrażenie że ta sterta ubranek do prasowania się nie kończy..
już wiem że po porodzie będę prasować jedynie body, do reszty nie mam cierpliwości.. no ewentualnie pierwszy miesiąc.. albo do odpadnięcia i zagojenia pępolinka
renia83 lubi tę wiadomość
-
O "matko bosko" a co to się stanęło , że się tutaj "rozpijacie" nawzajem

Aj no i ja w sumie się dołącze... Też bym sobie wypiła zimnego ulubionego Żywca z sokiem malinowym, albo ulubionego Mojito mmmm ale niestety jak ma się karmić piersią to oj... Daleka droga do tych przyjemności.
A można np. Odciągnąć mleczko i napic się np. Jednej lampki winka? Ktoś coś wie?
Słyszałam, że są jakieś paski sprawdzające czy mleczko się nadaje do jedzenia. Coś o uszy mi się obiło.
U mnie najgorzej to z papierosami nistety... Wiem głupia jestem tyle czasu już nie pale od kiedy zobaczyłam dwie kreski na teście , szkoda by było zmarnować tą wytrwałość ale jak skończe karmić po ok. 6 miesiącach to jest duża szansa że zafajcze.. -
Gwiazdeczka w jakiejs ksiazce czytalam ze mozna sie napic zaraz po karmieniu lampki wina, zanim sie wyprodukuje nastepna porcja dla malego- ale dziwne mi sie to wydaje jakos:/
póki co napilam sie lyzke tego Lactulosum max- bleee, takie to mdłe i bez smaku:/
Kawa a ty nie mialas się oszczędzać przypadkiem??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:05
-
Bylam rok temu na imprezie z kolezanką ktora karmila- pilysmy rowno driny.
Mowila ze odciagnela zapas i maly dostanie z butelki- mial wtedy jakies 6mcy.
Wiec pewnie da sie jakimis sposobami.
ja dzis mam dostac czapke dla małego- to ostatni brakujący element wyprawki.
Reszta gotowa- mowie wczoraj M ze mnie to przeraża, a on spokojnie- nie wyparzyłem jeszcze laktatora:P hehe
ale torba juz zamknięta. Kazdy punkt z excela na zielono:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:09
-
Dziewczyny co do powrotu do formy, to się nie martwcie, będzie szybszy niż się spodziewacie. A co do karmienia i alkoholu to ja się dowiedziałam o pierwszej ciąży 30 grudnia 2011 i od tego czasu prawie ciągła abstynencja
No i jeszcze nie wiadomo jak długo to potrwa. A co do drinka po karmieniu to też takie rzeczy słyszałam, ale ja osobiście z takim maluszkiem bałam się zaryzykować. Jak młody miał około roku to zdarzało mi się wypić lampkę wina czy piwo, ale najczęściej popołudniu bo karmiłam o 12 do usypiania a potem wieczorem więc przerwa była długa.
-
nick nieaktualny
-
Gwiazdeczka dzis bez rewelacji- jabłko i jogurt. Samej mi sie budyniu nie chce robic.
A ty masz cos specjalnego?? wczoraj odkrylam ze biszkopty mają mało cukru:P
ja paliłam kilka lat ( glownie w LO i pocz studiow)- pozniej po 1 roku pojechalam do norwegii swiadoma ze nie kupie za 35zl paczki fajek i tak o to z dnia na dzien przestalam palic:) mąż nigdy nie palil wiec przy nim nigdy tez nie paliłam.
Pozniej dziadek mial raka pluc ( szczesliwie zyje dalej juz 6 lat po operacji) ale to juz mnie stanowczo przekonalo, ze po pappierosy nie sięgam- takie wew postanowienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:15
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Kawa a ty nie mialas się oszczędzać przypadkiem??
Ag miałam, ale muszę mieć w razie czego już torbę spakowaną i w pełnej gotowości..
ale nie bój się deska na kolanach, półleżąco i jakoś to idzie, mam też patent na noc (pierwszy raz nie wstałam do wc aż do 6 rano) poducha pod pupę z opartymi kolanami i mega czuć odciążenie
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja standardowo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4313773512c.jpg
plus
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9f05a5421d5.jpg

chyba się zdrzemnę coś mnie zmogło i wstanę na jedzonkoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 15:24
Ewelina88, renia83 lubią tę wiadomość

[/ur