X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka jednak każda z nas jest inna,
    Każda kobieta potrzebuje czegoś innego i to jest wspaniałe. Pewnie za pracą jeszcze zdążę zatęsknić, bo ją bardzo lubię.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 15:34

• Ag... Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pozwalam dotykac brzucha- oczywiscie za wyjątkiem męża.
    To tak jakbym podeszla do kolegi i poklepala go po tylku- no nie poklepałabym.
    Moje ciało, moj brzuch innym wara od niego.
    Oczywiscie nikt mnie nie " zaatakowal" tak nigdy ale no dajcie spokoj.
    Tak jak powiedzialas i jak pisze w ksiazce- Brzuch- dobro spoleczne:/

Kawa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene dziękuje, pięknie

Selene lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie to zależy też od rodzaju pracy. Ostatnio jak byłam u gina w poczekalnie rozmawiałam z jedną kobietką, która skarżyła się że lekarz nie chce jej dac zwolnienia (była w 7 miesiącu) a pracuje przy produkcji plastików, pakuje na stojąco przez 8h. Lekarz powiedział że nie widzi potrzeby dawania zwolnienia. Nosz kurcze co z tego że ciąża rozwija się prawidłowo, a później słyszymy o poronieniach i porodach przedwczesnych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agg to tak jak z reklamą Loreal krem anty starzeniowy który reklamowała Jane Fonda babeczka po 60/70 po licznych liftingach i operacjach plastycznych :)
    noo ale reklamę wycofali, ze względu na próbę oszustwa

Ag... lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:

Ag niestety to nie takie proste, wszystkie przykłady, które opisałam dotknęły mnie w pierwszej i drugiej ciąży, ludzie sa straszni, a ich komentarze beznadziejne...a najgorzej robi kobieta kobiecie.

No widzisz to moze nie mi się tu odzywac bo faktycznie nie doswiadczylam nic takiego osobiscie. do szpitala pszlam jak jeszcze brzucha nie bylo widac a od tamtej pory nie mam ochoty na gosci i nikt mnie nie odwiedza:)
    po ciazy to narazie nie wiem nic. Pewnie trzeba zagryzc zeby i pomyslec swoje, uniesc się honorem, ale w pamieci pozostaje... ale pewnie " prosto mi się mowi"
    zobaczymy jak bedzie po.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Marta zobaczysz jak w pierwszym dniu zwolnienia nie będziesz wiedziała co się dzieje, tyle czasu wolnego... ;)
    no właśnie mam sporo do zrobienia w domu,wiec nie powinnam miec problemu z wolnym czasem:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:42

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj pytalam o suche usta. Ze nic nie dziala i wogole.
    Wzielam szminke ochronną od męża nivea men active care. Kupilam mu na deske bo zawsze mojego balsamu uzywal:) i usta mam normalnie tak nawilzone ze hej, nic nie szczypie, nie pęka. tak wiec nie tylko maszynki do golenia faceni mają lepsze:P

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, zdrzemnęłam się na chwilę a tyle już napisałyście (no dobra, prawie 3 godziny spałam :/). Zaraz nadrobię, tylko napiszę, że jeśli są tu jakieś mamusie z Torunia, to dziś otwarcie Auchan i bodziaki z długim rękawem za piątaka :P moja siostra zapolowała, wysłała mi zdjęcie, naprawdę śliczne.

dxomkrhms4puy6o2.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzaiewczyny ja smaruje usta maścią z witaminą A i pomaga, może wypróbujcie?

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• polaola Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj przczytalam Was jednym tchem :-)

Tymi odpusc nerwy nic niemdadza, ja czasami tez znikam z forum bo cos,mniemjuz nudzimczy nie interesuje.

Co do wycieczek to tez mielismy leciec do Indii :-) ze znajomym ma tam dom, w list. ale wykupilismy wycieczke wreszcie do,turcji ze znajomymi w maju :-) w sierpniu ja odwolalam, stracilismy 20% myslalam ze zadatku a oni policzyli 20% od,wartosci wyjazdu calego, wiec dostalam pare groszy zwrotu po listopadzie dostalam cala wartosc wplaconej kwoty bo Pani z wakacje.pl wyslala pismo,o,faktyczne straty a ich nie bylo i takim sposobem maja klienta na przyszlosc. :-)

Zielarko troszke usmiechu kochanie juz juz niedlugo bedziemy wreszcie prawie :-) wolne.
    Wiecie co,w,sobote zrobilam puscilam na esce teledysk bednarka i tak szalalam glowa ze az sie ze,szczescia poplakalam :-) musialam odreagowac.

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka wgrałam zdjęcie przez tinypic i nie wiem gdzie go szukać...strona powróciła jakby do startowej i nie było żadnego linka do skopiowania...

• polaola Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Dziewczyny wczoraj pytalam o suche usta. Ze nic nie dziala i wogole.
    Wzielam szminke ochronną od męża nivea men active care. Kupilam mu na deske bo zawsze mojego balsamu uzywal:) i usta mam normalnie tak nawilzone ze hej, nic nie szczypie, nie pęka. tak wiec nie tylko maszynki do golenia faceni mają lepsze:P

Ja polecam pianki do golenia meskie jeszcze :-) i loreala piling :-) maz mnie zawsze irytuje komentarzem, ze znowu pianka mu sie skonczyla :-) tylko zapachy sa malo kobiece.

Kupilam malej mydlo marsylskie w mydlarni franciszka k......wa jak to smierdzi

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AG ty się swoimi bimbałkami nie przejmuj, poczekaj zobaczysz jakie się zrobią jak wypełnią się mlekiem :-)

Zielarko... Telewizja kłamie jak dobrze wiesz :-) ale zgadzem się w zupełności z twoimi poglądami w tej kwestii

Jej dziewczyny a ja zaczęłam się zamartwiać ułożeniem synka...
    Od kiedy pamiętam na większości usg był już w pozycji podłużnej główkowej i zawsze miał rączki tak na buzi i się zasłaniał , teraz jakiś schiz dostaje , że może on jest zaklinowany i że rączki mu przyrosły do buzi... Matko jedyna lekarz by to zauważył prawda??? Nie możliwe jest aby coś mu przyrosło? Główka na usg okrąglutka, nie zniekształcona... No kurcze takie schizy mam :/

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka!!! wszystko jest dobrze, wielu z nas nie udało się zobaczyć buzi dzieciątka, bo zasłonięte było rączkami, nic nie przyrosło, nic!!!!!!!!

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gwiazdeczko, przepraszam, ale wybuchnęłam śmiechem :D No coś Ty sobie do łebka wkręciła, co? :*

Ewelina88, Gwiazdeczka27, zielarka, renia83, Malenq, szpilka, Fucina lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko spokojnie! Moja córcia zawsze ma nóżki na szyje zarzucone ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że jej przyrosły.:) Weź może obejrzyj jakąś głupią komedie to trochę się wyluzujesz.:):*:*

Ania ja też, ale już nie chciałam pisać. Hormony nam już do głowy uderzają i też różne rzeczy sobie wkręcam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 12:37

Gwiazdeczka27, ania_29, szpilka lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabieram się za zamówienie w gemini, w końcu! W związku z tym pytanie: wkładki laktacyjne jednorazowe czy wielorazowe? :)

201501145565.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się z "rana" :-)

Noc miałam straszną, do ok. 24 moja młoda szalała, aż brzuch mnie bolał. Jak skończyłam i zasnęłam to obudziłam się o 4.20 na siusiu i koniec spania, oglądałam tv i przyjmowałam dziwne pozycje, bo kręgosłup mnie napierdziela strasznie. Zasnęłam po 8 i wstałam o 10.
    Oprócz bólu kręgosłupa i niespokojnych nóg, od kilku dni drętwieją mi w nocy nadgarstki, czuję taki ból że się budzę. Nie wspomnę już o rozchodzeniu spojenia łonowego :-/
    Mówię wam, że momentami mam już dosyć tej ciąży :-/
    Musiałam sie wygadać, sorki :)

relg8iikn5mn7s8i.png
‹‹ 1341 1342 1343 1344 1345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ