*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag jaki kolor zrobiłaś u fryza? ja idę we wtorek,ale tradycyjnie robie:) a w ogóle w ciąży włosy mi rosną jak wściekłe.
zazdrozcze,że masz hebe w mieście,bo ja nie mam,w toruniu dopiero-50km,a są tam fajne rzeczy do włosów,zamawiam jednak na allegro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 17:43
-
my do parapetu kupiliśmy olejną smierdzacą,wiec mąż maluje.może sa nieśmierdzace,bo chetnie bym pomalowała jeszcze 3 inne parapety w domu.ania_29 wrote:kasiakra łóżeczko pomaluj farbą akrylową wodorozcieńczalną
Są bezpieczne dla dzieci
Jeśli łóżeczko jest lakierowane, to trzeba je jeszcze zmatowić papierem ściernym. Może na jakiś kolor się zdecydujesz? 
A fronty muszę emalią pomalować, bo jest trwalsza..
klara22 lubi tę wiadomość
-
Marta z uwagi na to ze ost raz u fryzjera bylam na pocz sierpnia to wykorzystalam fakt ze znacznie urosly wiec obcielam tylko koncowki i zostawilam grzywe na bok:) niech sobie chwile pobędą dlugie.a kolor ten sam- moj 10 cm odrost zafarbowalam tylko no i odswiezylam na calej dlugosci wiec bez szalenstw.
Hebe spoko jest- kupilam duzo produktow i duzo taniej niz w superpharm ( ja uwazam ze w superpharm oplaca sie tylko z promocji- inaczej drogo). ale jak patrze na ta ksiazeczke wlasnie to oplaca sie nawet. jest duzo rzeczy dla dzieci ale i dla mam i np znizki na kosmetyki tez przy wykorzystaniu jakis kuponow. pewnie cos sie bedzie kupowac.
aaa wlasnie mi sie przypomnialo ze mialam 10 zl do wykorzystania przy zakupie w hebe na smsa i zapomnialam:/ ehhh ciąża:/
MartaKD lubi tę wiadomość
-
u nas to nie jest takie popularne jeszcze i nie na taka skale,ale w USA to ludzie zyja z kuponów, widziałam ze 2 programy o tym.kupują ile wlezie,trzymają to w spiżarniach, robią przykładowo zakupy za 500dolców,a przy kasie z kuponami płacą np. 100dolców.
Ag... lubi tę wiadomość
-
idę się szykowac na koncert Indios Bravos,dobrze,ze to w takiej sali koncertowej,że można usiąść

w co się ubrać,w co się ubrac:) ze spodniami nie mam kłopotu,bo ciążowe oczywiscie moje ukochane,ale jakąś fajną górę muszę poszukać.
Ag..., renia83, Ewelina88, rastafanka, bluegirl89, Fedra lubią tę wiadomość
-
no widzialam te programy na TLC chyba, ale faktycznie tam tak jest. tych kuponow wszedzie pełno i zawsze przy kasie mowią ile dzieki nim zaoszczedziles wiec ludzie się nakrecaja. no ale prawda taka ze czesto mozna naprawde sporo zaoszczedzic, bo ich promocje to z naszymi maja malo wspolnego. My tez mamy w domu polke z zapasami i jak kupuje np antyperspirant czy paste do zebow to zawsze biore 2 i mam w zapasie:)
-
MartaKD wrote:idę się szykowac na koncert Indios Bravos,dobrze,ze to w takiej sali koncertowej,że można usiąść

w co się ubrać,w co się ubrac:) ze spodniami nie mam kłopotu,bo ciążowe oczywiscie moje ukochane,ale jakąś fajną górę muszę poszukać.
to baw sie dobrze! wybujaj Majke, a cokolwiek nie zalozysz to i tak kobieta w ciazy wygląda olsniewająco wiec zrobisz furore.
Mi mąż mowi nie ubieraj czarnego bo wyszczupla a masz taki fajny bimbol:P wiec nie ubieraj czarnego bo juz malo czasu z bimbolem zostalo
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Nie ma tak dobrze. Są twardsze, ale cuchną i dłużej schną. Akrylowe za to można już po 2 godzinach nakładać drugą warstwę i bywają perfumowaneMartaKD wrote:my do parapetu kupiliśmy olejną smierdzacą,wiec mąż maluje.może sa nieśmierdzace,bo chetnie bym pomalowała jeszcze 3 inne parapety w domu.

Hmmm... też coś muszę zrobić z włosami. Nie tak dawno śniło mi się, że sama się ścięłam, czego wolałabym w rzeczywistości nie wypróbowywać
-
Witam sobotnio
Stopniowo od czwartku Was nadrobiłam
Dobrze, że w weekendy produkcja postów trochę zwalnia 
Reniu, gratuluję maleństwa
Choć to już nie takie maleństwo 
Isabelle, śliczną masz córeczkę
Martuś, wszystkiego naj naj- spóźnione, ale szczere
Baw się dobrze 
Pisałyście o żurku- też ostatnio za mną chodził, taki z białą kiełbaską i wczoraj zrobiłam... A jak ugotowałam kiełbasę to prawie się rozpłakałam...Była okropna
I skończyło się na żurku ze smażonymi ziemniaczkami, a kiełbachę zjadł pies 
Mnie też Mikołaj odwiedził
Dostałam kalendarz adwentowy
I pokoik Igi prawie skończony 
Miłego wieczoru!
renia83, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRastafanka mój M powiedział że chciał mi kupić kalendarz adwentowy, ale pewnie bym zjadła wszystkie czekoladki na raz więc kupił Rafaello i dużo słodyczy

Teraz pojechał po pizze (zdrowe odżywianie na wieczór przed Galą MMA
)i do Mydlarni u Franciszka tym razem po masełko z pomarańczą i chilli bo nie mogę patrzeć na ten cellulit.
Ahahha tak się obawiałam rozstępów na skórze a dostałam cellu- teraz się sama z siebie śmieje, bo tego się zupełnie nie spodziewałam LOL
rastafanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Ahahha tak się obawiałam rozstępów na skórze a dostałam cellu- teraz się sama z siebie śmieje, bo tego się zupełnie nie spodziewałam LOL
Ja też rozstępów nie mam, ale cellulit na nogach okropny! Widać jak się gromadzi woda w organizmie. Też smaruje pomarańcza z chilli i oliwka z rossmanna. Łudzę się tylko ze ćwiczenia po porodzie trochę to zniweluja i napną skórę.
-
U mnie jeszcze 26 dni do ciąży donoszonej
I wcale bym się nie obraziła gdyby Iga chciała wyjść 
Aguś, moja teściowa chciała przyjechać myć okna i pytała kiedy mi pasuje. Powiedziałam, że nie trzeba i że umyję sobie powoli to powiedziała, że jak sama umyje "to mi do dupy nakopie"
normalnie grozi mi i mnie zastrasza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 22:28
Fedra lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę wam teściowych, które chcą Was wyręczać, u nas układ jest taki, że ona nic mi nie powie TERAZ jeśli mam coś w domu nie zrobione, ale gdy dojdzie do jakiejś konfrontacji, różnicy zdań to mi wypomni, że nie dbałam o dom, że ciąża to nie choroba itp.
Dziś byłam z córka na balu mikołajkowym, wróciłam skonana, brzuch jak skała, wszystko mnie bolało. Teściowie przyszli jakieś 15 min po naszym powrocie do domu,nie miałam nawet czasu odpocząć. Poskarżyłam się, w zasadzie mężowi, że mi brzuch twardnieje a ona zniecierpliwionym, ostrym tonem: "przestań już!"
Naprawdę nie wiem o co jej chodzi... -
To moja tez dzis byla niezla. Jej córka z która nie rozmawiamy też jest w ciąży. Termin ma na luty. Zawsze się tak wyższa ile to kasy ma itp a kupila używany wózek. Oczywiście ja nic nie mam do używanych rzeczy ale zawsze tak komentuje wszystko i pokazuje kim ona to nie jest. Więc mąż powiedziała że tyle Agnieszka ma kasy a używany kupuje. A teściowa mówi że on niby w komisie ale jak nowy bo chyba komuś dziecko umarło i nie używał. Boże skąd tej babie takie rzeczy do głowy przychodzą!!! No słabo mi się zrobiło jak usłyszałam to.
-
Moja teściowa też mi nic nie powie w prost ale jak się spotka z kiś z rodziny to wtedy opowiada jaka ja zła i niedobra jestem. Najlepsze jest to ze jak coś usłyszy ze ktoś tam zrobił tak i siak czy jakaś inna sytuacja gdzie przychodzi do domu i opowiada. A ja w tedy tylko pod nosem się uśmiecham i myślę ze u innych wszystko widzi a że tak samo postępuje to tego już nie widzi.