*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki Hanka pewnie nie lubi tego szpitala i woli przespać pobyt tam, napewno jest wszystko OK, monitorują cię caly czas.
Gwiazdeczko ty panikaro jedna, gdzie twój rozsadek z początku ciąży. Wszystko jest dobrze! Sama doszukujesz się problemów.
Isabelle no jakby mi ktoś dzwonił i opowiadał przypadki z neta to bym zablokowała nr:/ ale maja wyczucie. A jak się ma Alutka?
Wiki81, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Isabelle święte słowa s propo netu w ktorym tez za dużo syfu jest a potem człowiek schizuje, nie mozna sie nakręcac!
Wiki kochana na obchodzie stanowczo zażądaj usg moim zdaniem przy Twoim przypadku powinni byc milion razy bardziej !!!! Czuli na takie nieprawidłowości , co do ruchów np w nocy nie czuje żadnych, zero , widocznie mała spi ale jak tylko ja sie budze i popijam tabletkę woda i zaczynam sie odzywać ona tez zaraz daje o sobie znać , był moment ze tez ja mało czułam ale nigdy nie było tak ze wogole przez kilkanaście godzin ! Dla nich usg to 5 min ! Dla Ciebie tony niepotrzebnego stresu , 3 mam za Was kciuki i wierze ze wszystko bedzie ok:)
U nas mgła jak z jakiegoś horroru, młody mi sie pochorowal jutro czeka nas lekarz a mnie ktg kontrolne w szpitalu , wczoraj poprasowalam co nie co w końcu poukladalam ciuszki do komody ,ubrałam choinkę a potem w końcu zrobiłam kąpiel o której mega marzyłam od dawna , cała wanna gorącej wody z tona piany , do tej pory brałam tylko prysznic bo sie bałam gorących kąpieli
ależ sie zrelaksowalam !
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Dzielna mala Ala... Nie denerwuj się, casem moze warto odpuścić skoro później zostawiasz dziecko w rękach takiej osoby. Chociaż po opisie to ona nie ma kwalifikacji do pracy na takim oddziale:/
Mama nadzieje ze to jedyny taki " element" a reszta jest fajna. -
Ewelina88 wrote:Isabelle ja to chyba w łeb dalabym takiej babie. W takie rzeczy nie powinna się wtrącać. Bezszczelna baba!!
A jak się Ala czuje? Jak jej waga?
Mała ważyła przedwczoraj wieczorem 1380 g,Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:12
-
Chodziło mi o " kwalifikacje interpersonalne". To jest szczególny odział i wg mnie osoby tam pracujące powinny wykazywać się niezwykla empatia u umiejętnością kontaktów z ludźmi.
Ale dla nich to kolejne dziecko, kolejni rodzice, dzień jak co dzień za kasa w markecie:/ są i takie...
Isabelle juz niedługo będziecie w domu, przetrzymacie oboje. A Ala pewnie przy najbliższej okazji ja osika:P
isabelle, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!

Wiki nie jesteś panikarą, nagłe obniżenie aktywności dziecka jest uzasadnionym powodem do niepokoju. Po to w końcu wprowadzono zapisy ruchów dziecka (co nie zawsze jest praktykowane, ale i bez zapisów mama potrafi ocenić drastyczną zmianę).
Isabelle co zrobisz... Chyba pozostaje tylko zacisnąć zęby i swoje myśli kierować w stronę Alutki uzbrajając się w pancerz na nieodpowiednie zachowanie personelu. Wydawałoby się, że niektóre osoby pracujące w szpitalu są tam z przymusu a tymczasem praca z takimi maluszkami powinna być niejako powołaniem...
Przyszły mi wieszaczki dziecięce, w końcu wszystko powiesiłam tak jak ma być. Szpilki tam już nawet nie upchnę. Przesadziłam z ciuchami mniej więcej o 2/3
Pora brać się za śniadanie i budzić małża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 09:49
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Isabelle fajną masz córeczkę. Juz stoi za mamą!! Powiedziałam na wizycie co i jak. On mówi ale juz w porządku, a ja ze właśnie nie w porządku. To ze położna potrząsnęła brzuchem i zapis zrobił sie miarodajny pod koniec nic nie zmienia. Zlecił na razie o 10 dodatkowe ktg. Ale poczułam dzisiaj od rana 2 ruchy.
nix lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki81 wrote:Ag teściowa widziała nową fryzurę? Pochwaliła? Bo ostatnio widziała że masz odrosły...
Nie potrzebuje dodatkowych skurczy:) nie zamierzam jej odwiedzać skoro nie ma koniecznosci:) hehe
A i tak właśnie poklocilam się z mężem. Zauważyłam 3 rozstępy po raz pierwszy,tzn chyba rozstępy bo nie miałam wzesniej i nie wiem jak to wyglada, pokazuje mu a on do mnie tekstem co masz do mnie pretensje...nosz myślałam ze mu przywale:/ chcialam tylko zeby zobaczył.
Wogole mi nie przeszkadzają a ten mi mówi ze mogłam się smarować, no co za buc jeden. Mieliśmy robić dziś zdjęcia ciążowe i wogole straciłam ochotę.
Daj wiki znać po ktg!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 10:51
-
Ag ja też mam rozstępy, wyszły na biodrach, ale przy moich gabarytach straciłam nadzieję, że ominą mnie te całościowe.
Mój mąż na szczęście zareagował jak należy, czyli powiedział, że w pierwszej ciąży byłam nówka niewydymka, a teraz jestem prawdziwą kobietą w ciąży, wreszcie to widać, to i mam rozstępy. Rozśmieszył mnie tym, choć jestem naprawdę duża, jak nigdy, zawsze byłam szczupła i wysoka, małżon daje radę i nie strzela gaf.
Twój mąż pewnie nie wiedział jak zareagować. Mój strzelał fochy na początku teraz mu się ustabilizowało
Ag... lubi tę wiadomość
-
Poszedł się wykąpać...mam nadzieje ze sobie pomysli nad tym co mówi bo wiem ze pewnie nie miał nic złego na myśli ale czasen jak coś palnie to aż mnie zatyka.
Pretensje do faceta o rozstępy...nosz kur*a, mało kto by wpadł na taki pomysł.
A wogole coś fucze od rana wiec moze przesadzam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 11:02