X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartkaKD ooo jakie ciasteczko... Z tego twojego męża :D

AG... Mój m potrafił np. Umówić się z kimś nie konsultując tego ze mną, a potem musiał odkręcać wszystko co stawiało mnie w złym świetle, że niby przeze mnie takie spotkanie nie wypaliło. Ale już kiedyś mu powiedziałam, że powinniśmy wspólnie podejmować decyzje i się nauczył

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 16:47

MartaKD lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam z reguły problemu z umawianiem się na cokolwiek, jak się umówi to jego sprawa, przeważnie konsultujemy wszystko no ale kurde wszystko pozostawiał na termin porodu:/ i jeszcze jakieś deklaracje ze on to napewno...ehhh:/ poprostu zmierzla jestem dziś.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Izabelka88 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... mój mąż czasami podczytuje forum, jak mam otwarte, jakby zobaczył, ze pisze o nim "ponoc madry a głupi jak but" to chyba by sie zdziwił co o nim sadzi własna żona. Twój nigdy nie zagląda tutaj??
    ja w koncu jestem spokojna w niedziele, bo jutro pierwszy poniedziłaek, kiedy nie ide do pracy:) Pójdę sobie na ktg, z psem na spacer.

A w ogóle to czasami czuje sie jakbym w ogóle w ciąży nie była. W piątek mąż miał wychodne na rynek z chłopakami, a ja umówiłam się z kumpelą. Poszłyśmy sobie do ulubionego pubu, wróciłam do domu o 1 w nocy, jeszcze męża przywiozłam:) Jak na 35 tydzień, to aż się dziwię. Czasami zarzucam też mężowi, że wszystko jest normalnie, jakbym własnie nie była w ciąży, że powinien zwracać wiecej uwagi na to jak jeździ itd. Z drugiej strony, ja sama jeżdżę autem wszędzie. Dogodzić kobiecie w ciąży...

• ania_29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa jak dla mnie może być i dobry wieczór :D

Chyba muszę zacząć mniej jeść, bo coraz dotkliwiej odczuwam skutki jedzenia...

A oto część szafy mojej małej 0swoon.gif
    DSC0087-3_whwwrah.jpg
    i szuflady z pajacami i body, które ledwo się zamykają (o, mój bebech wepchał się na pierwszy plan 0sarcastic.gif)
    DSC0088jp_whwwraa.jpg
    Części z kilkunastoma parami skarpetek Wam oszczędzę :D

Pożyczyłam torbę, pora brać się za pakowanie :)

Ag... te chłopy takie głupie som ;) co zrobić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 16:56

MartaKD, Ag..., Gwiazdeczka27, Agus89, Paula44, jonka91, rastafanka, Kawa, nix, Fedra, kamilaaa_88, Becia81 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    umawianie się na spotkania bez mojej wiedzy tez już przerabiałam.po prostu teraz konsultujemy ze soba.Był czas,ze ja robiłam podyplomówkę na przykład i nie miałam po całej sobocie wykładów wychodzić gdzieś. Tak jak już pisałam wczesniej-ja mowię wszysto co mi lezy na watrobie i mam spokój:)
    Gwiazdeczko,widzę,że humor Ci dopisuję:) ale faktycznie uwazam też,że dość przystojny ten mój mąż, pewnie jak kazdej z Was:)

Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabelka nie podczytuje forum, ma belly kalendarz ale na forum nie ma po co wchodzić, oboje uważamy ze to co ja sobie tu pisze to moja sprawa i dziele się z nim tylko tym co uważam za stosowne. Nie czytamy swoich smsów czy maili, to prywatne sprawy.
    A wiadomo ze nie uważam swojego męża za idiotę i było to napisane z przymrozeniem oka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 17:00

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag...czekoladka ??? :-)
    U mnie też czasami są takie dni, że mąż ma wtope za wtopą aż ręce opadaja
    Wdech wydech Ag :-)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Ag...czekoladka ??? :-)
    U mnie też czasami są takie dni, że mąż ma wtope za wtopą aż ręce opadaja
    Wdech wydech Ag :-)

Noo właśnie dziś taki dzien:) właśnie zjadłam wase z serkiem topionym:P
    Ale czekoladka napewno, za chwile:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... chyba mogę się do Ciebie przyłączyć. Mam ochotę swojemu rąbnąć w tą łepetynę... Z wielką łachą pojechał ze mną do media markt,bo on musi czytać książkę do egzaminu. Wróciliśmy do domu i co robi? Siedzi i gra w durne gierki na fb.... 0fool.gif

201501145565.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabelka ale ja wcale nie chciałam tutaj siać paniki. Zresztą to że mam przeczucie że niedługo urodze w jaki sposób ma ją siać? Ja się urodziłam wcześniej, na 4 ciążę mojej mamy żadna nie byla przenoszona więc sądzę że ja będę miała podobnie. Mam p prostu takie przeczucie. :)

Mój mąż dziś się spisał na medal. Dzielnie razem dokończyliśmy zakupy dla cory. Fajne kocyki kupiłam jej w pepco. Niestety teraz biedak się pochorowal.
    Marta zazdroszczę koncertu. Uwielbiam ten zespół.
    Wiki jak Hania!? Rozruszala się coś?

Ag... lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:

Chyba muszę zacząć mniej jeść, bo coraz dotkliwiej odczuwam skutki jedzenia...;)
    Ania ja teraz mam taki apetyt. Mogę zjeść 4 kanapki i spokojnie 4 kolejne bym zjadła.
    Taaaki mam apetyt. I w ogóle nie jestem przejedzona.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko srednio sie rozruszała. 3-4 ruchy naliczyłam w ciagu dnia takie kopnięcia, a tak mozeee małe smyrgania, ale to nie takie ruchy.
    Właśnie byla położna i mi tlumaczyla ze każdy ma spokojniejszy dzień. Żeby spróbować sie zrelaksować. Powiedziałam ze próbuje: Słucham muzyki, oglądam filmy, jem czekoladę, pije jogurty.
    Jutro normalny dzień w szpitalu może coś się wyjaśni.

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki nawet nie chodzi o apetyt, tak dużo znowu nie zjadłam, ale później długi czas czuję ciężar na żołądku... Muszę się przestawić na dziecięce porcje... :)

201501145565.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam promocję na pampersy w Netto:
    x1ghop.png

U mnie dziś lenistwo przez cały dzień. Mąż mnie pilnuje żebym nic nie robiła. :D Rano mu powiedziałam że mam dziwne skurcze co parę minut i się przestraszył. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki a obserwujesz brzuch? Bo ja np nie czuje wszystkich ruchów ale widzę takie delikatne na brzuchu. Faluje sobie.

Wiki81 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, obserwuję. Byl dr i mówił żeby spokojnie. On weryfikuje ktg i mnie nadzoruje. Może taki mój urok. A raczej Hani.

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh ja dzisiaj mam power jak nigdy godz temu wzięło mnie na ciasto i pojechałam z M do sklepu po brakujące składniki i teraz już ciasto leżakuje i czeka aż wyrośnie. Pomijając fakt że ja tylko piekę raz na ruski rok. hahah jestem ciekawa co to wyjdzie.
    My z M wszystko konsultujemy właśnie 19 ma spotkanie z kolegami z pracy i nie chciał iść jak na niego wrzasłam, że ma iść a nie siedzieć ze mną w domu bo to tylko raz do roku takie spotkanie sobie robią, że jeszcze nie rodzę itp i się zgodził :)

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! Ja dziś Was od rana podczytywałam, ale nie miałam jakoś weny nic napisać.. Właśnie wyszły ode mnie koleżanki ze studiów, nagadałyśmy się, pośmiałyśmy. Ojj potrzebowałam takiej odskoczni od ciągłego leżenia i gapienia się w ekran monitora..
    Dostałam od nich śliczne body i czerwone skarpetusie :) taki mały gest, a cieszy! :)
    A teraz najchętniej położyłabym się spać.. Ale najpierw zjem zupkę grzybową :D
    Marta bardzo ładna z Was para!
    Aniu Twoja ciuszkowa kolekcja powala! Słodko wyglądają takie malutkie ciuszki powieszone na wieszakach :)
    Dziewczyny szpitalne trzymajcie się!

MartaKD lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzałam film Bejbi blues- mocny,ale tak bywa czasem gdy dzieci mają dzieci.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:55

Ag... lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
‹‹ 1471 1472 1473 1474 1475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ