*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdy byłam po poronieniu dosłownie pare dni wszedł program Teen Mom Poland na Mtv, byłam tak wściekła na świat i na te nieletnie,czasem 14letnie tylko matki,że miałam ochotę do nich podejśc i walnąć w twarz,z czasem mi minęło i nawet obejrzałam całą serię.
-
No i pierwsze próby z karmieniem piersią mamy za sobą!
Pytalyscie o krem do pupy, ja smaruję małą Linomagiem A+E (w słoiczku z różowa nakredką, bez cynku). Sprawdza się bardzo dobrze i jest dużo tańszy od bephantenu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:13
Ag..., MartaKD, Gwiazdeczka27, jonka91, renia83, bluegirl89, Ewelina88, zielarka, Pinia108, rastafanka, Chanela, Wiki81, Maud11, Agus89, Fucina, szpilka, kasia86, Paula44, Bounia, Fedra, MonikaDM, M4DZI4, olka25, Martaaa, Silatan, magdalenka, kamilaaa_88, lwuska55592, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Ogladalam ten film jakis rok temu. Faktycznie doscy mocny. Warto obejrzec.
Isabelle!!!! Cudowne wiadomosci!!! Nawet nie probuje sobie wyobrazić co czujesz. To musi być piękne uczucie. Alicja jest bardzo dzielna. Zresztą widać to w jej pięknych mądrych oczach.isabelle lubi tę wiadomość
-
Isabelle, super wiadomość
Pierwszy krok za Wami! Ala szybko załapie o co chodzi w zasysaniu piersi
A my właśnie obejrzeliśmy "Zanim odejdą wody" i się uśmialiśmyA teraz na VH1 leci Evolution of U2 i już wiem, że przez kolejną godzinę nie odciągnę męża od TV
isabelle lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:13
kasiakra, Ag..., ania_29, renia83, Ewelina88, Chanela, szpilka, kasia86, Paula44, Goosiaczek2, marrtka, Agus89, Bounia, Fedra, Wiki81, jonka91, Gwiazdeczka27, Anutka, Viv78, MartaKD, Melula, Maud11, M4DZI4, Silatan, Martaaa, Kawa, bluegirl89, magdalenka, kamilaaa_88, rastafanka, lwuska55592, Becia81 lubią tę wiadomość
-
isabelle wrote:A tu zdjęcie dla wszystkich, którzy mówią, że Alicja jest duża - jak robię zdjęcie samego dziecka to faktycznie jest zaburzona skala
No i zobaczcie, jak ładnie się zaokrąglamy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3093c27acc47.jpg
ślicznościWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 22:13
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Isabelle cudowna wiadomość, Malutka jest przwdziwą siłaczką jak skumała cycusia tak szybko. Mój syn który ważył 2100 miał z tym problem!
Pozdrowienia dla Was dziewczynki!
A oto my z dziś, już duzi bardzo!
url=http://www.resizer.pl/15993.html][/url]
Ewelina88, Ag..., Goosiaczek2, szpilka, isabelle, Chanela, renia83, Bounia, Fedra, kasiakra, Wiki81, jonka91, Gwiazdeczka27, Anutka, zielarka, MartaKD, Maud11, MonikaDM, M4DZI4, Kawa, bluegirl89, kamilaaa_88, rastafanka, lwuska55592, Becia81 lubią tę wiadomość