*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta nie zrobilismy, mam wyjatkowego lenia wiec nie chce mi sie czesac malowac ani ubierac nic innego niz dres... pozatym zaczelam sie odzywac do M w okolicach obiadu... wiec foch aktualny, a on nie wie czemu... no fenomen.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 15:51
-
U nas zazwyczaj nie ma fochów,bo ja wszystko mówię od razu co mi lezy na watrobie,taką mam naturę, mój mąż też zazwyczaj mówi o co mu chodzi.więc nie ma u nas dni cichych, ewetualnie ciche minuty:)
mi pojawiły się dwa rozstepy na lewym biodrze,nie wiem czemu na biodrze,bo mam tam sporo skóry jeszcze do naciągnięcia,a na brzuchu nie mam. Pokazuje mężowi,a on mówi: taki rozstep to nie rozstęp:)
nie wiem jak nam ta sesja wyjdzie,bo jestem już mega duża:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 15:56
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciekawe która z nas faktycznie wstrzeli się w datę z suwaka:)
a zdjęcie też sobie zmieniłam,co tam:) z wesela w czerwcu, niech mąż też trochę sobie na Was popatrzy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 16:19
Bounia lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Marta myślę co to za nowa laska na forum...a tu wizę nowy suwak to nowy awatar:)
mąz na uczelni,wróci za godzinkę, no mogłabym poczytać, coś obejrzeć pouczającego,ale mi się po prostu nie chce:)
niedziela to czas odpoczynku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 16:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie do męża zadzwonił kumpel i zaprosił nas na ślub cywilny 31.12, a słyszę na to odp męża no to ja będę napewno, a aga nie wiem.mowie mu ze moze niech uwzględni porpdowke w planie zanim potwierzi komuś obecność na cokolwiek:/ nie wytrzymuje z nim dziś w domu.
-
Kawa wrote:Idę oglądać "komedię romantyczną" bo mąż wrócił z wypożyczalni Video i wziął Avengersów O_o ohh... nie cierpie tego typu filmów..
haha chciałam napisać miłego wieczoru, patrzę na zegarek a tam 16.30 -
No ja wiem:) dłużej trwa przedłużenie umowy w orange:P śmieje się ze moze powiedzieć ze jak nie będzie rodzic akurat to będzie a nie ze on napewno.
To nasi wspomni znajomi i jak będę jeszcze w całości to moze też pojadę ale niech wie że ostrożnie z deklaracjami na caly okres od ściągnięcia pessara.
Wzoraj na 22 grudnia umówił się do aso na naprawę auta- dobrze ze chociaż pomyślał o zastepczym:/ zdumiewa mnie ten chłop, ponoc mądry a głupi jak but:/
Albo mu się udziela ode mnie:D