*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
izabell Alicja jaka słodziara masakra aż się rozpłynąć można, pełen relaks jednak widać na załączonym obrazku, że przy mamie najlepiej:)
A ja znowu sobie popłakałam na filmie lubię tak od czasu do czasu
Jutro z rana mam wizytę ciekawe ile malutka przybrała mam nadzieję że w końcu 2kg już będzie mieć. Strasznie się denerwuję tą wizytą dzisiaj 4 razy na kibelku z tego powodu byłam. 3majcie kciuki mocno za nas jutro.
fucina ale laska z CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 23:11
Fucina, nix lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Isabelle dzielna Mamusia z Ciebie! Oby tak dalej, a butla pójdzie w zapomnienie i zostanie tylko pierś! A Twoja Malutka pięknie wygląda i widać, że jest szczęśliwa przy Tobie!
Fucina piękna jak zwykle!
Dziewczyny szpitalne jak tam sytuacja na froncie? Oli napisz co u Was! Paula wychodź dziś, bo ześwirujesz! Wiki jak tam z ruchami Hani? Reniu, a Wy kiedy z Filipem wyruszacie do domku, długo zamierzają go naświetlać?
Ja dziś mam wizytę na 9:20 i z tegoż powodu nie mogę już spać od 5:30.. Mam nadzieję, że szyjka bardziej się nie skróciła.. No nic biorę się za śniadanie, bo herbatka mi stygnie..Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez liczę na dobre wieści, ale przede wszystkim dobra diagnozę po usg ( o ile mi zlecą).
Wiecie ze znowu zaczęłam czuć takie mocniejsze smyranie ale na samym dole? Cos się zmienilo. Doczytałam w dokumentacji z prv wizyty w piątek ograniczenie zdolności wykonywania akcji oddechowej i aktywności ruchowej w badaniu usg. Ale jakas zmiana dzisiaj po nocy jest. No i mam dalej cala buzie opuchnieta to pewnie po sterydach.
Renia, Paula trzymam kciuki. OliOla odezwij sie.
Na sali mam spoko dziewczyny. wieczorem chłodno. Przewietrzyłyśmy przed snem. Spoko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 07:08
Malenq, Chanela, nix lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Dziękuję, już wszystko wpałaszowałam
Akurat mąż przyszedł ze śniadankiem i czajnikiem do mnie do sypialni, zapalił światło i skończyło się spanie..
To i tak lepiej, bo wcześniejszej nocy obudziłam się o 4 i przeglądałam ile mam jakich ubranek, bo mi się przyśniło, że mam za mało wszystkiego z rozmiaru 56.. i w sumie by się zgadzało, bo pajacyków i śpiochów 5, 4 body, 1 półśpiochy za to mam ok 15 kaftaników i bluzeczek.. No cóż na razie nic nie kupuje, bo może się jednak okazać, że wystarczy, a sklepów w okolicy mnóstwo! A i w okolicach naszego porodu będą wyprzedaże!
Jak już sprawdziłam te ciuszki, położyłam się do łóżka i za nic nie mogłam usnąć, dopiero wymęczyłam oczy krzyżówkami.. i później spałam już do chyba 8:30..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 07:23
-
Hej dziewuchy
Córka poszła dziś do p-kolaona szczęśliwa i ja szczęśliwa
Jeśli wszystko pójdzie ok zaczynam dziś spacery po parku, celem rozruszania swojego ciała bo formę mam zerową, a siłę do porodu trzeba mieć
Zszokował mnie dziś suwaczek serduszkowy na belly: 87?% minęłoGdzie? Co?
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny