X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

WIKI prosić o kciuki i modlitwę nie musisz, masz ją jak w banku.....
    Kochana jesteś. Dziękuję

Malenq lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • polaola Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 bedzie wszystko dobrze jestescie juz wysoko z Malenka :-) powodzenia

Wiki81 lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że inny! Nawet w innym mieście! :

W Bielsku zapewne wielu rodziców , decydujących się na poród tam, wychowuje nieswoje dzieci...

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ja myślę, że Twoja dziewczynka w tydzień może przybrać dużo więcej niż tylko dojść do 3 kg, teraz każdy tydzień to spora różnica w wadze.

Wiki81 lubi tę wiadomość

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki spokojnie dzidzia przy porodzie powinna mieć wg wytycznych ponad 2,5kg, jak już ma ok 3 to nie ma się co martwić. Wszystkie trzymamy kciuki! :*

kasiakra ja pisałam o tych tetrach co się kilka sprało a też brałam od jednego użytkownika z jednej aukcji.. :/ a prałam tylko w 40st.

Wiki81 lubi tę wiadomość

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa mi nawet kolory się nie sprały, tylko jak je wezmę pod światło to nie mają jednolitej struktury, jakby poprzerywały się włókna. Takie szmaty się zrobiły, ale tylko niektóre... dziwne :-/
    DZIADOSTWO

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:12

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakra wrote:
    Kawa mi nawet kolory się nie sprały, tylko jak je wezmę pod światło to nie mają jednolitej struktury, jakby poprzerywały się włókna. Takie szmaty się zrobiły, ale tylko niektóre... dziwne :-/

Mi kolory też się nie sprały, ale róźnią się jakością :/ np w sowy są ładne, zbite i nic się z nimi nie stało.. a misie żółto-niebieskie no jak ściery..

• Ag... Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIki ale duza Hanka jest!
    PAmietam jak pisalas latem po diagnozie maloplytkowosci ze lepiej dla malej bedzie wczesniej rozwiazac ciaze- wiec jesli tak ma byc lepiej to nie ma co sie na sile wzbraniac i prostestowac. No ale to sama wiesz skor dogadalyscie sie z pania dr. Ale faktycznie to co innego uslyszec to od swojej lekarki , ktorej sie ufa niz od innych lekarzy.
    Bedzie wszystko dobrze i napewno na swieta bedziecie w domu!

Wiki81 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie nieco osłody i się nie denerwujcie :*
    2u5cks8.jpg

Tymi, jonka91, zielarka, polaola, MartaKD, Chanela, Malenq, bluegirl89, Fedra lubią tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Przed chwilą przeżyłam szok :O ktoś użył mojego zdjęcia z pierwszej ciązy jako swojego na jakimś forum...
    znalazłam to zdjęcie w google, weszłam tam gdzie było umieszczone a to jakis obcy nick na obcym forum...
    dlatego właśnie robie te cuda z twarzą robiąc dodając zdjecia na forum (poza jednym, kto się załapał widzial mnie z twarzą)
    ale to jest przerażające jak kazdy może wykorzystać co chce

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:01

Wiki81 lubi tę wiadomość

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Mi kolory też się nie sprały, ale róźnią się jakością :/ np w sowy są ładne, zbite i nic się z nimi nie stało.. a misie żółto-niebieskie no jak ściery..
    Mi też sowy i kolorowe grochy pozostały bez zmian... za to wszystkie w owce i żyrafy szlag trafił

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam wizytę u mojej ginekolog- niby ostatnią skoro mam mieć cc, tak twierdziła na poprzedniej wizycie, dziwnie. I jeszcze nigdy nie miałam ktg, pewnie zrobią mi je dopiero w dzień porodu..

• rastafanka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po wizycie u gina. 3 tygodnie temu Iga ważyła 1750g a dziś 2100g, trochę mało przybrała, ale gin mówił, że jest ok. Wymiary w porządku, szyjka długa i zamknięta więc mogę funkcjonować jak do tej pory :)
    Martuś, gdzie kupowałaś wózek? Podeślesz link?

jonka91, szpilka, zielarka, Fedra lubią tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa Ty kusicielko !!!! Ty jak szczupaczek wygladasz to tonę takiej czekolady mozesz zjeść :d

Wiki powiem Ci ze bardzo dobrze robią rozwiązując kilka dni wcześnie ciaze Hania na pewno sobie swietnie poradzi duża dziewczyna juz jest :) a Ty odetchniesz troszkę w końcu :) tez sie biedna juz nadenerwoealas w tej ciazy :/ sciskam Was i przesyłam dobra energię :*

Paula Twoje opowieści sa jak z jakiegoś koszmaru aż sie nie chce wierzyć żeście takie rzeczy dzieją uciekaj stamtąd gdzie pieprz rośnie !!!! W sensie żebyś do porodu tam nie poszła

Zaliczyłam dzis spacerek :d było pięknie mrozno i słonecznie :) jutro powtórka z rozrywki :)

Kawa, Wiki81, polaola lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    dlatego właśnie robie te cuda z twarzą robiąc dodając zdjecia na forum (poza jednym, kto się załapał widzial mnie z twarzą)
    ale to jest przerażające jak kazdy może wykorzystać co chce
    Tamto zdjęcie było bez twarzy, dlatego jakaś baba mogła podać je za swoje :/

FITop1.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Tamto zdjęcie było bez twarzy, dlatego jakaś baba mogła podać je za swoje :/
    tyle dobrego, bo wkurzyłaś się pewnie okropnie, ale sobie wyobraź jakby z twarza dodala, przeciez rozne rzeczy ludzie robia, nawet na ovubelly była dziewczyna co wrzucala nie swoje zdjecia z usg a jak ją zdemaskowały to konto nowe załozyła

Fedra lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedno jest pewne Dziewczyny świrów w necie nie brakuje :/

l22nhdge0qqepa6e.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy po Waszych mężach też można spodziewać się czegoś takiego? :P
    http://demotywatory.pl/4427794/Kiedy-zostawisz-meza-samego-z-dzieckiem

szpilka, marrtka, zielarka, Chanela, MonikaDM, Fedra lubią tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak jeszcze do Was nie dotarły informacje, ze każda z nas za miesiąc/ dwa będzie musiała rozpoznawać płacz swojego maleństwa i ze już to niedługo proponuje zakup gazetek Twój maluszek 0,99 zl lub Mamo to ja 1,50 zl ku inna. Wydawało mi sie ze skoro to moje drugie dziecko to do szkoły rodzenia chodzić nie musze, wszystko pamiętam a tu guzik. Po przeczytaniu krótkich artykułów widzę ze dużo nie wiem. Takze dzisiaj to zaczęłam wdrażać, bo się trochę przejęłam.

rastafanka, Ewelina88 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
‹‹ 1495 1496 1497 1498 1499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ