*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiki spokojnie dzidzia przy porodzie powinna mieć wg wytycznych ponad 2,5kg, jak już ma ok 3 to nie ma się co martwić. Wszystkie trzymamy kciuki! :*
kasiakra ja pisałam o tych tetrach co się kilka sprało a też brałam od jednego użytkownika z jednej aukcji..a prałam tylko w 40st.
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Kawa mi nawet kolory się nie sprały, tylko jak je wezmę pod światło to nie mają jednolitej struktury, jakby poprzerywały się włókna. Takie szmaty się zrobiły, ale tylko niektóre... dziwne
DZIADOSTWOWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:12
-
nick nieaktualnykasiakra wrote:Kawa mi nawet kolory się nie sprały, tylko jak je wezmę pod światło to nie mają jednolitej struktury, jakby poprzerywały się włókna. Takie szmaty się zrobiły, ale tylko niektóre... dziwne
Mi kolory też się nie sprały, ale róźnią się jakościąnp w sowy są ładne, zbite i nic się z nimi nie stało.. a misie żółto-niebieskie no jak ściery..
-
WIki ale duza Hanka jest!
PAmietam jak pisalas latem po diagnozie maloplytkowosci ze lepiej dla malej bedzie wczesniej rozwiazac ciaze- wiec jesli tak ma byc lepiej to nie ma co sie na sile wzbraniac i prostestowac. No ale to sama wiesz skor dogadalyscie sie z pania dr. Ale faktycznie to co innego uslyszec to od swojej lekarki , ktorej sie ufa niz od innych lekarzy.
Bedzie wszystko dobrze i napewno na swieta bedziecie w domu!Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zielarka wrote:Przed chwilą przeżyłam szok
ktoś użył mojego zdjęcia z pierwszej ciązy jako swojego na jakimś forum...
znalazłam to zdjęcie w google, weszłam tam gdzie było umieszczone a to jakis obcy nick na obcym forum...
ale to jest przerażające jak kazdy może wykorzystać co chce -
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Mi kolory też się nie sprały, ale róźnią się jakością
np w sowy są ładne, zbite i nic się z nimi nie stało.. a misie żółto-niebieskie no jak ściery..
-
nick nieaktualny
-
Witam się po wizycie u gina. 3 tygodnie temu Iga ważyła 1750g a dziś 2100g, trochę mało przybrała, ale gin mówił, że jest ok. Wymiary w porządku, szyjka długa i zamknięta więc mogę funkcjonować jak do tej pory
Martuś, gdzie kupowałaś wózek? Podeślesz link?jonka91, szpilka, zielarka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kawa Ty kusicielko !!!! Ty jak szczupaczek wygladasz to tonę takiej czekolady mozesz zjeść :d
Wiki powiem Ci ze bardzo dobrze robią rozwiązując kilka dni wcześnie ciaze Hania na pewno sobie swietnie poradzi duża dziewczyna juz jesta Ty odetchniesz troszkę w końcu
tez sie biedna juz nadenerwoealas w tej ciazy
sciskam Was i przesyłam dobra energię :*
Paula Twoje opowieści sa jak z jakiegoś koszmaru aż sie nie chce wierzyć żeście takie rzeczy dzieją uciekaj stamtąd gdzie pieprz rośnie !!!! W sensie żebyś do porodu tam nie poszła
Zaliczyłam dzis spacerek :d było pięknie mrozno i słoneczniejutro powtórka z rozrywki
Kawa, Wiki81, polaola lubią tę wiadomość
-
szpilka wrote:dlatego właśnie robie te cuda z twarzą robiąc dodając zdjecia na forum (poza jednym, kto się załapał widzial mnie z twarzą)
ale to jest przerażające jak kazdy może wykorzystać co chce -
zielarka wrote:Tamto zdjęcie było bez twarzy, dlatego jakaś baba mogła podać je za swoje
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak jeszcze do Was nie dotarły informacje, ze każda z nas za miesiąc/ dwa będzie musiała rozpoznawać płacz swojego maleństwa i ze już to niedługo proponuje zakup gazetek Twój maluszek 0,99 zl lub Mamo to ja 1,50 zl ku inna. Wydawało mi sie ze skoro to moje drugie dziecko to do szkoły rodzenia chodzić nie musze, wszystko pamiętam a tu guzik. Po przeczytaniu krótkich artykułów widzę ze dużo nie wiem. Takze dzisiaj to zaczęłam wdrażać, bo się trochę przejęłam.
rastafanka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl