*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
hej i ja dołączę do Was )
wizytę mam 15.05 i mi pokazuje że będzie to ostatni dzień 7 tygodnia
u mnie już wszyscy wiedzą, trudno to ukryć w rodzinie gdzie wszyscy pilnują i kibicują
a w dodatku w 4 tygodniu wylądowałam w szpitalu bo zaczęłam krwawić...
uważam że lepiej jest powiedzieć bo w razie czego można liczyć na ich pomoc, która niestety już raz była potrzebna...
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze fasolki i za moją również
a nasz termin to 1 styczniaWiola25 lubi tę wiadomość
-
dziewcxyny kazda robi jak uwaza natomiast my powiedzielismy po testach pozytywnych i po 2 becie. ppwiedzielismy ze to jeszcze bardzo wczesnie ale rodzina juz wiedziala a znajomi ci blizsi sami sie skapneli przy rozmowie. jestem osoba nie pijaca ale palaca a raczej bylam wiec jak zobaczyli ze pale o wiele mniej to juz zaczeli cos podejrzewac a jak zobaczyli po paru dniach ze nie pale wogole to przyznalismy sie
uwazam ze rodzina powinna wiedziec chociaz to tez zalezy od relacji kto jakie ma w rodzinieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Witam i dołączam i ja dziś potwierdziłam teścikiem ale i tak już wiedziałam że się udało nie wiem czemu, zaraz po dniach płodnych śniło mi się że się udało i się udało
U mnie jeszcze nikt nic nie wie choć mężuś podejrzewa i zastanawiam się właśnie jak mu to fajnie powiedzieć
A z samopoczucia to właśnie ciągnięcie w pachwinach ( takie bóle miałam zamiast typowych na @) od czasu do czasu no i biuścik jakiś taki większy
humorki oczywiście też ale w granicach normy a apetyt taki sobie ale nie jest źle, wszelkie nudności i mdłości w granicach normy ogólnie póki co nie jest źle
jestem SUPER SUPER SZCZĘŚLIWA :)czuję taki wewnętrzny spokójjustyna14 lubi tę wiadomość
-
Witaj Renia. Ja też swojemu Lubemu chciałam powiedzieć w jakiś szczególny sposób. Myślałam że zorganizuje jakąś niespodziankę typu malutkie skarpetki lub coś takiego. a skończyło się na tym że wprost powiedzialam "Jestem w ciąży" i potem nie wiem czemu poryczalam się.
renia83, Maraska, Ag..., Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ryczałam, potem też zaczęłam się cieszyć.
Mój M. zaczął się cieszyć, ściskać mnie i od razu humor miałam lepszy
Dziewczyny, mam pytanie: Moja mama prosi mnie bym pofarbowała jej włosy (zawsze to robiłam) tylko nie wiem czy to zdrowe by wdychać amoniak w takiej ilości? Boję się że zemdleję . -
nick nieaktualnyu mnie rodzina jeszcze nie wie, a jestem w 8 tc...2 razy poroniłam to dopoki nie bede pewna, ze z ciaza jest ok nie powiem rodzicom...
wiedza tylko 2 najblizsze mi przyjaciołki i 2 kuzynki....w sobote wizyta, ale nawet jak bedzie wszyzstko ok to jeszcze nie powiem, czekam do II trymestru -
Z rodzinka to pewnie mi się wyda w niedzielę bo nasza corcia ma Komunię i mamy zaplanowany toast szampanem i żadnego alko więcej i tak sobie myślę że pewnie się zetna jak poproszę o porcję Piccolo cora już mi wierci dziurę w brzuchu bo widzi że mam tajemnicę i ją skręca a z mezusiem coś wymyślę
-
w ogóle nie zakładam że mogło by być coś nie tak po prostu jestem w upragnionej ciąży i na pewno wszystko będzie z dzidzia ok tylko taka wersja dla mnie istnieje i dzięki temu spie spokojnie, dziewczynki cieszmy się a nie zamartwiajmy,przecież o tym właśnie marzylysmy :)mam nadzieję że was zaraże tą mega pozytywną energią
Maraska, Patrycha, Martaaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenia- chyba właśnie zostałaś naszym grupowym coachem !!
Prosimy codziennie o podobny wpis Każdej co sobie głupoty wymyśla, się przyda
Ja się boję,a z drugiej strony cieszę się strasznie i nie chce mi się wierzyć że coś może pójść nie tak Jestem w ciąży i tak już zostaje do stycznia i koniec !renia83, Martaaa, Wiola25, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
No i tak ma to właśnie wyglądać :)nie ma to tamto jesteśmy w ciąży i koniec
W czwartek idę zapisać się do gina ciekawe na kiedy mnie wpisze za względu na pracę wolałabym w przyszłym tyg żeby jak najszybciej porobić badania,założyć kartę ciąży i dostać zaświadczenieMaraska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe przyszłe mamuśki
Ja dziś wróciłam z pracy, chwilę pochodziłam i padłam. 3h przespane, oczywiście popołudniu też się zdrzemnęłam, nie wiem co się dzieje, ale nie mogę wygrać ze zmęczeniem.
Ja się tak zastanawiam, czy po wizycie (mam ją w przyszłym tyg) nie powiedzieć najbliższej rodzinie. Ba rodzice i teściowie mają się spotkać na kawie, więc w sumie okazja jest... Z drugiej dzień mamy jest niebawem... -
Witam się serdecznie! Chciałabym dołączyć do tego zacnego grona
Test pozytywny wyszedł mi juz 10 dnia po owulacji, parę dni później w terminie @ zaczęłam plamić, pomimo luteiny podjęzykowej(jestem po poronieniu), dziś byłam u gina, miałam usg, pęcherzyk 2,5 mm, w macicy, brak krwiaków, endometrium 17 mm. Dofasolił mi duphaston 2x1 i luteinę dowcipnie 3x1.
Pomimo trudności wierzę, że się uda
Termin mam na 14 stycznia, a następną wizytę 14 majaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 22:36
-
Mnie BBF pokazuje, że serduszko może byc juz widoczne 12 maja :p na wizyte u gine umówie sie na 20-12, bo przyjmuje tylko wtorek-środa :p nie mam czasu doczytac do konca co napisałyście, jutro nadrobie :p rodzice juz wiedza ciesza sie niezmiernie.. to teraz czeka mnie po 5 telefonów dziennie