*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tymi wrote:Zostawić Was na chwile !!!!oszalaly!!!!
Co do terminów ja mam to gdzies co inni mówią a propo terminów bardziej wqrwiaja mnie teksty jak przed chwilka doznałam kilku , jak wiecie lezalam wiec lud mnie nie widział No i wyłonilam sie teraz niczym wieloryb z otchłani , stoję w żabce osiedlowej a baba do mnie " ile juz Pani z tym brzuchem chodzi i chodzi jak słonica " na targu" czesc grubasie nie zryj tyle bo nie zgubisz" i podobne " ty sie jeszcze kulasz?"
Tak kur** kulam sie i będę i nikomu nic do tego !!! Ludzie sa okrutni a ich komentarze odbijające czasem
A trzeba było jędzy powiedzieć,źe po porodzie da sie cos z tym zrobić u ciebie a u niej za to z twarzaą już nie !!podczytuje was ale no to musialam skomentowac
Maud11, Tymi, Selene, MonikaDM, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selene wrote:Na igrzyska
jestem fanką książki ale czekałam aż minie trochę od premiery, bo nie miałam ochoty na dzikie tłumy
No i mam ukryty motywIdziemy do centrum handlowego, kino na I piętrze, a na parterze Smyk i Rossman więc kilka pieczeni na jednym ogniu
1 akapit- my tez z mezem oboje:) ale chyba niestey spasuje z kinem...
2 akapit- rasowa kobieta:PSelene lubi tę wiadomość
-
Ag on tez zasłużył na odmozdzenie :d hehe
Ja dzis mojemu tez pomysł nadam:)
Prosze powiedzcie ze Was tez tak bola więzadła , u mnie po lewej tak jak mała leży w tzw "c" jak nanie patrzycie to bedzie odwrócone " c" No i ciągnie mnie tak ze z bólu czasem kwikne , nie jest to przyjemne :/ciekawe jak ja sie wdrapie tego 17 grudnia na wizycie na kozła :p -
Ag dziewczyny maja racje, nie zaluj sobie
Ja tez uwielbiam Igrzyska wiec Selene czekam na relacje, bo tez mam plan mojego wyciagnac na weekend do kina ;-
Tymi ja juz od dawna mam mega bol wiezadel, coz zrobic organizm sie szykuje. Mi gin zjezdza fotelem na maksa a i tak nogi podciagam recznie ;-PWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 14:47
Selene, Tymi lubią tę wiadomość