*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Jadę na wizytę
Poproszę o trzymanie kciuków: )zielarka, MonikaDM, Malenq, bluegirl89, Tymi, jonka91, Ewelina88, szpilka, nix, Chanela, Bounia, M4DZI4, Fedra lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
A ja rosnę i rosnę i rosnę...
Dziś dzień pomiarów i zdjeć
Waga: 82,2 kg ( 11 kg na plusie)
Obwód: 106 cm
A tak się dziś prezentujemyAle nas dużo...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5d50f0c0d57.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b76adfc0abc.jpg
kamilaaa_88, Tymi, jonka91, Kawa, Maud11, Ag..., szpilka, ania_29, Agus89, Chanela, Paula44, Bounia, Martaaa, M4DZI4, rastafanka, agnesik, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaswariatka wrote:Mam nauczkę, że lepiej nie mówić, że cokolwiek szykujemy...
Kochana kiedyś były inne czasy :* Mnie też skrytykował teściu że w 5 miesiącu kupiliśmy kołyskę. W 8 znowu coś marudzili więc im powiedziałam:
-dlaczego zakładacie że coś sie stanie? jakbyście przewidywali że umrze? ;/
-bo same pozytywne myślenie nie wystarczy, zawsze coś się może okazać.
Po czym powiedzieli mi że ich pierwszy synek zmarł dzień albo dwa po porodzie bo miał wadę serduszka, (obecnie ta wada jest wykrywana już na usg i usuwana w trakcie trwania ciąży) no ale wiadomo oni żyją innymi czasami pod kątem techniki i myślenia o dzieciach..aswariatka lubi tę wiadomość
-
Blue ale masz śliczny brzuszek
Bell powodzenia
Bounia nic na sile co do seksu tez tak mysle , bedzie ochota bedzie seks:p oczywiście po 37 tyg ewentualnie :d
Anka odezwij sie jak tam w pięknym Krakowie?
P.s wrabalam z premedytacja 0,5 litra lodów!
Zielarko Ty tez sie odezwij !!! Co tak cicho ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 16:51
bluegirl89, Bounia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia może nie zamarzła w Krakowie... Tu tak zimno że nawet mój pies nie chce wyjść, tylko dupsko grzeje pod kaloryferem...
Ewelina może na siedząco prasuj. Ja ustawiam deskę na najniższą pozycję, na krzesło kładę poskładany koc lub poduchy i jakoś da się prasować
A to mój aktualny brzuch. Udało mi się uchwycić okrągły - chyba jak Młody spał, bo zazwyczaj od wypchanej pupki z jednej stroni i nóg z drugiej mam raczej kwadratowyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 17:24
Ag..., bluegirl89, Kawa, Tymi, Ewelina88, nix, ania_29, Agus89, Chanela, Gwiazdeczka27, Paula44, Bounia, M4DZI4, rastafanka, agnesik, jonka91 lubią tę wiadomość
-
dziś chyba jest dzień śpiących Brzuchatek. Czytałam książkę, zmogło mnie i się położyłam po 14. Otworzyłam oko o 15.15, zmieniłam pozycję i po raz kolejny ocuciłam się o 16.30, bo Ala zgłodniała. Minęło moje II śniadanie i marchewkowe z mlekiem przepadło. Będzie na podwieczorko-kolację
Mój małż dba o to, abym się nie przemęczała. Przyniósł zapas obiadów w słoiku, taka alternatywa, jakbym zaniemogła chwilowo, albo mi się po prostu nie chciało. Więc wczoraj miał flaczki, a ja bułkę z masłem i dżemem (nie miałam chęci na nic obiadowego), dziś ja miałam flaczki a on gulasz
Dobre słoiczki nie są złeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 17:11
Chanela, Fedra lubią tę wiadomość
-
Tymi wrote:Jonka juz było
o tym ze trzeba ćwiczyć w ciazy
i ze ciaza to nie choroba juz widzę jak czesc z nas ćwiczy, Ehe porodów przedeczesnych byłoby a bylo
Ja tam sobie ćwiczęco prawda 3 razy w tygodniu jeżdżę na rowerki stacjonarnym po 30 minut, ale zawsze coś, o ile to się do ćwiczeń zalicza.
×××
Już po KTG, czekam na wizytę.Tymi lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ja nie ćwiczę, tak dosłownie, ale jestem aktywna. Czasami idę do biedronki - 1,5km w jedną stronę, codziennie chodzę po osiedlu, nie jeżdżę windą, a chodzę schodami. Wszyscy się dziwią, że mi się chce, bo w ciąży to mogę leżeć i pachnieć, a nawet windować, wolno mi. Ja tłumaczę, że jak będę leżała to potem, po porodzie się nie ogarnę - człowiek się do dobrego przyzwyczaja. Będę jeździła windą z wózkiem, więc teraz póki mogę to chodzę.
-
kasss wrote:Hej dziewczyny mam do was pytanie macie może jakiś kontakt z blador w sobote pojechala do szpitala i od tej pory sie nie odzywa jak coś wiecie dajcie znać
-
Ag szyjka dojrzewa wiec zmienia śluz , spokojnie
)) gdyby był podbarwiony krwią to za kilka dni rozpocznie sie poród a tak luz to normalne , z ginem gadalam , przypinam Ci ze jutro zaczynasz 38 tydzien wiec Kochana Twoha szyjka tez juz sie stara robi hehe dont łory!
-
nick nieaktualny