*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Jonka ja się czuję rewelacyjnie, karmię małego więc brzuch znika ekspresowo, jedynie jak kaszlnę lub kichnę to czuję w podbrzuszu że tydzień temu rodziłam
ale tak jak pisałam wam wcześniej uniknęłam nacięcia krocza jakimś cudem i stąd te profity
mój poród był bardzo szybki i bardzo gwałtowny zapewne przez akcję wstrzymywania skurczy ale jak patrzę na mojego skarbusia to szczerze mówiąc już prawie nie pamiętam i nie chcę pamiętać
pytała któraś z was wcześniej czy nie brakuje mi brzuchaotóż nie
nie brakuje mi bo ostatnie 3 tygodnie od momentu obniżenia się brzucha były dla mnie bardzo ciężkie, z każdym dniem czułam zbliżający się poród coraz bardziej i naprawdę nie chciałabym do tego okresu wracać
jeśli chodzi o ten nieszczęsny czop śluzowy to kochane moje przy 1 ciąży miałam glutka bezbarwnego i chodziłam z brzuchem jeszcze 3 tyg a teraz był brunatno krwisty i niecałą dobę później zaczęła się akcja porodowa
a i któraś z was pisała że czuje po sobie że godzina "0" się zbliża - mogę powiedzieć - zaufaj sobie i swojej intuicji bo organizm prawdę mówi
WOW alem się rozpisałanadrabiam was i jestem już! na wczorajszym popołudniu
-
Byłam w Pepco na spacerze:) fajne ubranka, niedrogie ale zdecydowanie w tych najmniejszych rozmiarach faworyzują dziewczynki. Nie bylo zadnych " męskich" polspiochow:/ ale kupilam sobie podgumowane skarpetki i czapeczke;)
nawet fajny sklep- pewnie nie raz tam wpadne.
Renia i Oliola trzymajcie się i wasze dzidzie tez:*
a Renia ps tez mam lumie- łącze się w bólu:PWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:30
renia83, Kawa, OliOla lubią tę wiadomość
-
renia83 wrote:kochane wrzucam fotkę od męża z fejsa bo ode mnie z tel nie da rady
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=752649931482485&set=a.752186068195538.1073741826.100002124563450&type=1&theater
OliOla trzymam kciuki za rychłe wyjście z problemu laktacyjnegoDla malutkiej dużo zdrówka, niech rośnie w siłę
OliOla lubi tę wiadomość
-
Oli dobrze, że się odezwałaś! Czekałyśmy z niecierpliwością na Twoją wiadomość!! Oby Oliwcia szybciutko wyzdrowiała, będziemy mocno jej kibicować!! I oby Twoje problemy z laktacją szybko się skończyły!!
Reniu... ależ on cudny! Rozpływam się!!
OliOla, renia83 lubią tę wiadomość
-
Witajcie, ja byłam dziś w szpitalu na kontroli poziomu wód płodowych, AFI od zeszłego tygodnia nie zmieniło się i nadal wynosi 23, wielowodziew prawdopodobnie pochodzenia nieznanego. Kubuś waży +/-2931g, położenie główkowe.
Miałam też pierwsze KTG. Lekarz jak je zobaczył to zapytał o to jak rodziny, ja na to a jak lepiej, uśmiechnął się i mówi wiadomo, że naturalnie lepieji temat zmieniliśmy na temat wód płodowych, a że było zamieszanie to zapomniałam się dopytać co miał na myśli, co prawda będziemy widzieć się na prywatnej wizycie za tydzień w sobotę, ale do tego czasu pewnie będę się głowić.
Stąd też pytanie do Was doświadczonychdolny wykres wskazuje skurcze, tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 20:45
Fedra lubi tę wiadomość
-
Reniu jaki on słodki!! Schrupac można!!
Oliola dobrze że się odezwałas bo się już martwilam. Trzymam mocno kciuki za mała księżniczkę i Ciebie.
Isabelle a jak Alicja? Ładnie przybiera na wadze??OliOla, renia83 lubią tę wiadomość
-
Reniu no to nasze laski styczniowe Ala i Oliwcia bedą mialy na kim oko zawiesic:)
cudowny, do schrupania.
Sluchajcie kupilam wkladki higieniczne libresse i mają rozowe kwiatki- nosz kur*a co sciągam majtki w kiblu to widze ze cos rozowego a wiadomo co przychodzi na mysl od razu. Nie wiem kto je "projektował"renia83, zielarka lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Sluchajcie kupilam wkladki higieniczne libresse i mają rozowe kwiatki- nosz kur*a co sciągam majtki w kiblu to widze ze cos rozowego a wiadomo co przychodzi na mysl od razu. Nie wiem kto je "projektował"
Ag..., Ewelina88, Fucina, zielarka, MonikaDM, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Byłam w Pepco na spacerze:) fajne ubranka, niedrogie ale zdecydowanie w tych najmniejszych rozmiarach faworyzują dziewczynki. Nie bylo zadnych " męskich" polspiochow:/ ale kupilam sobie podgumowane skarpetki i czapeczke;)
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie jest podzielone na dział dziewczęcy i chłopięcy w dwóch odległych częściach sklepu. I też się zastanawiałam czemu nie ma dla chłopczyków i później pani mnie oświeciła -
Witajcie! U nas bardzo dobrze,
Oli, moja Alicja też urodziła sie z zapaleniem płuc, udało się pokonać chorobę antybiotykami i w tym momencie nie dostaje juz żadnych leków. Odciągacz mleko? Możesz przynosić małej do szpitala mleko z domu? Napisz, jak to wszystko jest u Ciebie zorganizowane. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej doszła do siebie i mała jak najkrócej była w szpotalu. Leży w inkubatorze czy w łóżeczku?
Renia, Filip to prawdziwy przystojniakWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:15
Chanela, lwuska55592, M4DZI4, Viv78, renia83, agnesik, Fedra, Bounia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny