*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Każda zawieszka jest odpinana, więc można później kupować je osobno i dowolnie łączyć
Lepsze zawieszki to koszt ok. 50zł/szt, ale może taka wersja startowa będzie na razie wystarczająca?
Kurcze, ledwo się już wciskam w swoje majtkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 08:08
Malenq, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Nie wiem kiedy sie wyspie;/ bol w nocy jest nie do zniesienia!!! Jakby mi sie cała pipencja i podbrzusze miało rozpaść za chwile:(
U mnie dzis w planach: za chwilke zarabiam ciasto na pierniki , odwioze młodego do szkoły i będę piec
O 16 mam spotkanie z Polozna ktora jest u nas w szpitalu i mi poopowiada co i jak u nas wyglada
Pozatym wieje jak nie wiem stad bol głowy a ze ja meteopatką jestem juz nie wspomnę
Gratuluje doboszonych ciąż swoim koleżankom:) dołączam do Was juz we wtorek :d
Coraz bliżej poród, coraz bliżej poród, coraz bliżej poród .......:dKawa, renia83, bluegirl89, Fedra lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Paula będzie dobrze
Co myślicie o takiej bransoletce dla 9-latki na urodziny?
http://allegro.pl/sliczna-bransoletka-dla-dzieci-charms-srebro-new-i4847171728.html
ja kupiłam swojej chrześniaczce 8letniej kolczyki ze starego srebra, wyglądaja jak złote.musze jej jeszcze coś dokupić. -
Skończyliśmy pokoik... no prawie:) mebelki skręcone przez tate i męza,a mi i mamie pozostał wystrój co zrobię dziś:)Pewnie moja siostrzenica i bratanica będa tam urzedowały w świeta, będzie taki pokoik do zabaw:) a dzis mi mąż jeszcze skręci przewijak i kołyskę,bo one będa stały z nami w sypialni.
Musze kupić pojemniczki do pokarmu, połozna mówiła,że warto dużo mrozić,bo będzie w sam raz jak wyjdziemy z męzem,a z Małą zostaną dziadkowie albo jak będzie chwilowy zastój pokarmu,albo jak będę chora. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry...taaa ciąża donoszona:) od 5 rano mam coraz to intensywniejsze skurcze, generalnie jak się zaczynają to wisze z glowa w dół bo to pomaga jakoś. Narazie co 15 min wiec idę się wymoczyc w wannie i pewnie zajrzę na IP. Chyba ze przejdą.
Anutka, nix, Fedra lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:super,ale trochę droga,co?to srebro?
ja kupiłam swojej chrześniaczce 8letniej kolczyki ze starego srebra, wyglądaja jak złote.musze jej jeszcze coś dokupić. -
Cześć z rana!
Dziewczyny, a ja przez pół nocy nie spałam bo wzięłam sobie wydruk z usg no i zonk:
BPD 9,35 cm 38w0d
HC 32,47 cm 36w5d
AC 31,32 cm 35w2d
FL 6,30 cm 32w 4d
No i się zmartwiłam tą koscią udową, cały czas o tym myślę... Dzwoniłam do mojego gina i niby mówi, że jakby było coś nie tak to na pewno by mi powiedział na wizycie... Ale same wiecie
Co o tym myślicie? -
Marta hahah...kurna niestety to było zanim zobaczyłam suwak:P
Maz w pracy, właśnie zaczyna prezentacje. Z mama się poklocilambo zaczęła panikować wiec poczekam spokojnie i jak będą najwyżej co 10 min to podjade.
Zobaczymy, narazie jest ok. Ale co 15 min przyjmuje zasakakujace pozycje:D
Martwi mnie to ze pi zmianie pozycji on nie mija, jest poprostu łatwiejszy do zniesienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:06
-
Dzieeeeeeeeeeeń doooooobry, Mamuśki.
Opis na dziś:
Jesteś w 38 tygodniu ciąży
(37 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 35 tydzień
Data porodu:
2 stycznia 2015
(pozostało 21 dni)
Dziękujemy za gratulacje, przyjmujemy z wielką przyjemnością i czekamy na resztęszpilka, Anutka, Selene, Malenq, Kawa, M4DZI4, nix, Paula44, MonikaDM, bluegirl89, Fedra, Bounia lubią tę wiadomość
-
Fucina wrote:Cześć z rana!
Dziewczyny, a ja przez pół nocy nie spałam bo wzięłam sobie wydruk z usg no i zonk:
BPD 9,35 cm 38w0d
HC 32,47 cm 36w5d
AC 31,32 cm 35w2d
FL 6,30 cm 32w 4d
No i się zmartwiłam tą koscią udową, cały czas o tym myślę... Dzwoniłam do mojego gina i niby mówi, że jakby było coś nie tak to na pewno by mi powiedział na wizycie... Ale same wiecie
Co o tym myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:09
-
Fucina wrote:Cześć z rana!
BPD 9,35 cm 38w0d
HC 32,47 cm 36w5d
AC 31,32 cm 35w2d
FL 6,30 cm 32w 4d
Co o tym myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:10
-
Ja miałam takie pomiary w 34+5:
BPD 87,4mm
HC 312,1mm
AC 327,8mm
FL 68,5mm
Też się martwiłam, ale mój gin powiedział, że to tylko szacunkowe obliczenia na monitorze. Jakby coś było nie tak, to od samego początku wyszło by.
NIE MARTW SIĘ!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:15