*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
No uspakajał mnie przez telefon, że nic niepokojącego nie widział. Przed chwilą oddzwonił że jak bardzo mnie to niepokoi to jutro mam przyjechać do szpitala bo ma dyżur, zrobi mi jeszcze raz usg i wszystko wytłumaczy. Przy okazji podepnie mnie do KTG. Kocham mojego lekarza....
nix, MonikaDM, Fedra lubią tę wiadomość
-
U mnie, na wykresach przy opisach pomiarów mam fale Dunaju, np. BPD poniżej średniej, a TAD prawie przy górnej granicy. Nie sugeruj się tym wcale, rozsądku wróć do Fuciny!
O, jaki miły lekarz! Nie stresuj się, bo zaraz zamach będzie, zobaczysz!
A moja Ala już też chyba wyczuwa presję donoszonej ciąży, wie że zbliża się jej czas. Smyra mnie tylko, a nie wali jak ostatnio. Daje spokojnie znać, że jest okJesteśmy spokojne, choć coraz bliżej siebie
Naprawdę jestem pod wrażeniem waszych wycieczek do łazienki. Ja wstaję w nocy tylko raz. Dziś poszłam spać o 0.30 a na siku wstałam o 4.15, a potem o 8Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:27
Fucina lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
W końcu się wyspalam. Tylko 4 razy wstałam na siku. A normalnie jes to ok 6.I nawet dobrze się czuje. Pogoda ładna. Może zrobię sobie dziś gruntowe sprzątanie kuchni.
Ag... Kostus chyba się szykuje na 4 miejsce.Fedra lubi tę wiadomość
-
A jeszcze się muszę pozalic. Klienci mojego męża wiedzą że niedługo rodze i każdy prawie pyta się go czy będzie przy porodzie i mu Kurde odradzają, straszą go itp. I on zaczął strasznie to przeżywać. Jak uslysze że ktoś mu takie rzeczy gada to nie recze za siebie bo to nasza decyzja. Co innego jakby o swoich przeżyciach opowiedział facet który tego doświadczył a co innego stare baby!!
-
Fucina wrote:Cześć z rana!
Dziewczyny, a ja przez pół nocy nie spałam bo wzięłam sobie wydruk z usg no i zonk:
BPD 9,35 cm 38w0d
HC 32,47 cm 36w5d
AC 31,32 cm 35w2d
FL 6,30 cm 32w 4d
No i się zmartwiłam tą koscią udową, cały czas o tym myślę... Dzwoniłam do mojego gina i niby mówi, że jakby było coś nie tak to na pewno by mi powiedział na wizycie... Ale same wiecie
Co o tym myślicie?Fucina lubi tę wiadomość
-
Ja mojemu dałam wolna rękę podrzuciłam mu tylko na maila filmik Lidii piechoty o tym jak poród widza mężczyźni a jak ma sie to do akcji z filmów i opowiadań kolegów, na pewno nie mozna zmuszać faceta bo moze miec do nas potem jakis ukryty wewnętrzny żal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:39
-
Ja nie zmuszam i on o tym wie. Naprawdę ja sama nie mam ciśnienia, że ma być, bo gdybym miała stanąć na jego miejscu to bym się zastanowiła. Tym bardziej, że mój małż nie lubi nowych rzeczy, nieznanych klimatów
A i ja nie wiem, jak się zachowam, he he he
Na wczorajszych zakupach, przy kupowaniu miodków (wzięłam małżowi lipowy, a sobie gryczany) była skarbonka z napisem: "Szanuj męża swego - bierz pieniądze jego". A mój na to: "Eeeee, teraz masz swoje, chyba ich nie przejesz". Taaaaaaaa, nie przejem, ale wydam z czystą przyjemnością, pomyślałamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 09:43
-
Hej, noc znow z gapieniem sie w ciemnosc dopiero ok 6 zasnelam nocnym snem i obudzilam sie ok 9
Ag informuj nas na biezaco, moze jak ponegocjujesz z KOstkiem to poczeka do zdjecia pessara
Fucina jakbym swoje wyniki z usg widziala (nie dokladne wymiary, ale roznice) dotad jak mierzyl zawsze najmniejsze mialam bpd a tym razem najwieksze a za to fl najbardziej do tylu lekarz o niczym niepokojacym nie mowil, a ja staram sie nie martwic tym bardziej, ze jeszcze ma czas (jakies 16-18 lat zeby dogonic wzrostem rodzicow)
ale lekarz super, ze zaproponowal dodatkowe usgFucina lubi tę wiadomość