*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,pisałyście tu o biegunce,znalazłam to na parenting,bo sie wystarszyłam,bo wczoraj i dziś byłam juz 2 razy w kibelku,jednak nie była to biegunka,no ale wyczytałam tak:
"Nie należy mylić biegunki chorobowej z tą występującą niedługo przed porodem – wtedy organizm stara się w naturalny sposób oczyścić i przygotować na przejście dziecka przez drogi rodne kobiety." -
MartaKD wrote:Dziewczyny,pisałyście tu o biegunce,znalazłam to na parenting,bo sie wystarszyłam,bo wczoraj i dziś byłam juz 2 razy w kibelku,jednak nie była to biegunka,no ale wyczytałam tak:
"Nie należy mylić biegunki chorobowej z tą występującą niedługo przed porodem – wtedy organizm stara się w naturalny sposób oczyścić i przygotować na przejście dziecka przez drogi rodne kobiety." -
a gdzie tam!!! nie mam żadnych innych objawów, nawet skurczy nie mam, nic nie boli. mam jeszcze miesiąc do porodu i tego się trzymam.
widziałam,że dziewczyny pisały o biegunkach,więc wkleiłam.
Ja w sobote niezbyt zdrowo zjadłam,więc pewnie dlatego.No i biore gynomed vaginal,więc moze on tak działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:27
-
Mnie ostatnio Jasiek tak kopie od środka jakby w szyjkę chyba bo jak kopnie to jest takie dziwne uczucie że muszę na chwilę zacisnąć mięśnie pochwy - czy to znaczy że kopie w szyjkę od środka ?? No i w środę mam nadzieję że po badaniu okaze się że szyjka ok...
-
U mnie ewidentnie organizm sie oczyszcza nie będę Wam pisać o szczegółach ;d
No i cały czas schodzi czop fragmentami raz żółty gesty raz galareta przezroczysta, jakby mnie długo na forum nie było to wiedzcie gdzie mnie szukać a tam neta miec nie będę bo cos mi siadlo jak nie mam wi-fi
MonikaDM, isabelle lubią tę wiadomość
-
Selene powiem Ci ze jeszcze przed wczoraj byłam taka cała nerwowa , przestraszona, wczoraj ten nagły przyplyw energi i bezsenna noc a dzis jakaś taka wyciszona sie robię tak jakbym wręcz wiedziała ze to lada moment nastąpi :p
Zreszta Twój suwak tez imponujący :d
Magdalenko będęna pewno dam znać zanim pojadę na IP
Choc wiecie jak to jest ja moge miec objawy tylko zobaczymy na ile dni przed :p heheWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:56
-
Dziewczyny jadę na IP, trzymajcie kciuki! mąż kazał w końcu zadzwonić do lekarza, a ten kazał przyjechać... Teraz wydaje mi się, że jest lepiej...
Tymi, jonka91, Nuskaw, Viv78, Becia81, Selene, kamilaaa_88, szpilka, nix, zielarka, Kawa, MonikaDM, rastafanka, Wiki81, Agus89, Ewelina88, MartaKD, bluegirl89, belldandy, renia83, isabelle lubią tę wiadomość
-
Tymi wrote:Melula No wiesz co ! Jak mogłas zrobic to Jonce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 15:15