*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
tymi do pajdowskiego chodzi moja mama oraz teściowa iii jakoś nie podoba mi się jego sposób leczenia. Np jak chciałam sprawdzić co on mówi w gabinecie itp. to z nią weszłam przez 20 min siedziałam z mamą u niego w gabinecie bo on rozmawiał przez telefon, trwało uwaga 5 min i po wizycie. Jakoś jego zachowanie nie podpadło mi sie.
-
Hej kochane
Widzę że powrócił temat porodu SN czy CC.Ja jak wiadomo będę miała CC prywatnie.Tak już zdecydowałam lata temu i do tej pory decyzji nie zmieniałam.Zresztą pierwszy poród też miałam CC tyle że z przebojami po drodze których teraz uniknę ,dzięki Bogu.U mnie w szpitalu lekarz o kant dupy sobie obił moje zaświadczenie od gina że mam wskazanie do CC i przez 15 godzin twierdził że urodzę SN.Się wymęczyłam zanim jednak doszedł do wniosku że gin prowadzący miał rację.Nie wspomnę już o tym że pózna CC odbiła się na zdrowiu małego.Oby tylko do końca grudnia zostac w dwupaku a będzie dobrze.
Zielarka,Melula,Nix powodzenia na wizytach!!!!
Ag super że już wychodzisz do domku!!!
Udanego dzionkaChanela, nix lubią tę wiadomość
-
To ja też pochwalę się pokoikiem. Co prawda szału nie ma, bo meble przywędrowały z innych pokoi, nie kupiliśmy nowych. Dojdą jeszcze tylko półki na ścianę, ale to po wypłacie ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 21:53
ania_29, Wiki81, Goosiaczek2, Anutka, Kawa, Chanela, szpilka, jonka91, MartaKD, kamilaaa_88, Becia81, lwuska55592, Agus89, Martaaa, bluegirl89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rastafanka łóżeczko super zorganizowane i ta sówka na drzewie. Fajne!!
A ha zjadła rosołek.
Dzwoniłam do szpitala bielańskiego z pytaniem o szczepionkę po porodzie i u nich nie można są swojej. Można tylko nie wyrazić zgody na te co oni podają. Hm. A ja myślałam tydzień jak zorganizować przewiezienie swojej jak sie zdecyduje.. W takim razie biorę tą. Synkowi tez dawałam szpitalna i bylo ok.
rastafanka lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Goosiaczek2 wrote:kurcze dziewczyny nie wiem jak się pomalować na sesję, makijaż bardziej stonowany czy wyrazisty?www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Wiki81 wrote:Rastafanka łóżeczko super zorganizowane i ta sówka na drzewie. Fajne!!
A ha zjadła rosołek.
Dzwoniłam do szpitala bielańskiego z pytaniem o szczepionkę po porodzie i u nich nie można są swojej. Można tylko nie wyrazić zgody na te co oni podają. Hm. A ja myślałam tydzień jak zorganizować przewiezienie swojej jak sie zdecyduje.. W takim razie biorę tą. Synkowi tez dawałam szpitalna i bylo ok. -
Zgadzam się z Anią, mocniejszy makijaż lepiej wychodzi na zdjęciach, nie chodzi przeciez o to by wygladać jak zwykle.
Gdy w pierwszej ciązy robiłam sesje w studio byłam malowana przez nich, dośc mocno, całą tez mnie ozłocononie wyglądam ani na przemalowaną wrcz przeciwnie, twarz jest widoczna na równi z brzuchem
-
nick nieaktualnyGoosiaczek2 wrote:cały czas się zastanawiam mam jeszcze tydzień. Ale raczej bedę obstawiała CC. A jeszcze jedno pytanko mam czy twoja skóra też jest taka sucha? kurcze z moich piersi dosłownie schodzi naskurek. Lekarz powiedział że to prze dużą dawkę Letroxu ale dopiero udało się ją nam wyrównać w 33tc. obecnie biorę 112.5
Ja biorę 100 i od dwóch tygodni skórę na rękach i nogach mam jak tarke. Mimo że smaruje normalnie chyba 24h na dobę.teraz już wiem od czego to może być, dzięki!
-
nick nieaktualnyrastafanka wrote:To ja też pochwalę się pokoikiem. Co prawda szału nie ma, bo meble przywędrowały z innych pokoi, nie kupiliśmy nowych. Dojdą jeszcze tylko półki na ścianę, ale to po wypłacie ;P
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5d57b555195.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d5764f60a97.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/167545b86419.jpg
Rastafanka śliczny pokój.
U mnie też jest zbieranina mebli - każdy z innej parafii, ale stwierdziliśmy że jak mały będzie większy to dostanie komplet już takich typowo dziecięcych. Chyba że będzie się musiał z rodzeństwem podzielić to będziemy kombinować
Jak mąż się wyeksmituje z szaf i ładnie go ogarnę to też się pochwalę. Dziś przyjeżdża szafa którą M. będzie miał tylko dla siebie więc mam nadzieję że to już niedługorastafanka lubi tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:ok dzięki muszę czegoś w necie poszukać bo ogólnie się mało maluje wiec doświadczenie znikome hehe ale coś postaram wystrugać
Sama staram się mocniej podkreślić górną powiekę przez ciemne cienie w zewnętrznych kącikach i nad ruchomą powieką i grubszą kreską eye-linerem
-
Tymi wrote:Marta Ty miałas inne przeciwciała , znam problem kumpela wydała kupę kasy na leczenie , miała robione szczepionki z krwi męża nawet ! Po prostu Twój organizm każdy płód uznawał za wroga prawda ? Całe szczęście ze Wam sie udało pokonać paskuda choc wiem ze łatwo nie było na pewno i swoje przeszliscie
-
Hej
Tak oglądam Wasze pokoiki i slicznie je urządziliście, u nas typowo dziecięce tylko łóżeczko ale to przecież nieważne. Najważniejsze że mały będzie z nami.
Ja głupia wybrałam się z rana do lidla i biedronki i natargałam, do domu ciężkie siaty, aż mnie brzuch rozbolał. Dobrze że soków nie brałam. W lidlu jest promocja na pampersy 34,99 za 72 sztuki, są też mini i w sumie chyba wezmę bo wychodzi około 49gr za sztukę.Chanela lubi tę wiadomość