Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tymi do pajdowskiego chodzi moja mama oraz teściowa iii jakoś nie podoba mi się jego sposób leczenia. Np jak chciałam sprawdzić co on mówi w gabinecie itp. to z nią weszłam przez 20 min siedziałam z mamą u niego w gabinecie bo on rozmawiał przez telefon, trwało uwaga 5 min i po wizycie. Jakoś jego zachowanie nie podpadło mi sie.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:14

Anutka lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Widzę że powrócił temat porodu SN czy CC.Ja jak wiadomo będę miała CC prywatnie.Tak już zdecydowałam lata temu i do tej pory decyzji nie zmieniałam.Zresztą pierwszy poród też miałam CC tyle że z przebojami po drodze których teraz uniknę ,dzięki Bogu.U mnie w szpitalu lekarz o kant dupy sobie obił moje zaświadczenie od gina że mam wskazanie do CC i przez 15 godzin twierdził że urodzę SN.Się wymęczyłam zanim jednak doszedł do wniosku że gin prowadzący miał rację.Nie wspomnę już o tym że pózna CC odbiła się na zdrowiu małego.Oby tylko do końca grudnia zostac w dwupaku a będzie dobrze.
    Zielarka,Melula,Nix powodzenia na wizytach!!!!
    Ag super że już wychodzisz do domku!!!
    Udanego dzionka :)

Chanela, nix lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też pochwalę się pokoikiem. Co prawda szału nie ma, bo meble przywędrowały z innych pokoi, nie kupiliśmy nowych. Dojdą jeszcze tylko półki na ścianę, ale to po wypłacie ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 21:53

ania_29, Wiki81, Goosiaczek2, Anutka, nick nieaktualny, Chanela, szpilka, jonka91, MartaKD, kamilaaa_88, nick nieaktualny, lwuska55592, Agus89, Martaaa, bluegirl89, Fedra lubią tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziewczyny nie wiem jak się pomalować na sesję, makijaż bardziej stonowany czy wyrazisty?

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rastafanka łóżeczko super zorganizowane i ta sówka na drzewie. Fajne!!

A ha zjadła rosołek.
    Dzwoniłam do szpitala bielańskiego z pytaniem o szczepionkę po porodzie i u nich nie można są swojej. Można tylko nie wyrazić zgody na te co oni podają. Hm. A ja myślałam tydzień jak zorganizować przewiezienie swojej jak sie zdecyduje.. W takim razie biorę tą. Synkowi tez dawałam szpitalna i bylo ok.

rastafanka lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    kurcze dziewczyny nie wiem jak się pomalować na sesję, makijaż bardziej stonowany czy wyrazisty?
    Hm. Może naturalny Jak codziennie robisz. Tak będziesz wyglądać nieswojo. Albo troch tak a na kilka zdjęć na maxa?

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek do zdjęć lepiej zrobić bardziej wyrazisty makijaż :)

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Rastafanka łóżeczko super zorganizowane i ta sówka na drzewie. Fajne!!

A ha zjadła rosołek.
    Dzwoniłam do szpitala bielańskiego z pytaniem o szczepionkę po porodzie i u nich nie można są swojej. Można tylko nie wyrazić zgody na te co oni podają. Hm. A ja myślałam tydzień jak zorganizować przewiezienie swojej jak sie zdecyduje.. W takim razie biorę tą. Synkowi tez dawałam szpitalna i bylo ok.
    u mnie też można tylko szpitalnymi.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • marrtka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:

do zdjęć wyrazisty :) ale jak podkreślisz oko, to nie maluj mocno ust i na odwrót :)

dxomkrhms4puy6o2.png
  • zielarka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Anią, mocniejszy makijaż lepiej wychodzi na zdjęciach, nie chodzi przeciez o to by wygladać jak zwykle.
    Gdy w pierwszej ciązy robiłam sesje w studio byłam malowana przez nich, dośc mocno, całą tez mnie ozłocono :D nie wyglądam ani na przemalowaną wrcz przeciwnie, twarz jest widoczna na równi z brzuchem :D

FITop1.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dzięki muszę czegoś w necie poszukać bo ogólnie się mało maluje wiec doświadczenie znikome hehe ale coś postaram wystrugać :)

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    cały czas się zastanawiam mam jeszcze tydzień. Ale raczej bedę obstawiała CC. A jeszcze jedno pytanko mam czy twoja skóra też jest taka sucha? kurcze z moich piersi dosłownie schodzi naskurek. Lekarz powiedział że to prze dużą dawkę Letroxu ale dopiero udało się ją nam wyrównać w 33tc. obecnie biorę 112.5

Ja biorę 100 i od dwóch tygodni skórę na rękach i nogach mam jak tarke. Mimo że smaruje normalnie chyba 24h na dobę. :-) teraz już wiem od czego to może być, dzięki! :-)

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Moj to jest w ogole lajtowy, anemia w morfologii, duzo leukocytow a on "buraczki jesc" :-) :-)
    a nie bierzesz żelaza?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rastafanka wrote:
    To ja też pochwalę się pokoikiem. Co prawda szału nie ma, bo meble przywędrowały z innych pokoi, nie kupiliśmy nowych. Dojdą jeszcze tylko półki na ścianę, ale to po wypłacie ;P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5d57b555195.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d5764f60a97.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/167545b86419.jpg

Rastafanka śliczny pokój.
    U mnie też jest zbieranina mebli - każdy z innej parafii, ale stwierdziliśmy że jak mały będzie większy to dostanie komplet już takich typowo dziecięcych. Chyba że będzie się musiał z rodzeństwem podzielić to będziemy kombinować :)
    Jak mąż się wyeksmituje z szaf i ładnie go ogarnę to też się pochwalę. Dziś przyjeżdża szafa którą M. będzie miał tylko dla siebie więc mam nadzieję że to już niedługo :)

rastafanka lubi tę wiadomość

• Chanela Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:15

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    ok dzięki muszę czegoś w necie poszukać bo ogólnie się mało maluje wiec doświadczenie znikome hehe ale coś postaram wystrugać :)
    Nie bój się mocnego obrysu oka, on na zdjęciach bardzo subtelnieje :) Sama staram się mocniej podkreślić górną powiekę przez ciemne cienie w zewnętrznych kącikach i nad ruchomą powieką i grubszą kreską eye-linerem :)

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Marta Ty miałas inne przeciwciała , znam problem kumpela wydała kupę kasy na leczenie , miała robione szczepionki z krwi męża nawet ! Po prostu Twój organizm każdy płód uznawał za wroga prawda ? Całe szczęście ze Wam sie udało pokonać paskuda choc wiem ze łatwo nie było na pewno i swoje przeszliscie
    taaak,dokladnie taka historia:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Tak oglądam Wasze pokoiki i slicznie je urządziliście, u nas typowo dziecięce tylko łóżeczko ale to przecież nieważne. Najważniejsze że mały będzie z nami.
    Ja głupia wybrałam się z rana do lidla i biedronki i natargałam, do domu ciężkie siaty, aż mnie brzuch rozbolał. Dobrze że soków nie brałam. W lidlu jest promocja na pampersy 34,99 za 72 sztuki, są też mini i w sumie chyba wezmę bo wychodzi około 49gr za sztukę.

Chanela lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek ja do slubu byłam wymalowana jak starsza gejsza hehe takie miałam skojarzenie jak zobaczyłam swoje mocno fuksjowe usta, różowy cień i kreski na powiekach. A na zdjęciach wyglądam baardzo naturalnie, makijaz ginie na zdjęciach.

‹‹ 1582 1583 1584 1585 1586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ