*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
No moj m jest zloty i coraz bardziej go doceniam
Rastafanka pokoik sliczny!
A mi sie brzuch obnizyli te bole miesiaczkowe, zaczyna dopiero do mnie docierac ze duzo czasu nie zostalo i pojawia sie taki tyci straszek przed tym wszystkim.
rastafanka lubi tę wiadomość
-
magdalenka wrote:Ja troszkę wykorzystałam to że teściowa w szpitalu i też wstawiłąm dwie pralki naszych ciuchów. Bo ustalone byłło, że pierzemy wszystko razem no i w sumie to ok. Ale jak zobaczyłam że 3/4 kosza to nasze ciuchy to wstawiłam.
Lecę zafarbowac włosy cioci...tylko nie rodzic mi tutaj !
Bell odezwij się co u Was, zainteresował się ktoś Tobą??
Położna zrobiła mi po 12 KTG, ale podobno teraz żaden lekarz nie ma czasu, żeby zajrzeć. Sama sie na tym nie znam. Tętno płodu od 114 do 158 najwiecej. Uc od 20 do 51 najwiecej .Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
bylam przed chwila na poczcie i mikro zakupach i ja nie wiem jak te kobiety w innych krajach pracuja do porodu praktycznie, bo ja pod koniec 8 schizuje jak wychodze z auta i czuje ze cos poszlo i pierwsza mysl oczywiscie czop ( oczywiscie nie czop tylko ODROBINA sluzu i nie wiem jak to poczulam, bo niekiedy mnie zalewa i nic specjalnego nie czuje) puknijcie mnie wirtualnie w ten moj durny leb, bo do konca stycznia wyladuje w wariatkowie przez sama siebie a tu prezenty trzeba jeszcze pokupowac i swieta przezyc, z dziewczynami na jakas pizze sie spotkac poki moge wszystko jesc
wiec KOchane Styczniowki prosze mnie do pionu postawic -
Szpilka pukam Cie łeb!!!!!!!!!!!!!
Zielarko bedzie spoko loko zobaczysz:) i tak jestes wielka ze dotrwałas do tego momentu;mała jeszcze w brzuchu posiedzi:)
EDIT
SELENE Ciebie tez pukam w łeb!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 14:57
Selene, szpilka lubią tę wiadomość