X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Maud my też tak postanowiliśmy. Teraz w sumie i tak jej nie są potrzebne mebelki, a potem jak będziemy zmieniać łóżeczko to kupimy komplet mebli żeby miała na dłużej. Na razie i tak będzie mieć "ubogo" bo pokój ma duży i stanie tam przewijak, łóżeczko i komoda. Dorzucimy trochę zabawek i będzie super :)

Dokładnie :) Tak to jest jak się urządza swoje mieszkanie :) My powoli przez 2 lata kupowaliśmy meble do salonu, przedpokoju, sypialni, a te co "uzbieraliśmy" na studiach i jak jeszcze wynajmowaliśmy, trafiały do pustego pokoju i była tam taka przechowalnia. Teraz to co się nadaje, zostało jako wyposażenie dziecięcego :)

Chanela lubi tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczku koniecznie podkresl oczy, bo wyjda blado na zdjeciach, delikatny makijaz oczu powoduje, ze ich prawie nie widac, ma sie twarz usta i tylko zrenice mowiac tak obrazowo (najczesciej jak ogladam zdjecia po weselach znajomych wychodzi, ze jednak za slabo oczy podkreslilam choc na zywo bylo ok)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Selene Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dosłownie zasypian na stojąco! Chyba czas na kawę.. inaczej prześpię cały dzień..

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag a o której wy wychodzicie?

Ależ to jest słodki widok - jak tak rodzice wychodzą ze szpitala z tym maleństwem w foteliku co go w ogóle nie widać, tatuś dumnie niesie a biedna zmęczona mama drepta z tyłu :)

Przed wejściem do domu wdech-wydech i:
    16az1ab.jpg

magdalenka, Tymi, jonka91, rastafanka, szpilka, kasiakra, bluegirl89 lubią tę wiadomość

• Tymi Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takl Gosiaczek masz racje,bo do niego dzwonią pacjentki i jak to on mówi zawsze odbiera od nich telefon,jednak powiem Tobie ze no kurna nie znalazłam lepszego specjalisty
    pierwsza moja wizyta trwała u niego godzine kolejna 5 min bo co on moze mi wiecej powiedziec?sprawdzi wyniki i juz teraz umiem sobie sama regulowac dawki

A do sesji pomaluj sie dosc mocno makijazu i tak bedzie widac 80% na zdjeciach

Dzis ja pozarłam sie z mezem i wyłam cały czas mi sie chce płakac,pociesza mnie jutrzejsza wizyta u gina i moze dowiem sie cos wiecej...

na to wszystko zjadłam znowu pół litra lodow grycan biała czekolada tych co ostatnio....
    Kawa zrobiłam sie takim samym słodyczowym potworkiem jak Ty:D choc Ty cos pisałas ostatnio ze Ci przeszło?

Kawa lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rastafanka wrote:
    To ja też pochwalę się pokoikiem. Co prawda szału nie ma, bo meble przywędrowały z innych pokoi, nie kupiliśmy nowych. Dojdą jeszcze tylko półki na ścianę, ale to po wypłacie ;P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5d57b555195.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d5764f60a97.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/167545b86419.jpg
    fajne to drzewko:) tez kiedyś planowaliśmy,ale wyszło jak zwykle inaczej:)

rastafanka lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    kurcze dziewczyny nie wiem jak się pomalować na sesję, makijaż bardziej stonowany czy wyrazisty?
    moze pomaluj się tak jak na codzien:) ale oko mozna podkreslić,bo bedzie wyraźniejsze na zdjęciu:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:15

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, u nas to drzewko było w zakładkach na allegro jakieś 4 miesiące zanim kupiłam :P

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • magdalenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzisiaj dobry humor bo dostałam z rana tel z zaproszeniem na jasełka wystawiaone przez "moje" dzieci do przedszkola no i miło mi się zrobiło, nakupiłam dla nich cukierków na poczestunek. Nawet mi przeszła wczorajsza złość na męża. Z wielka łaską zaczął włączać komputer żeby mi zamówić laktator. Aż mi się odechciało i powiedziałam że już mu dziękuję sama sobie kupię w sklepie.
    Ale i tak musi mi zamówić na all bo jest najtaniej...nie lubię prosić go o coś co dotyczy, dziecka. Bo laktator kupuję przecież dla NASZEGO dziecka a nie swojej przyjemności echh faceci.

• Tymi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene ja kawe tez poprosze:)

czasem chciałabym zebysmy tak pstrykły palcem i w kilka znalazły sie na jakiejs dobrej kawie bo nie ma to jak rozmowy na zywo:)teleportacja;)

wogole nie czuje swiat wiecie,zbyt mocno skupiłam sie na sie chyba na porodzie,pogody nie ma jedynie choinka mi przypomina o tym ze za 8 dni wigilia!!!!

Tak patrze n a Wasze suwaki i wierzyc sie nie chce,ze to tak zleciało!!!!!
    ja dzis zobaczyłam..DO PORODU ZOSTAŁO 21 dni!!!!

Selene lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selen o tak kawa dziś niezwykle potrzebna! Ja też zasypiam co chwilę.. Właśnie sobie swoją zaparzyłam i się delektuje :)

A dziś zrobiłam w końcu pranie, bo już nie mogłam patrzeć jak wysypują mi się ciuchy z kosza.. Pewnie dostanę opierdziel od teściowej i męża ale cóż warto było! 2 pralki już schną, a ja nawet tego nie odczułam, brzuch mnie nie boli, nie napina się, jest ok! :) Teściowa nam robiła 2 prania naszych ciuchów i jedno dla Filipa, ale mi było strasznie głupio.. nie lubię się o nic prosić..

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela też staram się nie dźwigać i po cięższe rzeczy jeżdzimy autem, ale tu kilka rzeczy, tu kilka i się uzbierało. Same pomarańcze trochę ważą a że miałam ochotę ogromną to przed chwilą pochłonełam dwa od razu...

Tymi, ja wczoraj miałam ciche godziny, pisałam post wyżej...

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Selen o tak kawa dziś niezwykle potrzebna! Ja też zasypiam co chwilę.. Właśnie sobie swoją zaparzyłam i się delektuje :)

A dziś zrobiłam w końcu pranie, bo już nie mogłam patrzeć jak wysypują mi się ciuchy z kosza.. Pewnie dostanę opierdziel od teściowej i męża ale cóż warto było! 2 pralki już schną, a ja nawet tego nie odczułam, brzuch mnie nie boli, nie napina się, jest ok! :) Teściowa nam robiła 2 prania naszych ciuchów i jedno dla Filipa, ale mi było strasznie głupio.. nie lubię się o nic prosić..
    Ja troszkę wykorzystałam to że teściowa w szpitalu i też wstawiłąm dwie pralki naszych ciuchów. Bo ustalone byłło, że pierzemy wszystko razem no i w sumie to ok. Ale jak zobaczyłam że 3/4 kosza to nasze ciuchy to wstawiłam.

Lecę zafarbowac włosy cioci...tylko nie rodzic mi tutaj !

Bell odezwij się co u Was, zainteresował się ktoś Tobą??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 13:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymii :)) już mi przeszło na dziś mam tylko monte, toffiffe i budyń :P
    a lizaki z choinki dalej patrzą na mnie.. :D ha

Tymi, kamilaaa_88, szpilka, Selene, Ewelina88, Martaaa, Agus89, Fedra lubią tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu coś dla Ciebie! ;)
    myślę, że trochę czasochłonne ale efekt fajny! ;)
    https://www.facebook.com/video.php?v=933315520030239

Kawa.. hahah tylko :D

Kawa, MonikaDM lubią tę wiadomość

• kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)
    Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na relacje i dobre wiesci!
    Ja od rana prasuje ubranka malej a juz nastepne sie susza :-) i napisalam to mezowi, ktory jest w trasie a on do mnie, ze jak to czemu ja tyle prasuje, a on? To sie pytam co ty? I slysze no ja chce prasowac, przeciez to tez moja corka i chce zrobic dla niej co tylko moge, zostaw mi reszte prasowania. I sie poryczalam ;) takiego mam meza.

jonka91, Malenq, Maud11, rastafanka, szpilka, Chanela, Ewelina88, Martaaa, Agus89, magdalenka, kasiakra, bluegirl89, renia83, Fedra lubią tę wiadomość

relg8iikn5mn7s8i.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila jaak słodko!
    Ja jak prasowałam ubranka dziecięce to mój przyniósł mi parę koszulek, bo mu się "przez przypadek pogniotły" w szafie i poprosił o wyprasowanie.. Pogoniłam go, bo jakieś 2-3 tygodnie wcześniej wszystkie ubrania poskładałam mu w kosteczkę..

szpilka lubi tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Aniu coś dla Ciebie! ;)
    myślę, że trochę czasochłonne ale efekt fajny! ;)
    https://www.facebook.com/video.php?v=933315520030239
    O nie, ani cierpliwości, ani zdolności do takiego czegoś :D

201501145565.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    a nie bierzesz żelaza?
    Nitc nie kazal brac

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 1583 1584 1585 1586 1587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ