*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Któraś zamawiała?

Jakiś senny mam dzisiaj dzień... Do tego cały dzień gula stoi mi w gardle, bo te małe girki ściskają organy układu pokarmowego...
Osz Ty! Podrzuć kawałeczekEwelina88 wrote:No w końcu się zebrałam i w całym mieszkaniu pachnie karpatka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 15:25
szpilka lubi tę wiadomość
-
Ja wieczorem miałam mdlości wczoraj, az rzygnełam i spokojnie zasnełam.nawet na siku sie nie obudziłam:)
-
nick nieaktualnyMy z mężem robimy sobie prezenty bez okazji. Ale w tym roku naszła mnie ochota na upominek w okresie świątecznym, więc z racji pasji mojego A. do masażu zakupiłam mu zestaw oliwek. Wylukałam że już nie ma, a w końcu od czego ma się spostrzegawczą żonę.
Poza tym to prezent poniekąd też dla mnie...
Dla mamy mam super wielki i ciepły koc w rudym kolorze, specjalnie pod kolor jej mebli w salonie. (Niedawno wykończyła dom i teraz łatwiej dla niej o sprawdzony upominek).
W ogóle to dzisiaj zrobiłam już dwa prania. Wykończyłam pokój naszej małej Nikoli. Pozostało mi tylko zalaminować sowy na ścianę i ready steady go!
Jak już sowy zawisną to się pochwalę. Mam lekkiego fisia na punkcie sów. Wszystkie dodatki to sowy. Pościel w sowy, przewijak w sowy, wszędzie sowy.
Jeszcze wypatrzyłam dywan dziecięcy w Sowy, ale u nas w pokoju małej puzzle piankowe, to już nie szalałam.
Jutro mam wizytę i kontrolne usg. Odezwę się jak już będę coś wiedziała. A teraz zmykam poleżeć bo już brzuch ciągnie. :-)7
Becia81, jonka91, szpilka, Martaaa, bluegirl89, Ewelina88, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż zażyczył sobie 2 lata temu golarkę elektryczną. Użył może z 10 razy... ponieważ... podrażnia mu strasznie skórę i go piecze i w ogóle jest taki biedny że jednak nie da rady jej używaćSelene wrote:Ja kupiłam golarkę elektryczną do zarostu bo jak widzę, jak się męczy codziennie tymi jednorazówkami to mi go żal
mam nadzieję, że mu się spodoba 

Perfumy też często zdarzało mi się kupować bo mój Mąż lubijonka91 wrote:Ja kupiłam mojemu perfumy i rękawiczki na siłownię
czyli to co chciał 

i teraz ma chyba z 10 buteleczek, w każdej po połowie, wala się to po łazience, zamiast porządnie skończyć opakowanie to on na każdy dzień inny zapach...
Ja mam 2 ulubione i może 1 które dostałam i tyle.
Ehh Ci faceci.
Ja też dziś marudna.
No nie wiem co mu kupić.
Szpilka:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 15:46
szpilka, Selene lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:Hej
W lidlu jest promocja na pampersy 34,99 za 72 sztuki, są też mini i w sumie chyba wezmę bo wychodzi około 49gr za sztukę.
A newborn są w promocji? Tych nie mam do szpitala i poluję.
Mam na razie dadę mini 156szt z tej megapaki za 49zl.
I poluję na ciastka korzenne z lidla a nigdzie nie ma
Proszę nie pisać o piernikach i gołąbkach!
http://emoticoner.com/files/emoticons/cheetah/tongue-cheetah-emoticon.gif -
Maud mlotek bezbledny
Zielarka super, ze po ktg ok
Monika super lekarka
Tez chce pranie zrobic, ale poczekam az maz wroci w razie jakby pralka znow checi na spacery nabrala, bo mezu ja przestawil, ale nie zapytalam czy wypoziomowal
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
w rozmowach w toku bedzie o bezdzietnych parach,które mają straszne parcie na dziecko, którym robią testy genetyczne i podaja wyniki na wizji.współczuję tym ludziom,że się zgłosili do programu...ale może są już tak zdesperowani? zganiają winę jedno na drugie...przykre.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 16:06
-
MartaKD wrote:Bell,dopytuj sie jak czegos nie wiesz,co to znaczy,ze lekarz nie ma czasu zajrzec?
Jeden jest przy zabiegach, a drugi ma przyjęcia. Dzis juz 12 osób przyjęli, a resztę odsyłają do miasta obok bo brak łóżek .. Położna mówi, ze przy obchodzie ktos zobaczy zapis. Pewnie nic sie nie dzieje, skoro nie wezwała pilnie lekarza.
O 16 30 czeka mnie druga dawka sterydow... A z kroplówki kąpie drugi fenoterol . Czyżby po nim synek był taki ospały dzisiaj?
W nocy spałam tylko 3 godziny. Co sie położyłam miałam tak silna zgagę i refluks, ze mało co sie jedzeniem i tym kwasem nie zachlysnelam. Masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 16:13
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyChanela wrote:heh Aniu my musimy jeszcze pojechać i kupić choinkę bo z poprzedniego mieszkania mamy taką malutką 50cm. A tu na razie nie szaleję bo jak jutro meble przyjadą to ja grzecznie czekam.
Chanela widzę że u nas podobnie, my się z choinką wstrzymujemy do montażu mebli i poukładania w nich. Panowie mieli być w zeszłym tygodniu, no ale oczywiście obsuwa i są dziś

Więc choinka grzecznie czeka i ja też