*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Któraś zamawiała?
Jakiś senny mam dzisiaj dzień... Do tego cały dzień gula stoi mi w gardle, bo te małe girki ściskają organy układu pokarmowego...
Ewelina88 wrote:No w końcu się zebrałam i w całym mieszkaniu pachnie karpatka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 15:25
szpilka lubi tę wiadomość
-
Ja wieczorem miałam mdlości wczoraj, az rzygnełam i spokojnie zasnełam.nawet na siku sie nie obudziłam:)
-
nick nieaktualnyMy z mężem robimy sobie prezenty bez okazji. Ale w tym roku naszła mnie ochota na upominek w okresie świątecznym, więc z racji pasji mojego A. do masażu zakupiłam mu zestaw oliwek. Wylukałam że już nie ma, a w końcu od czego ma się spostrzegawczą żonę.
Poza tym to prezent poniekąd też dla mnie...
Dla mamy mam super wielki i ciepły koc w rudym kolorze, specjalnie pod kolor jej mebli w salonie. (Niedawno wykończyła dom i teraz łatwiej dla niej o sprawdzony upominek).
W ogóle to dzisiaj zrobiłam już dwa prania. Wykończyłam pokój naszej małej Nikoli. Pozostało mi tylko zalaminować sowy na ścianę i ready steady go!Jak już sowy zawisną to się pochwalę. Mam lekkiego fisia na punkcie sów. Wszystkie dodatki to sowy. Pościel w sowy, przewijak w sowy, wszędzie sowy.
Jeszcze wypatrzyłam dywan dziecięcy w Sowy, ale u nas w pokoju małej puzzle piankowe, to już nie szalałam.
Jutro mam wizytę i kontrolne usg. Odezwę się jak już będę coś wiedziała. A teraz zmykam poleżeć bo już brzuch ciągnie. :-)7
Becia81, jonka91, szpilka, Martaaa, bluegirl89, Ewelina88, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelene wrote:Ja kupiłam golarkę elektryczną do zarostu bo jak widzę, jak się męczy codziennie tymi jednorazówkami to mi go żal
mam nadzieję, że mu się spodoba
jonka91 wrote:Ja kupiłam mojemu perfumy i rękawiczki na siłownięczyli to co chciał
i teraz ma chyba z 10 buteleczek, w każdej po połowie, wala się to po łazience, zamiast porządnie skończyć opakowanie to on na każdy dzień inny zapach...
Ja mam 2 ulubione i może 1 które dostałam i tyle.
Ehh Ci faceci.
Ja też dziś marudna.
No nie wiem co mu kupić.
Szpilka:Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 15:46
szpilka, Selene lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:Hej
W lidlu jest promocja na pampersy 34,99 za 72 sztuki, są też mini i w sumie chyba wezmę bo wychodzi około 49gr za sztukę.
A newborn są w promocji? Tych nie mam do szpitala i poluję.
Mam na razie dadę mini 156szt z tej megapaki za 49zl.
I poluję na ciastka korzenne z lidla a nigdzie nie ma
Proszę nie pisać o piernikach i gołąbkach!
http://emoticoner.com/files/emoticons/cheetah/tongue-cheetah-emoticon.gif -
Maud mlotek bezbledny
Zielarka super, ze po ktg ok
Monika super lekarka
Tez chce pranie zrobic, ale poczekam az maz wroci w razie jakby pralka znow checi na spacery nabrala, bo mezu ja przestawil, ale nie zapytalam czy wypoziomowalMonikaDM lubi tę wiadomość
-
w rozmowach w toku bedzie o bezdzietnych parach,które mają straszne parcie na dziecko, którym robią testy genetyczne i podaja wyniki na wizji.współczuję tym ludziom,że się zgłosili do programu...ale może są już tak zdesperowani? zganiają winę jedno na drugie...przykre.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 16:06
-
MartaKD wrote:Bell,dopytuj sie jak czegos nie wiesz,co to znaczy,ze lekarz nie ma czasu zajrzec?
Jeden jest przy zabiegach, a drugi ma przyjęcia. Dzis juz 12 osób przyjęli, a resztę odsyłają do miasta obok bo brak łóżek .. Położna mówi, ze przy obchodzie ktos zobaczy zapis. Pewnie nic sie nie dzieje, skoro nie wezwała pilnie lekarza.
O 16 30 czeka mnie druga dawka sterydow... A z kroplówki kąpie drugi fenoterol . Czyżby po nim synek był taki ospały dzisiaj?
W nocy spałam tylko 3 godziny. Co sie położyłam miałam tak silna zgagę i refluks, ze mało co sie jedzeniem i tym kwasem nie zachlysnelam. Masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 16:13
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyChanela wrote:heh Aniu my musimy jeszcze pojechać i kupić choinkę bo z poprzedniego mieszkania mamy taką malutką 50cm. A tu na razie nie szaleję bo jak jutro meble przyjadą to ja grzecznie czekam.
Chanela widzę że u nas podobnie, my się z choinką wstrzymujemy do montażu mebli i poukładania w nich. Panowie mieli być w zeszłym tygodniu, no ale oczywiście obsuwa i są dziś
Więc choinka grzecznie czeka i ja też