*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maud11 wrote:Marrtka ja kupiłam takie z biedronki (normalnie ich nie ma, są tylko w ramach świąt), właśnie korzenne i są pyszne, jedne z jabłkami i cynamonem i wpierdzieliłam przez 2 dni całą paczkę... Nie mogłam się oderwać...
(wiem że mam cukrzycę ale to po podaniu insuliny wtedy kiedy ma najmocniejsze działanie...)
Małż mi kupił właśnie biedronkowe i zeżarłam już pierwszą "rynienkę"... Z lidla lepsze, no ale jak nie maDo tego herbatka, którą dostałam od koleżanek z pracy, z kawalkami pomarańczy, jabłek, cynamonu i goździkami. Ale pachnie
Maud11 lubi tę wiadomość
-
Monika zarówno jedna jak i druga firma są bardziej dobre. Hilding troszkę droższy. Kiedyś mieliśmy produkty tej firmy więc mogę polecić z czystym sumieniem. Niestety już nie mamy bo ciężko się z nimi współpracowało.
Jak chcesz lateksowe poduszki to podeslij mi linki do nich to mogę coś doradzić. Ja w domu mam z pianki termoelastycznej. Ale ja ogólnie bardzo lubie pianke termo.MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:W ns, w zg nie ma, bo kolezsnka rodzila, a w ns to nie wiem nawet... Slyszalam, ze jest ale nie sprawdzalam
W Nowej Soli niestety tez nie ma. Zadzwoniłam nawet dzisiaj na IP, bo chyba drugi raz pisałaś, że w Twoim szpitalu jest zzo, a nie ukrywam, że wtedy wolałabym rodzić w Nowej Soli. Powiem więcej Pani udzieliła mi informacji, że w całym województwie nie ma zzo. Co za masakra. Lubuszanki to silne babki po prostu:) -
nick nieaktualny
-
ja wybieram między Szpitalem w Wołominie a Starynkiewicza w Wawie. Pierwszy nie ma ZZO, a drugi ma , ale to nie główne kryterium mojego wyboru, bo tak naprawdę nie zastanawiałam się jeszcze nad tym (dziwna jestem, co?)
Dziś, jak byłam w szpitalu, aby się zapoznać to zapytałam o Plan porodu, a panie położne do mnie: "A ma Pani jakieś specjalne wymagania?". Ja na to: "chyba nie, chcę urodzić zdrowe dziecko". A Pani do mnie: "I to rozumiem, my też tego chcemy", he he heWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 20:35
Fucina lubi tę wiadomość
-
Cześć drogie ciocie:) No i siemka dla Ali, Oliwki i Filipka.
Mam na imię Kostuśurodzilem się w piątek.
Dziś jestem juz z mama w domku i spię sobie w swoim łożeczku... generalnie jest spoko, przyzwyczajam się, postaram się nie plakać za duzo bo mama jeszcze troszkę słaba jest, ale tatus mnie czesto przytula za to i spiewa mi piosenki.
Czekam na pozostale kolezanki i kolegów... mam nadzieje ze niedlugo kogos poznam bo ja fajny koles jestem:)
A wyglądam tak...
tutaj mam szpitalną czape, troche srednia, a raz to mi nawet dali rozowe spiochy i kaftanik... mama sie smiala ze ma coreczke:/
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44c5278654fa.png
a tutaj u mamusi swiezo najedzony
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21271b837586.jpgPatrycha, Fucina, Goosiaczek2, marrtka, jonka91, kejti91, Karolajla, Nuskaw, MonikaDM, rastafanka, Marta159753, Gwiazdeczka27, Tymi, Ewelina88, olka25, OliOla, szpilka, kamilaaa_88, blador, Selene, Paula44, Chanela, Viv78, Passiflora, renia83, Wiki81, Kawa, kasiakra, lwuska55592, Sarnaa, Agus89, kasia86, isabelle, Fedra, Malenq, Pinia108, Becia81, anka8820, Anutka, MartaKD, ana7227, szczesliwa89, Martaaa, Emca, M4DZI4, Cookie, nix, bluegirl89, Bounia lubią tę wiadomość
-
no jeżeli chodzi o prezenty to ja w tym roku zrobiłam a raczej zakupiłam je w ekspresowym tempie
) mężowi zakupiłam maszynkę do strzyżenia bo stara już trochę nawalała
a to my http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0ce95ed9fc2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 21:00
jonka91, marrtka, Nuskaw, rastafanka, ania_29, Ewelina88, szpilka, Paula44, Chanela, Kawa, kasiakra, Agus89, Fedra, Becia81, MartaKD, MonikaDM, M4DZI4, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
My juz po obchodzie. Według mojego prowadzącego i zapisu KTG powoli przygotowuje sie do porodu. Gin stwierdził, ze jeszcze ze dwa tygodnie, żeby chociaż do 36 tc dotrwać, a bedzie lepiej dziecko zabezpieczone. Jeśli sie uda do 38tc to bedzie bajka..sterydy juz otrzymaliśmy. .
Strasznie sie boje.... Bede chyba próbować SN jeśli otrzymam ZZO, w razie odmowy pokaże im wskazanie od psychiatry do CC i bedą musieli je przyjąć i wykonać. Obawiam sie, ze jeśli nawet umówie sie teraz na planowane cięcie to nie wiem czy dotrwamy do 39 tc aby je wykonać...nic nie jest pewne. We czwartek mąż pójdzie jeszcze raz do mojego giną, ktory ma dyżur i wszystko omówi . Obym chociaż na weekend wyszła do domu i zdążyła wszystko ogarnąć , spakować torbę itp...
Nawet wózka jeszcze brak.... Chociaż tyle, ze wszystko mam poprane i poprasowane.
Ech, oby moje dziwne przeczucie, ze urodzę we wigilie sie nie sprawdziło...
Myślicie, ze jeśli urodzę w 36 tc to synek bedzie traktowany jako wcześniak i konieczny bedzie inkubator? Dla przypomnienia wczoraj miał na USG w szpitalu 2662grWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 21:02
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ag... wrote:Cześć drogie ciocie:) No i siemka dla Ali, Oliwki i Filipka.
Mam na imię Kostuśurodzilem się w piątek.
Dziś jestem juz z mama w domku i spię sobie w swoim łożeczku... generalnie jest spoko, przyzwyczajam się, postaram się nie plakać za duzo bo mama jeszcze troszkę słaba jest, ale tatus mnie czesto przytula za to i spiewa mi piosenki.
Czekam na pozostale kolezanki i kolegów... mam nadzieje ze niedlugo kogos poznam bo ja fajny koles jestem:)
A wyglądam tak...
tutaj mam szpitalną czape, troche srednia, a raz to mi nawet dali rozowe spiochy i kaftanik... mama sie smiala ze ma coreczke:/
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44c5278654fa.png
a tutaj u mamusi swiezo najedzony
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21271b837586.jpg
Podobny chyba do Ciebiemęża nie znam heh
))
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016