*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja dziś zasłabłam... poszliśmy z M na mszę za Jego dziadków i po 40 min mroczki przed oczami, szum w uszach i na szczęście M mnie zdążył wyprowadzić na dwór i przeszło... Masakryczne uczucie.
A wg kalendarza dziewczynka i przeczucie to samo -
ana7227 wrote:Z tego co słyszałam od koleżanki, powinnaś mieć założoną kartę do 10 tygodnia. W przeciwnym razie nie będziesz się mogła starać o becikowe.
-
hej, ja się z Wami żegnam.. wczoraj na usg okazało się że serduszko mojego dziecka już nie bije. Prawdopodobnie od około 2 tygodni noszę martwy płód. Jutro idę na zabieg. Serce mi pęka i póki co nie mogę się z tym pogodzić
Życzę Wam wszystkiego dobrego, żeby żadna z Was nie miała takich problemów.
Powodzenia.
29+1, 44 cm, 1430 g -
nick nieaktualnyMi wg tego kalendarza chińskiego wychodzi dziewczynka. w pierwszej ciąży czułam się jakbym wogóle w niej nie była i urodziłam córcię a teraz masakra na szczęście od 4 dni mnie nie muli ale czuję się słabo , śpiąco i leniwie a do tego w pracy mieszkanka przepowiedziała mi syna a ja jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży no ale zobaczymy kto będzie miał rację kobieta schizofreniczka czy chiński kalendarz.Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sis, az nie wiem co powiedzic jest mi bardzo przykro
Mi wg kalendarza chinskiego wychodzi chlopiec, ja i moj R. rowniez mamy przeczucie ze bedzie chlopiec chociaz mamy problem co do imienia bo zadne nam sie nie podoba. Nie ukrywam ze chcialabym zeby to byla dziewczynka i nawet z imieniem problemu nie bedzie bo jest duzo bardzo ladnych ale co tam bedzie to sie okaze
Znajomej prawie przez cala ciaze lekarze mowili ze bedzie corka a w 7 miesiacu powiedzieli ze syn i tak juz zostaloWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 14:56
-
Sis bardzo mi przykro To jest okropne. Zastanawiam się czy są jakieś objawy tego, że doszło do takiej tragedii? Czy kobieta czuje, że coś jest nie tak, czy ma jakieś objawy tego? To straszne, że nie można nic zrobić, że nie ma się wpływu na to aby było w 100% dobrze
Sis nie poddawaj się, jak dojdziesz do siebie to walcz o upragnione maleństwo dalej, w końcu na pewno się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 15:56