*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiakra wrote:Wiecie co dziś jest - 21 grudnia... zazwyczaj kolo 20-23 każdego miesiąca pojawia się kolejny miesiąc na naszym forum, być może dziś pojawią się wrześniówki 2015... Jak ten czas szybko zleciał...
Ja co prawda o ciąży dowiedziałam się dopiero 2 czerwca, ale i tak nie sądziłam, że to tak szybko minie... wydawało mi się, że to strasznie dużo czasu.
ja się dowiedziałam bardzo wczesnie o ciązy, 16 maja już byłam u gina pierwszy raz:) a 5 czerwca widziałam bijące serduszko:) -
Ja dowiedziałam się 7 maja, i w ten sam dzień byłam już u gina bo nie mogłam w to uwierzyć byłam w takim amoku ze z gabinetu nie chciałam mu wyjść ale jeszcze nic nie było widać kazał tylko zrobić bete. Na drugiej wizycie byłam 12 i było widać już pęcherzyk ryczałam i nie dowierzałam w to co widzę. Pomijając fakt że testów chyba z 7 wykonałam i patrzyłam czy nic nie znika. Oj jak sobie o tym przypomnę to mi się śmieszne wydaje to moje zachowanie. Ale ja od paru miesięcy słyszałam z ust innych ginekologów, że mam się pogodzić z tym że dzieci nie będziemy mieć. Tylko moja ginka wierzyła, ze nam się uda
Jak by mnie coś zaniepokoiło lub nie spodobało by mi się zachowanie jego to bym zmieniłaMartaKD, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki81 wrote:Staram się raz w ciagu 3h. Ale i tak musze ja wybudzać. Chetnie dluzej by spala caly czas.
Wiki a jak bilirubina u Małej? Bo dzieci z podniesioną bilirubiną o przedłużającej się żółtaczce są takie ospałe i ciężko je wzbudzić. Mój siostrzeniec w zeszlmy roku tak miał. A może Hania jest jeszcze zmęczona porodemWiki81 lubi tę wiadomość
-
Wychodzimy do domu!!
wieczorkiem będziemy już w mieszkaniu to wrzucę zdjęcia
na tablecie nie umiem
wspanialy dzień, zaczynamy nasza wielka codzienna przygodę z malutką
Gwiazdeczka27, M4DZI4, jonka91, ania_29, Kawa, nix, Silatan, Goosiaczek2, szpilka, kasiakra, Paula44, Chanela, Maud11, Agus89, rastafanka, Becia81, belldandy, Wiki81, Ewelina88, Malenq, Viv78, lwuska55592, MonikaDM, aswariatka, MartaKD, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze w szpitalu, bo w weekend nie wypuszczają. Pewnie jutro już do domu, bo nic złego się nie dzieje. I zamierzam porządnie posprzątać w domu, ubrać choinkę i upiec ciasto
Teraz już spokojnie mogę trochę poszaleć z aktywnością.
Śniło mi się, że Martaa pisała posta, że właśnie urodziła, ale bardzo dawkowała przy tym informacje, robiąc strasznie długie przerwy pomiędzy linijkami tekstu, żeby nas trzymać w napięciu
Selene, gratulacje! Poród ekspres, też tak chcę!Martaaa, jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam sen, ze Jonka urodziła:)
Pomoże ktos w doborze stanika?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 12:49
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9fa670fd8e4.jpg
To był pierwszy!
Ja test zrobiłam 18 maja. W nocy z 17 na 18 przyśnił mi się brat Taty, który zmarł tydzień wcześniej - cudny facet. No i tak idzie do mnie z uśmiechem i coś mi podaje. Patrze! Test ciążowy a na nim dwie kreseczki. Obudziłam się. Pobiegłam do kibelka. Nasikałamsiadam w salonie na podłodze i..... po 4 min pokazała się druga kreska ( słaba, bo słaba, ale była! ) poleciałam do męża i mowie "patrz". Uśmiech na twarzy. Rano 19 maja beta - 202 ♥♥♥♥
18 maja minęło 9 lat od kiedyś poznaliśmy się z mężem na czacietaki prezent był! ♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 13:13
jonka91, agnb6 lubią tę wiadomość
-
belldandy wrote:Ja miałam sen, ze Jonka urodziła:)
Pomoże ktos w doborze stanika?
Mam miseczke wieksza niż przed a w ciąży mi cycki średnio urosły...za to teraz....hmmmm sam sex, yyy znaczy mleko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 13:11
-
Hej KOchane
Chanela snieg na pewno w szklarskiej lezy u mnie deszcz, ale nie narzekam na brak sniegu, bo moge w adidasach smigac a z tak duzym brzuchem to jest istotne przy ubieraniu sie
MAlenq 2900 to wcale nie jest mala dzidzia ja sie w terminie rodzilam i mialam 2950 a ty masz jeszcze troszke czasu, zeby sie malenka podtuczyla i super, ze serduszko jest w takim stanie, ze nie musisz do warszawy pedzic, zawsze o jeden stres mniej
co do wiadomosci o ciazy to w uro meza potwierdzemnie owu a noc wczesniej jak ksiezniczk na ziarnku grochu a to przescieradlo krzywo a to jakis paproszek czulam cala noc nie spalam i chyba wtedy sie udalo a potem co sie kochalismy przed zrobieniem testu to macica mnie bolala w trakcie orgazmu i sie zastanawialam czy to objaw czy nowe wkrety, dzien przed swoimi uro zrobilam test II, szybko na bete i po 15 tel do labo wynik dodatni
KToras pytala o ruchy w nocy, jak nie spie to czuje jak PAwelek harce urzadza jak spie to mnie nie wybudza, wiec albo spi albo mnie to wtedy nie ruszaMalenq lubi tę wiadomość
-
Polozylismy sie przed 4 rano kafle na najwazniejszej scianie prawie polozone, jeszcze jedna nocna wizyta wujka i skoncza kafle na tyle ze bede miec kabine
Bell wg teorii pod biustem o rozmiar mnie niz masz teraz (teraz 70 czyli kupic 65) a miseczke o 1-2 wieksza czyli np mierzysz teraz przyciasnawy 65 d i miska ok wiec kupujesz 65 e lub f a zeby sie nie meczyc przez pierwsze dni w zaciasnym obwodzie zanim zebra sie znow w swoj rozmiar zejda kup tez przedluzke czyli samo zapiecie z haftkami jak w sklepie od razu beda to z tym przymierzaj czyli za ciasny obwod bez przedluzki a wygodny w przedluzce i miska wieksza niz masz teraz bo puste piersi sie zmieszcza i tak ale pelne mkeka plus wkladka laktacyjna i bedzie za ciasno w miseczce i moze Cie podrazniac
no ale to tylko teoria wiec jak sie uda nie kupuj zbyt drogiego, zeby kasy nie bylo zal a po porodzie jak juz bedziesz znac rozmiar zaszalej dla dobrego samopoczucia