*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
belldandy wrote:Ja miałam sen, ze Jonka urodziła:)
Pomoże ktos w doborze stanika?
He he..melduję się w dwupaku
jeszcze się tulgam i mam nadzieję, że tak pozostanie jeszcze ze 2 tygodnie
A jeśli chodzi o staniki to kupiłam sobie zwykłe bawełniane, bez fiszbin, bardziej sportowe takie bardziej po domu, miseczka o rozmiar większa. Ładnie trzymają piersi, mi sporo urosły w ciąży, a w nich nadal trochę zapasu mam, więc spoko. Już po porodzie dokupię sobie dodatkowo ze 2 takie eleganckie na wyjścia, idealnie dopasowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 13:29
-
U nas dzisiaj zabiegany dzień.
Zrobiliśmy zakupy. Pani w Biedronce specjalnie dla mnie otworzyła kasę.To było miłe.
Najważniejsze że kupiliśmy choinkę i zaraz się zabieram za strojenie tylko czekam na Męża aż wróci ze strzelanki.
Choinka póki co prezentuje się tak:
Z ciekawostek z życia moich kotów.
Jednego nie było całą noc. Rano wpadł do domu i wyglądał tak:
Miałam ochotę wrzucić go pod prysznic.
Teraz śpi umęczony.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 13:59
szpilka, Chanela, jonka91, Maud11, Kawa, Goosiaczek2, Paula44, Becia81, MonikaDM, ania_29, renia83 lubią tę wiadomość
-
Chanela tez jeszcze nie kupilam i wnerwia mnie to bo z listy do szpitala, reszte juz mam jesli nawet nie zapakowana (choc wiekszosc juz w torbie czeka) to kupiona, wiec jak mi sie uda to kupie wczesniej, choc rozsadniej byloby poczekac na wyprzedaze po 3 krolach, ale boje sie ze nie dotrwam
Uwaga uwaga Styczniowki jak przenosze ciaze do lutego pozwalam sie smiac, szydzic i wytykac palcamiMaud11, Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasiakra wrote:A powiem Wam jeszcze jaka historia mnie dziś spotkała u gina.
Dziewczyna po wizycie poszła do toalety a jej mąż wyszedł już z budynku. Wychodzi po chwili z przerażoną miną, patrzy na mnie i mówi, że chyba wody jej odeszły... I nie wie co robić. Biedna była przerażona, poczekała aż kolejna pacjentka wyjdzie i ponownie weszła do gabinetu.
Wyszła cała roztrzęsiona nie mogąc uwierzyć, że to faktycznie wody, bo to dopiero 36 tydzień. Gin kazał im jechać do szpitala.
Ciekawa jestem czy badanie na fotelu u gina mogło mieć jakiś wpływ na to, że tej dziewczynie odeszły wody...?
He i też ciekawe czy chwilę wcześniej jej wróżył szybkie zakończenie...?
To tylko potwierdza że nie znamy dnia ani godziny, więc dziewczyny - torby do bagażników samochodów, jeżeli wyjeżdżacie z domów na dłużej niż 2 godziny -
nick nieaktualny
-
Ja zakupiłam kiedyś w biedronce nie myśląc, ze mogą być później niedobre i powiem wam, że je ostatnio sprawdzałam i są idealne
a dałam za nie chyba 8zł zakupiłam 3 wiec na sam początek będą później dokupię jakiś lepszy na wyjście.
Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChanela wrote:Ja jakoś cały czas mam wrażenie że jeszcze mi tyyle czasu zostało. Wy się już rozpakowujecie a ja gdzieś tam na szarym końcu. Może na wizycie 30 jakoś to do mnie dotrze że przecież za chwilę ja też będę mieć donoszoną.
Też tak myślałamale jakoś dalej to do mnie nie dociera
a to już tuż tuż...
-
nick nieaktualny
-
Ja chcę donosić do 1 stycznia, po północy może się zaczynać. Najbardziej się boję przenoszenia, teoretycznie mogę rodzić nawet 1 lutego co mnie przeraża bo boli mnie wszystko, jestem zmęczona, mam spory brzuch i jakiegoś dołka.
Chanela ja też mam wizytę 30. -
nick nieaktualnyGoosiaczek2 wrote:hahaha nie no nie mogę, w pierwszym momencie myślałam, ze to pies jest i się pomyliłaś pisząc kot. Po czym spojrzałam na zdjęcie jeszcze raz no faktycznie kocur
Ja też myślałam, że to pies! Haha!
Ogromny ten kot!Agus89 lubi tę wiadomość
-
Hejka! Ja w piątek byłam u ginekolog. Moja córcia rośnie skokowo:
w 28t 1450g
w 32t 2450 (w ciągu miesiąca 1 kg!!!
w 36t 2690
a już się bałam miesiąc temu, że do porodu to mi do 4 kg dociągnie
Zrobione miałam też KTG - trwało 60 minut - nie wiem od czego zależy, że czasem wystarczy 10 minut a czasem trzeba godzinę
I pochwale się fotkami z sesji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 17:30
jonka91, Chanela, rastafanka, Gwiazdeczka27, szpilka, Goosiaczek2, Wiki81, zielarka, Paula44, Ewelina88, Agus89, Karolajla, lwuska55592, MonikaDM, ania_29, Becia81, MartaKD, isabelle, bluegirl89, M4DZI4 lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Nuskaw wrote:Wiki a jak bilirubina u Małej? Bo dzieci z podniesioną bilirubiną o przedłużającej się żółtaczce są takie ospałe i ciężko je wzbudzić. Mój siostrzeniec w zeszlmy roku tak miał. A może Hania jest jeszcze zmęczona porodem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 15:34
www.styczniowki2015.phorum.pl -
belldandy wrote:Ja miałam sen, ze Jonka urodziła:)
Pomoże ktos w doborze stanika?
Ja mam kilka ale ten najlepszy. Ma tylko zawyżone miseczki o 1 rozm. Np B jest jak CWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 15:33
www.styczniowki2015.phorum.pl