*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
no to u mnie targa kosmicznie, chyba gorzej niz jak Aleksandra wiała w zeszlym tygodniu, myslalam, że drzwi od auta nie otworze
a my do wigilii juz sie chyba nigdzie nie wybieramy, a do jg to na pewno, pamietam jedne takie swieta, że w weekend przed wigilia cala jg zakorkowana była wyjeżdżalismy przez siedlecin a w goduszynie na głowna na szkl
tak z 10 lat temu, dostalam od rodzicow liste zakupów i wtedy jeszcze nie maż mnie woził -
kasiakra wrote:Magdalena powinni przyjąć zwrot. a otworzyłaś już to coś? Bo to może stanowić problem, może poczytaj w necie nt. otwartych kosmetyków i ich zwrotu. Jeśli nie otwarłaś, nie powinno być żadnych problemów, wszystko można zwrócić.
kasiakra nie, nie byłło nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 15:11
-
Magdalenka,na bank można zwrócić albo wymienić,no jeśli masz sile jeszcze ganiac do drogerii.
Mi się dzisiaj śniło ze wysylalismy smsy ze Zuzia urodziła się dzisiaj...
A teraz mam ból okresowy w krzyżu
Ale to dopiero 36 tydzień wiec mam nadzieje ze to jeszcze nie to,wieczorem mam przecież umowiona henne
Ale na wszelki wypadek zajmie się za moment sterylizacja laktatora. Obym tego ustrojstwa nie popsula przy tej okazji -
jonka91 wrote:Jedynie co mnie jeszcze rozśmieszyło to filmik od męża, chyba chciał trochę poprawić mi ten kapryśny humor
https://www.facebook.com/video.php?v=10154624586115394
Sam zapowiada, że z Filipka zrobi małego fightera, a jak będzie miał 2 latka zacznie go ze sobą zabierać na treningi karate...
takie męskie gadanie..
Twój chce zabierać na treningi karate, a mój od 3 miesięcy obmyśla jak zamontować fotelik na quada!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe co na to policja by powiedziała... niby zarejestrowany jest na 2 osoby hehe jako autojonka91 lubi tę wiadomość
-
Viv, wyślę męża autem z paragonem mam nadzieję że się zgodzi, bo czasem kręci nosem jak musi coś za mnie wymieniać. Ale to tylko dlatego że on się umie wykłócać a ja taki potulny baranek zawsze.
A laktatora też jeszcze nie wysterylizowałam i nawet nie wiem jak się go skręca i używa...czekam na moment aż będę sama w mieszkaniu bo dla mnie takie przedmioty są dość intymne i nie chciałabym żebby np. teściu to oglądał, tak jak ostatnio pół rodziny się zleciało oglądac co też przyszło mi w paczce. A tam były podkłady, majtki jednorazowe, biustonosz do karmienia, wkładki laktacyjne grrrViv78 lubi tę wiadomość
-
magdalenka wrote:Nawet nie strasz że od spodu, ja się tam jeszcze nie oglądałam a cały czas szczesliwa jestem że od góry nic nie wyszło...może i mnie czeka niespodzianka.
-
Chciałam kupić dzis wózek i brak kolorów do wyboru... Został tylko beżowy... Zaraz sie poplacze:('a mówiłam, prosiłam żeby tego nie odkładaćAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
MartaKD wrote:Ja się jakoś zaczełam bać,że pomimo,że mam zalecenie od okulisty o cięciu,to mi tego cięcia nie zrobią,że strace wzrok, nie wiem skąd mi się to bierze takie myslenie.Mój gin mówił,że kazdy lekarz teraz boi się konswkwencji,gdy jest zalecenie cc,a każą rodzić naturalnie.Jednak tak do konca nie myślę tylko o dziecku,ale o sobie też.To dobrze,bo bałam się,że kompletnie w ciązy zeswiruję
i tak już mi lekko odbija na punckie córki:)
U nas w szpitalu w ogóle nie respektując wskazan okulistycznych, stosują w przypadku takich osób proznociag, aby skrócić druga fazę porodu i nie dopuścić do utraty wzroku z powodu silnego parcia, także lepiej sie dowiedz wczesniejidź na konsultacje czy kwalifikacje do porodu i ustał datę cc
Sama chciałam w ten sposób mieć wskazanie do CC bo wstydzę sie tego od psychiatry, ale moj prowadzący mówił, ze tym od okulisty to bym sobie sama strzeliła w kolano i musiałabym rodzic SN tylko z maksymalnie skrócona druga faza porodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 15:36
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016